Μεταθέσεις στο στρατό (2016)
Όλο χαζομάρες μερικοί εδώ μέσα... Μετάθεση ένας 9μηνος παίρνει μόνο εφόσον ανήκεις στις 20 μονάδες ή αν δικαιούται κατ'εξαίρεση, τα υπόλοιπα πως αν θέλει ο διοικητής κτλπ είναι ιστορίες για παπάδες.
Ειμαι σε μοναδα που ανηκει σε αυτη την λιστα με τα 20 πιο " δυσκολα " στρατοπεδα. Συμφωνα με το διοικητη και το 1ο γραφειο κανενας 9μηνος δεν δικαιουται μεταθεση. Το στρατοπεδο ειναι σε μονιμη εμπλοκη οσον αφορα στις υπηρεσιες. Τι μπορω να κανω; Υπαρχει καποιος 9 μηνος που να περασε απο ενα απο αυτα τα 20 στρατοπεδα και να πηρε μεταθεση;
Εγω οσους ξερω απο τα παραπανω εχουν παρει φιλε.
Τι πιστευεται οτι μπορω να κανω τοτε; Που μπορω να απευθυνθω για να κινησω τη διαδικασια της μεταθεσης; Και ποτε; Ακομα ειμαι 1,5 μηνα στη μοναδα. Εχω επομενως 3,5 μηνες ακομα για να κανω οτι χρειαζεται.
Eratin έγραψε:Τι πιστευεται οτι μπορω να κανω τοτε; Που μπορω να απευθυνθω για να κινησω τη διαδικασια της μεταθεσης; Και ποτε; Ακομα ειμαι 1,5 μηνα στη μοναδα. Εχω επομενως 3,5 μηνες ακομα για να κανω οτι χρειαζεται.
Να πάρεις τηλέφωνο στο ΓΕΣ 210-6555911
Σε ποια μοναδα υπηρετεις φιλε?
Μπορει να με βοηθησει καποιος; Ποιο ειναι το e-mail για να απευθυνθω για τις μεταθεσεις των στρατιωτων στο γες;
ευχαριστω
ευχαριστω
ziaba έγραψε:απο παντου περνεις μεταθεση ας εισαι και 9μηνος απλα πρεπει να ασχοληθουν στο 1ο γραφειο ολα γινονται
Α συγγνωμη, ξεχασα να διευκρινισω, ειμαι προστατης, αρα λογικα θα κανω 8αμηνο. Οποιος κανει 8αμηνο, παιρνει μεταθεση σιγουρα;(αν καταλαβα καλα μιλαμε για τους δυο τελευταιους μηνες, ετσι;)
Μαλλον οπως φαινεται δεν ειναι σαφες αν μπορουν να παρουν ολοι μεταθεση τους τελευταιους μηνες, γιατι υπαρχουν διαφορες γνωμες.
Στην λημνο δεν παιρνεις μεταθεση νομιζω... Το εχουν γραψει και πιο παλια αμα δεις απο το 2013!
Γενικα η λημνος δεν παιρνει αλλα ενα στρατοπεδο στη λημνο, η 88 εμα συγκεντρωνει 180 μορια και ειναι μεταθεσιμο για 9μηνους.
Οποιος υπηρετει στον αι στρατη επισης νομιζω παιρνει μεταθεση ας πηγαινει και λημνο. Ετσι δεν ειναι;
παιδια ξερει κανεις σε ποιο τηλεφωνο μπορω να παρω να επικοινωνησω με το γες για τις μεταθεσεις;
δεν βρισκω καποιο συγκεκριμενο τηλεφωνο
ευχαριστω πολυ
παιδια ξερει κανεις σε ποιο τηλεφωνο μπορω να παρω να επικοινωνησω με το γες για τις μεταθεσεις;
δεν βρισκω καποιο συγκεκριμενο τηλεφωνο
ευχαριστω πολυ
αυτο ειναι το τηλεφωνικο κεντρο αμα παρω θα με συνδεσουν;akyro έγραψε:Eratin έγραψε:Τι πιστευεται οτι μπορω να κανω τοτε; Που μπορω να απευθυνθω για να κινησω τη διαδικασια της μεταθεσης; Και ποτε; Ακομα ειμαι 1,5 μηνα στη μοναδα. Εχω επομενως 3,5 μηνες ακομα για να κανω οτι χρειαζεται.
Να πάρεις τηλέφωνο στο ΓΕΣ 210-6555911
Παιδια ξερετε αν υπαρχουν στη Θεσσαλονικη στρατοπεδα που να δινουν σχετικα περισσοτερες εξοδους;
Που να πηγαινουν τα βισματα πχ; Ειναι πολυ σημαντικο για προσωπικους λογους να παω σε ενα τετοιο στρατοπεδο, αν υπαρχει, και γι'αυτο θελω να το ψαξω.
Που να πηγαινουν τα βισματα πχ; Ειναι πολυ σημαντικο για προσωπικους λογους να παω σε ενα τετοιο στρατοπεδο, αν υπαρχει, και γι'αυτο θελω να το ψαξω.
Παιδιά καλησπέρα σε όλους, είμαι στο δεύτερο μήνα της θητείας μου και θέλω την βοήθεια σας! Με στείλανε μετά το κέντρο σε μονάδα στην οποία λένε οι παλιοί ότι είναι αμετάθετο και ότι μόνο με απόσπαση φεύγεις για τη Λέσχη και μόνο αν έχεις πολιτικό βίζμα παίρνεις μετάθεση! Στέκει αυτό; Εγώ θέλω να κάνω αίτηση για παραμεθόριο, μπορώ; Απ ότι καταλαβαίνετε δεν ξέρω πολλά. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες