Αναβολή - απαλλαγή στο Φρουραρχείο (2019)

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
alexis

Δημοσίευση από alexis »

vasilis401 έγραψε:Δεν έχω εμπειρία ο ίδιος Για να σου πω με σιγουριά, αλλά με βάση τα όσα έχουν γράψει άλλα παιδιά λίγες σελίδες πιο πίσω, ναι μπορείς. Να πας κατά τις 4 με 5. Καλή τύχη.

edit: Α και που 'σαι! Στο Φρουραρχείο θα πας πρώτα! Όχι στο 424.

Αν είναι από Θεσσαλονίκη (λόγω 424) να πάει 7-7:30. Το φρουραρχείο στη Θεσσαλονίκη ανοίγει στις 8! Προχθες πήγα στις 7:30 και είχα 10-15 άτομα μπροστά μου.

Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Γεια σας παιδιά,

2 ερωτήσεις που δεν είδα να έχουν απαντηθεί.

1ον: Είμαι από Εύβοια και στα χαρτιά φαίνεται να μένω εκεί αλλά προσωρινά διαμένω Αθήνα.
Μπορώ να πάω στο φρουραρχείο της Αθήνας ή θα με διώξουν;

2ον: Είναι να καταταγώ στο ναυτικό. Η διαδικασία αναβολής είναι η ίδια με του πεζικού;

Την τρίτη είναι η κατάταξή μου, οπότε δεν έχω πολύ χρόνο.

Ευχαριστώ

marioscs
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από marioscs »

Γιώργος έγραψε:Γεια σας παιδιά,

2 ερωτήσεις που δεν είδα να έχουν απαντηθεί.

1ον: Είμαι από Εύβοια και στα χαρτιά φαίνεται να μένω εκεί αλλά προσωρινά διαμένω Αθήνα.
Μπορώ να πάω στο φρουραρχείο της Αθήνας ή θα με διώξουν;

2ον: Είναι να καταταγώ στο ναυτικό. Η διαδικασία αναβολής είναι η ίδια με του πεζικού;

Την τρίτη είναι η κατάταξή μου, οπότε δεν έχω πολύ χρόνο.

Ευχαριστώ

Για το θέμα το φρουραρχείου δες τι έγραψα εδώ , αν και δεν μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά αν θα έχεις πρόβλημα εάν πας ετσι όπως είσαι. Επίσης δεν μας λες σε ποια στρατολογική υπηρεσία ανήκεις, πχ εγώ άνηκα στην Αττικής αλλά είχα στοιχεία διεύθυνσης στην Κρήτη.

Για το θέμα της διαδικασίας, νομίζω ότι είναι η ίδια καθώς στο χαρτί κατάταξης λέει να πας στο φρουραρχείο αν έχεις θέματα υγείας κλπ. Και εγώ ναυτικό είμαι και ακολουθώ την ίδια διαδικασία.

Τώρα αν δεν προλάβεις μπορείς να κάνεις και την ίδια διακασία μέσω στρατοπέδου απλά εκεί ίσως χρειαστείς συνοδό για να μην σε κρατήσουν κάποιες μέρες, ψάξτο λίγο στο φόρουμ για να δεις τι ακριβώς παίζει.

Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Ευχαριστώ πολύ αδερφέ για την απάντηση.

Δεν έχω κάποιο αποδεικτικό στοιχείο ότι διαμένω Αθήνα.

Δεν είναι τίποτα στο όνομά μου.

Ανήκω στη στρατιολογική υπηρεσία Στερεάς Ελλάδας.

Εσένα σου χρειάστηκε τελικά να δείξεις κάποιο αποδεικτικό διαμονής στην Αθήνα απ' αυτά που είχες ετοιμάσει;

Από το φρουραρχείο σε στείλαν στο ναυτικό νοσοκομείο ή σε εξέτασαν εκεί;

Ευχαριστώ και πάλι!

marioscs
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από marioscs »

Γιώργος έγραψε:Ευχαριστώ πολύ αδερφέ για την απάντηση.

Δεν έχω κάποιο αποδεικτικό στοιχείο ότι διαμένω Αθήνα.

Δεν είναι τίποτα στο όνομά μου.

Ανήκω στη στρατιολογική υπηρεσία Στερεάς Ελλάδας.

Εσένα σου χρειάστηκε τελικά να δείξεις κάποιο αποδεικτικό διαμονής στην Αθήνα απ' αυτά που είχες ετοιμάσει;

Από το φρουραρχείο σε στείλαν στο ναυτικό νοσοκομείο ή σε εξέτασαν εκεί;

Ευχαριστώ και πάλι!

Δεν έχω ολοκληρώσει τη διαδικασία του φρουραρχείου ακόμα οπότε δεν ξέρω τι ακριβώς θα γίνει, αλλά από αυτά που εχω δει εδώ μάλλον θα με εξετάσουν μεσα στο φρουραρχείο καθώς θέλω αναβολή για ψυχολογικους λόγους.

Όσον αφορά τα στοιχεία διαμονής εγώ τα άλλαξα στην στρατολογία και μου εκδώσαν νέο σημείωμα κατάταξης που έχει την διεύθυνση στην Αθήνα. Αυτό τώρα δεν ξέρω αν ήταν απαραίτητο αλλά το έκανα για να αποφύγω πιθανά προβήματα στο φρουραρχείο.

Το πρόβλημα τώρα με εσένα είναι ότι ανήκεις σε στρατολογική υπηρεσία εκτός Αττικής οποτε δεν ξέρω αν μπορείς να εξυπηρετηθείς από την στρατολογία εδώ στην Αθήνα, δηλαδή αν έχει κάποιο γραφείο που εξηπυρετεί αυτούς που ανήκουν σε άλλες στρατολογικές υπηρεσίες. Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω να σου απαντήσω και μπορεί να σου πω πατάτα οποτε περίμενε να απαντήσει κάποιος που ξέρει ή πάρε τηλέφωνο στην στρατολογία για να σου πούν (αν δεν απαντάνε στην Αθήνας πάρε και στην Στερεάς Ελλάδας).

Prowler
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Prowler »

Ήμουν την Πέμπτη στο φρουραρχειο και επειδή ήρθαν δύο παιδιά από Ωρωπό και Μέγαρα, δεν τους εξυπηρέτησαν είπαν ότι δεν ανήκουν στην Αθήνα. Από ότι κατάλαβα εξαρτάται καθαρά από την διεύθυνση που γράφει στο σημείωμα κατάταξης. Εσενα γράφει την διεύθυνση σου στην Αθήνα;
manoss

Δημοσίευση από manoss »

Εγω που ρώτησα στο γενικό επιτελειο για αυτο το θεμα μου ειπαν οτι εξυπηρετουν κανονικά.
Αλεξανδρος

Δημοσίευση από Αλεξανδρος »

Καλησπερα! δεν εχω καποιο χαρτι απο γιατρο κτλπ και θελω να παρω αναβολη παρουσιαζομαι σε 2 μερες αν παω με συνοδο και τους εξηγησω οτι εχω αρρωστο πατερα κ μητερα, κ οτι στην οικογενεια τους συντηρω εγω υπαρχει πιθανοτητα ν μ δωσουν;
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Ωχ,Όχι, γράφει Εύβοια.

Θα πρέπει να πάω στης Χαλκίδας δηλαδή;

Lyapunov13
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Lyapunov13 »

Αλεξανδρος έγραψε:Καλησπερα! Δεν εχω καποιο χαρτι απο γιατρο κτλπ και θελω να παρω αναβολη παρουσιαζομαι σε 2 μερες αν παω με συνοδο και τους εξηγησω οτι εχω αρρωστο πατερα κ μητερα, κ οτι στην οικογενεια τους συντηρω εγω υπαρχει πιθανοτητα ν μ δωσουν;

προλαβαινεις αυριο να πας σε Ψυχιατρο να παρεις γνωματευση και Τριτη Φρουραρχειο απο πολυ νωρις.

gia

Δημοσίευση από gia »

Ανήκω στη στρατολογική υπηρεσία Πελοποννήσου αλλά διαμένω μόνιμα στην Αθήνα. Το σημείωμα κατάταξης μου ήρθε κανονικά στην διεύθυνση μου στην Αθήνα. Θελω να ακολουθήσω την διαδικασία για αναβολή μέσω φρουραρχείου. Θα έχω θέμα αν πάω στο Φρουραρχείο Αθηνας;
Prowler
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Prowler »

Δε θέλω να σε πάρω στο λαιμό. Καλύτερα πάρε τηλ στο φρουραρχειο. Εγώ αυτό είδα με τα μάτια μου. Τώρα αν ισχύει κάτι άλλο δεν το γνωρίζω. Καλύτερα πάρε τηλ φίλε.
Prowler
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Prowler »

Γιώργος έγραψε:Ωχ,Όχι, γράφει Εύβοια.

Θα πρέπει να πάω στης Χαλκίδας δηλαδή;

Δε θέλω να σε πάρω στο λαιμό. Καλύτερα πάρε τηλ στο φρουραρχειο. Εγώ αυτό είδα με τα μάτια μου. Τώρα αν ισχύει κάτι άλλο δεν το γνωρίζω. Καλύτερα πάρε τηλ φίλε

Κώστας

Δημοσίευση από Κώστας »

Ανήκω στη Στρατολοική Υπηρεσία Νοτίου Αιγαίου, αλλά μένω στην Πάτρα, χωρίς να είμαι Δημότης Πάτρας. Στο σημείωμα κατάταξης με εξυπηρετεί ουσιαστική η Σύρος. Θα πρέπει να μεταβώ στη Σύρο; Υπάρχει τρόπος με κάποιον λογαριασμό ή το ενοικιαστήριο να αποδείξω πως μένω στην Πάτρα και να με εξυπηρετήσει το Φρουραρχείο Πάτρας; Προλαβαίνω, άραγε, να αλλάξω τα στοιχεία διεύθυνσης;
Ιωσηφ
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Ιωσηφ »

naglorious έγραψε: Μπορείς να πας φρουραρχειο και την ημέρα που παρουσιαζεσαι το γράφει στο χαρτί και μου το επιβεβαίωσαν και στην στρατολογια Πειραιά όπου πήγα χθες να παραλάβω το σημείωμα κατάταξης. Και εγώ τη Δευτέρα πρέπει να παρουσιαστώ στη Θήβα αλλά θα πάω από νωρίς στο φρουραρχειο

Ευχαριστω πολυ! Δηλαδη την Δευτερα που θα πηγαινα Θηβα μπορω να παω απευθειας εκει αντ´ αυτου. Πρεπει πρωτα να κανω καποια δηλωση στο ρουφ η κατι τετοιο; Το μονο που εχω τωρα ειναι το χαρτι καταταξης και η βεβαιωση του γιατρου μου

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες