Αναβολή - απαλλαγή στο Φρουραρχείο (2019)

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
σακηςςςςςςςςςςς
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από σακηςςςςςςςςςςς »

Καλησπερα. Εχω παρει απαλαγη μεσω φρουραρχειου ι5 με πιθανοτητα ιασης. Υπαρχει περιπτωση να με ξανακαλεσουν; Και αν ναι ποσα χρονια μετα; Επισης δεν μου εχουν δωσει καποιο χαρτι. Πρεπει να εχω παρει χαρτι κανονικα;
Bristo

Δημοσίευση από Bristo »

Καλησπέρα σας,

Από διαδικασία φρουραρχειου έγινε εισήγηση για ετήσια αναβολή. Στην επιτροπή απαλλαγών και εφόσον τους έδειξα γνωμάτευση για ψυχικό νόσημα με ρώτησαν αν παίρνω χάπια... Τους είπα ladose και εν συνεχεία με ενημέρωσε να μπω ένα με ενάμιση μήνα στο ίντερνετ να δω την απόφασή τους. Υπάρχει περίπτωση να μη μου δώσουν τη 2η ετήσια;

Lyapunov13
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Lyapunov13 »

Bristo έγραψε:Καλησπέρα σας,

Από διαδικασία φρουραρχειου έγινε εισήγηση για ετήσια αναβολή. Στην επιτροπή απαλλαγών και εφόσον τους έδειξα γνωμάτευση για ψυχικό νόσημα με ρώτησαν αν παίρνω χάπια... Τους είπα ladose και εν συνεχεία με ενημέρωσε να μπω ένα με ενάμιση μήνα στο ίντερνετ να δω την απόφασή τους. Υπάρχει περίπτωση να μη μου δώσουν τη 2η ετήσια;

αυτο που ξερω ειναι οτι αντιγραφουν την αποφαση του φρουραρχειου ή αν κρινουν εισαι καλα δινουν μικροτερης διαρκειας. Για αυξηση του χρονου δεν εχω ακουσει ποτε.

xristos1925
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από xristos1925 »

Καλησπέρα. Εγώ παρουσιάζομαι τον Αύγουστο, είμαι από αναβολή και εγώ για ψυχολογικούς λόγους. Στο χαρτί που θα έχω μαζί μου που θα βγάλω από τον γιατρό παίζει κάποιον ιδιαίτερο ρόλο στο Φρουραρχείο ή στην επιτροπή αν θα είναι αυτού του μήνα Ιουνίου ή του Ιουλίου; Δηλαδή παίζει ρόλο αν θα το έχω βγάλει πριν 1 μήνα ή πριν 2 μήνες από την ημερομηνία που θα μου έρθει το χαρτί κατάταξης ; Ή πρέπει να είναι του ίδιου μήνα που θα μου έρθει το χαρτί κατάταξης δηλαδή να βγάλω τον Άυγουστο; Όποιος ξέρει ας απαντήσει. Ευχαριστώ πολυ.
Lyapunov13
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

xristos1925 έγραψε:Καλησπέρα. Εγώ παρουσιάζομαι τον Αύγουστο, είμαι από αναβολή και εγώ για ψυχολογικούς λόγους. Στο χαρτί που θα έχω μαζί μου που θα βγάλω από τον γιατρό παίζει κάποιον ιδιαίτερο ρόλο στο Φρουραρχείο ή στην επιτροπή αν θα είναι αυτού του μήνα Ιουνίου ή του Ιουλίου; Δηλαδή παίζει ρόλο αν θα το έχω βγάλει πριν 1 μήνα ή πριν 2 μήνες από την ημερομηνία που θα μου έρθει το χαρτί κατάταξης ; Ή πρέπει να είναι του ίδιου μήνα που θα μου έρθει το χαρτί κατάταξης δηλαδή να βγάλω τον Άυγουστο; Όποιος ξέρει ας απαντήσει. Ευχαριστώ πολυ.

Εως 2 μηνες πριν τη μερα μερα που θα σε εξετασουν ειναι ΟΚ.

manos.m
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από manos.m »

Καλησπέρα σας. Τις επόμενες μέρες θα επισκεφτώ το 401 έχω περάσει από Φρουραρχιο και Ρουφ. Γνωρίζει κάποιος τι ώρα ανοίγει το 401 τι διαδικασία και περίπου τη χρόνο θέλει; Ευχαριστώ πολύ.
Lyapunov13
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

manos.m έγραψε:Καλησπέρα σας. Τις επόμενες μέρες θα επισκεφτώ το 401 έχω περάσει από Φρουραρχιο και Ρουφ. Γνωρίζει κάποιος τι ώρα ανοίγει το 401 τι διαδικασία και περίπου τη χρόνο θέλει; Ευχαριστώ πολύ.

Lyapunov13 έγραψε:Πέρασα σήμερα από την Επιτροή Απαλλαγών στο 401 για πρωτη φορα.

Εφτασα 07.30 και η ΕΑ αρχισε να δεχεται κοσμο στις 08.15 Ημουν 6ος στη σειρα. Καθε ενας εκανε μαξιμουμ 1 λεπτο. Ο γιατρος απλα αντεγραφε τη γνωματευση του Φρουραρχειου χωρις να ρωταει τιποτα. Δεν με κοιταξε καν στα ματια. Το μονο που ειπε ηταν "σε 1.5 μηνα να μπεις στην ιστιοσελιδα της Στρατολογιας να δεις την αναβολη/απαλλαγη σου".

Καλη τυχη σε ολους!

Απλος ανθρωπος

Δημοσίευση από Απλος ανθρωπος »

Δεν σε ξανακαλουν. Μονο υστερα απο δικη σου αιτηση γινεται επανεξεταση σωματικης ικανοτητας στην αρμοδια στρατολογικης υπηρεσιας και σε περιπτωση επιστρατευσης θα σε ξανακαλεσουν. Οσο αφορα το χαρτι ζητα απο το κεπ πιστοποιητικο στρατολογικης καταστασης τυπου Α που θα γραφει οτι εχεις απαλλαχτει απο τον στρατο.
Απλος ανθρωπος

Δημοσίευση από Απλος ανθρωπος »

Δεν προκειται να σε ξανακαλεσουν. Μονο σε περιπτωση επιστρατευσης θα σε ξανακαλεσουν. Οσο αφορα το χαρτι ζητα απο το κεπ πιστοποιητικο στρατολογικης καταστασης τυπου Α
thanasisthanasis
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από thanasisthanasis »

Γνωρίζει κανείς πως είναι τα πράγματα για απαλλαγή από το φρουραρχείο Χαλκίδας; Σε στέλνουν αλλού για ψυχολογική αξιολόγηση ή την περνάς εκεί; Είναι παρόμοια η διαδικασία όπως στης Αθήνας, ή είναι πιο αυστηροί λόγω επαρχίας;
Απλος πολιτης

Δημοσίευση από Απλος πολιτης »

Ιδια διαδικασια ειναι απλα παιρνεις παραπεμπτικο απο το φρουραρχειο χαλκιδας για 414 στρατιωτικο νοσοκομειο αθηνας για ψυχολογικα η 401 για παθολογικα αφου σου ερθει πρωτα χαρτι καταταξης. Μετα πηγαινεις με το παραπεμτικο και το χαρτι καταταξης στο 414 στρατιωτικο νοσοκομειο αθηνα η 401 για παθολογικα στην αθηνα ειναι αυτο που θα γραφει ο παθολογος η ο ψυχιατρος την ενδειξη για κατηγορια σωματικης ικανοτητας μετα πηγαινεις φρουραρχειο συντασσει την γνωματευση την στελνεις μεσω κεπ στην στρατολογικη υπηρεσια που ανηκεις πανω στην γνωματευση θα γραφει το νουμερο της επιτροπης απαλλαγων το σημειωνεις καπου και μετα στελνεις την γνωματευση μεσω κεπ στην στρατολογικη υπηρεσια που ανηκεις μετα σου στελνει η στρατολογια χαρτι που θα απευθυνεται στην επιτροπη απαλλαγων πρωτα θα κλεισεις ραντεβου με την επιτροπη απαλλαγων για να σου πουνε την ημερομηνια που θα πας και την ωρα θα ρωτησεις αν τους ηρθε η γνωματευση που εστειλες και με το χαρτι που στειλε η στρατολογια και με το χαρτι καταταξης πας στην επιτροπη απαλλαγων. Αν και ειμαι της γνωμης να πας για απαλλαγη μεσω στρατοπεδου την ημερα καταταξης με το χαρτι καταταξης για να τελειωσεις μεσα σε μια μερα.
Απλος πολιτης

Μετα το διαστημα 20 ημερων να κλεισεις ραντεβου με την επιτροπη απαλλαγων αν κανεις την ενεργεια μεσω φρουραρχειου.
Απλος πολιτης

Στο φρουραρχειο χαλκιδας με βαση την παθηση σου θα παρεπεμπτικο και θα σε στειλουν στο 414 στρατιωτικο νοσοκομειο αθηνας για ψυχολογικα η 401 για παθολογικα με το παρεπεμτικο πας στο στρατιωτικο νοσοκομειο της αθηνας η στο 414 η στο 401 σου γραφει την ενδειξη για σωματικη ικανοτητα πας φρουραρχειο για να συντασει την γνωματευση την στελνεις μεσω κεπ στην στρατολογικη υπηρεσια που ανηκεις γραφει πρωτα το νουμερο της επιτροπης απαλλαγων και μετα στελνεις την γνωματευση σου ρχεται απο την στρατολογια χαρτι που απευθυνεται στην επιτροπη απαλλαγων με το χαρτι αυτο πας στην επιτροπη απαλλαγων αφου κλεισεις ραντεβου με την επιτροπη απαλλαγων μετα απο 20 ημερες και να ρωτησεις στην επιτροπη απαλλαγων αν ηρθε η γνωματευση που εστειλες. Την διαδικασια θα Την κανεις αφου παρεις το χαρτι καταταξης. Αν και η γνωμη μου ειναι την απαλλαγη να την κανεις μεσω στρατοπεδου να πας την ημερα καταταξης με το χαρτι καταταξης και να τελειωσεις σε μια μερα

xristos1925
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από xristos1925 »

Γεια σας. Μου ηρθε σημειωμα καταταξης για 10/7 . Πανω πανω γραφει με κεφαλαια κοκκινα γραμματα ΑΦΟ και απο κατω 18 ΜΗΝΕΣ Α. Υ... Ξερει κανεις τι σημαινουν ; Επισης ποιες μερες εχω περιθωριο να παω στο φρουραρχειο για την αναβολη; Ευχαριστω Πολυ.
Άβαταρ μέλους
kostas888
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από kostas888 »

ΑΦΟ=ΑΤΟΜΙΚΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΟΠΛΙΤΗ για τα άλλα δεν γνωρίζω. Σιγουρα λέει 18 μήνες; Μήπως είναι οι μήνες αναβολών που έχεις πάρει;

Και μπορείς να πας Φρουραρχείο για την διαδικασία 4,5,8,9 ή 10 όσο πιο πρωί μπορείς.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες