Αναβολή - απαλλαγή στο Φρουραρχείο (2019)

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Vento13

Δημοσίευση από Vento13 »

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω ο ψυχίατρος στο φρουραρχειο σου έκανε ερωτήσεις; η απλα είδε το χαρτί του γιατρού; κ ποσούς μήνες σου έδωσε;
Jay27
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Jay27 »

Vagg7 έγραψε:Παιδια θέλω να πάρω ανάβολη για οικονομικούς λόγους από το φρουραρχειο γίνεται; Παρουσιαζομαι 7/5 Επίσης ποιες μερες τελικα εξυπηρετεί;

Μπορείς να παρουσιαστείς μέχρι και 5 εργάσιμες μέρες πριν μετρώντας και την ημερομηνία κατάταξης. Άρα μπορείς 2,6,7. Στις 1 Μαϊου αύριο είναι πρωτομαγιά, και στις 3 του μήνα θα είναι κλειστά.

Vagg7
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Vagg7 »

Ευχαριστώ πολύ αδερφε! Έχεις ιδεα αν έχω πιθανότητες ειμαε πράγματικα πολύ ασχηάσ αυτή την εποχη

Jay27
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Jay27 »

Όπως όλοι μας φίλε μου. Δυστυχώς δεν προβλέπω να σου χορηγήσει μεγάλη εκεί κανένα εξάμηνο. Αν θες να κερδίσεις παραπάνω ετήσια ας πούμε πήγαινε με χαρτί ψυχιάτρου. Αυτή είναι η συμβουλή μου και μην αναφέρεις τα οικονομικά προβλήματα. Αν σε ρωτήσει απλά προσθέτεις και τα οικονομικά σαν κάτι επιπλέον.
vasilis401
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από vasilis401 »

Ευχαριστώ για την απάντηση Jay27.

Κάτι μου λέει ότι θα συμβεί το εξής. Θα πάω Πέμπτη να στηθώ απ' τα χαράματα έξω απ' το Φρουραρχείο, όπως οι γιαγιούλες για τη σύνταξη τους. Μόλις ανοίξουν οι πύλες θα με βάλουν μέσα και θα μου δώσουν παραπεμπτικό για το 401 (εγώ δεν εξετάζομαι για ψυχολογικούς λόγους και θα πρέπει να πάω στο 401). Μόλις ξεμπερδέψω απ' το 401 μετά από 1-2 ώρες, θα γυρίσω στο Φρουραρχείο και θα βρω πάλι κλειστές πύλες επειδή "δε μπορούν να εξυπηρετήσουν άλλο κόσμο"... Και τελικά δε θα πάρω την αναβολή και θα πρέπει να παρουσιαστώ Δευτέρα.

Άβαταρ μέλους
kostas888
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από kostas888 »

Φίλε Vasilis401 από την στιγμή που θα πάρεις παραπεμπτικό από το Φρουραρχείο για 401 σημαίνει ότι δεν μπορείς να μεταβεις στο στρατόπεδο για να παρουσιαστεις. Οποτε την Δευτέρα δεν θα παρουσιαστείς. Αν σου πούνε την Πέμπτη επιστρέφοντας από το 401 στο Φρουραρχειο ότι δεν μπορούμε να εξυπηρετήσουμε άλλο κόσμο(λίγο δύσκολο να στο πούνε εσένα αφού επιστρέφεις από 401)τότε μπορείς να πας πάλι την Δευτέρα. Μην αγχώνεσαι.
fanis

Δημοσίευση από fanis »

Καλημερα, να ρωτησω στο φρουραρχειο ο ψυχολογος σε εξεταζει; Η απλα στεκεται στο χαρτι του γιατρου?
Jay27
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Jay27 »

Με χαρτί γιατρού φίλε Φάνη διευκολύνεις την θέση σου. Σχεδόν τίποτα δεν ρωτάει εκτός αν παίρνεις φαρμακευτική αγωγή σε ρωτάει τι παίρνεις και πότε ξεκίνησες αυτό. Καλή συνέχεια.
ΦΑΝΗΣ

Δημοσίευση από ΦΑΝΗΣ »

Σ ευχαριστω πολυ, αρα δεν σε στελνει στο 414 τελειωνει εκει?
Lyapunov13
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Lyapunov13 »

Jay27 έγραψε:Με χαρτί γιατρού φίλε Φάνη διευκολύνεις την θέση σου. Σχεδόν τίποτα δεν ρωτάει εκτός αν παίρνεις φαρμακευτική αγωγή σε ρωτάει τι παίρνεις και πότε ξεκίνησες αυτό. Καλή συνέχεια.

τελεια σε ευχαριστω!

Το χαρτι γιατρου που ειχες μαζι σου στο κρατησανε στο Φρουραρχειο ή στο Ρουφ; Η θα πρεπιε να το εχεις μαζι σου και οταν περασεις απο την Επιτροπη Απαλλαγων του 401 μετα απο 1 μηνα;

ΦΑΝΗΣ

Δημοσίευση από ΦΑΝΗΣ »

Για αναβολη για κοινωνικους λογους πας στο ρουφ; Στατολογια η την αιτηση την κανεις στο φρουραρχειο?
Άβαταρ μέλους
kostas888
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από kostas888 »

Κάνε φωτοτυπία ότι γνωμάτευση έχεις από γιατρούς. Ποτε δεν ξέρεις αν γίνει κανα μπέρδεμα. Η γνωμάτευση χρειάζεται και για την Επιτροπή.
Ol05

Δημοσίευση από Ol05 »

Γεια σας... μια βοήθεια θα ήθελα σχετικά με... Παρουσιάζομαι 8/5 αλλά ήθελα μια αναβολή γι κοινωνικούς λόγους (για πρώτη φορά) Κατέθεσα τα χαρτιά μου 02/05 στη στρατολογική υπηρεσία Υπάρχει περίπτωση να μου τη δώσουν ; Προλαβαίνω; Πως θα με ενημερώσουν αν εγκρίθηκε η όχι; Αν δεν εγκριθεί πρέπει να παρουσιαστώ κανονικά 8/05 ; Πως πάει δλδ; Ευχαριστώ
Α.Μ

Δημοσίευση από Α.Μ »

Καλησπερα σας, εγω ειμαι απο ροδο και παρουσιαζομαι 8/5 ροδο. Πηγα σημερα φρουραρχειο με χαρτι απο ψυχιατρο και με στειλανε στο νοσοκομειο, εκει ο γιατρος ουτε καν με εξετασε απλα ειδε το χαρτι εγραψε τα ιδια στην γνωματευση και μου ειπανε για να παρω αναβολη πρεπει να παρουσιαστω! Εχω τρελαθει τελειος αμα δε μου δωσουνε θα αυτοκτονησω εκει μεσα τι να κανω
Γιαννης

Δημοσίευση από Γιαννης »

Παιδιά παρουσιάζομαι 6/5 και θα πάω στο φρουραρχείο την ημέρα της κατάταξης μου με χαρτί από τον ψυχίατρο μου για αναβολή.. τι ώρα πρέπει να είμαι εκεί για να κάνω δουλειά ;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης