Μεταθέσεις στο στρατό (2017)
- apostolisK
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 4
Μου είπανε κάτι και ήθελα να ρωτήσω μήπως το ξέρει κανείς. Είμαι αεροπορία, θα πάω λογικά 5 μήνες παραμεθόριο όπως πάνε όσοι δεν έχουν μέσο και μετα υποτίθεται δικαιούμαι μετάθεση κοντά στο σπίτι μου. Αν ισχύει ότι στην παραμεθόριο κάνεις 9 μήνες και όχι 12, γίνεται να αρνηθώ τη μετάθεση κοντά στο σπίτι μου (εφόσον τη δικαιούμαι και δεν είναι υποχρεωτική), για να κάνω 9 μήνες; Ή το μόνο που θα καταφέρω είναι να κάνω 12 μήνες παραμεθόριο;
Γεια σας ειμαι τωρα 5μηνες καστελλοριζο πως μπορω να παρω μεταθεση για να ερθω πιο κοντα στο σπιτι μου?
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
"Γεια σας ειμαι τωρα 5μηνες καστελλοριζο πως μπορω να παρω μεταθεση για να ερθω πιο κοντα στο σπιτι μου"
9μηνος; Απο που εισαι; Γενικα απο παραμεθωριο στους 5μηνες παραμονης και ο 9μηνος εχει δικαιωμα μεταθεσης.
Δεν ρωτας μια στο 1ο γραφειο; Εχεις δικαιωμα αλλα να το τρεξεις!
9μηνος; Απο που εισαι; Γενικα απο παραμεθωριο στους 5μηνες παραμονης και ο 9μηνος εχει δικαιωμα μεταθεσης.
Δεν ρωτας μια στο 1ο γραφειο; Εχεις δικαιωμα αλλα να το τρεξεις!
- JohnTehGreek
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 4
Κάτσε να μυρίσουμε τα νύχια μας και θα σου απαντήσουμε.
- gimitrop
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 5
JohnTehGreek έγραψε:Κάτσε να μυρίσουμε τα νύχια μας και θα σου απαντήσουμε.

Στρ (ΠΖ) Τ/Φ 2016 Β´ ΕΣΣΟ 343 Καλαμάτα --> Καστελλόριζο --> Πύργος
- Private Panikas
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 2
Λοιπόν παίδες...
είμαι για 805 ΛΕΜ ΤΒ, Πλάτη Έβρου στις 28 Δεκέμβρη, βρίσκομαι σε άδεια ορκωμοσίας από ΚΕΕΜ για την ώρα και ψάχνω ό, τι μπορώ για τη μονάδα. Αν γνωρίζει κανείς οτιδήποτε για και μπορεί να το μοιραστεί θα ήμουν ευγνώμων!
είμαι για 805 ΛΕΜ ΤΒ, Πλάτη Έβρου στις 28 Δεκέμβρη, βρίσκομαι σε άδεια ορκωμοσίας από ΚΕΕΜ για την ώρα και ψάχνω ό, τι μπορώ για τη μονάδα. Αν γνωρίζει κανείς οτιδήποτε για και μπορεί να το μοιραστεί θα ήμουν ευγνώμων!
Καλημερα σας!! εχω μια ερωτηση.. βρισκομαι σε άδεια ορκωμοσιας και παρουσιάζομαι 28 του μηνα στην ικαρια στη μοναδα μου που με στειλανε απο το κεπβ θηβας.. θα ηθελα να ρωτησω τωρα που εχω Πάρει φυλλο πορειας και εχει βγει η μεταθεση εαν βαλω βυσμα αλλαζει η μεταθεση για ειδικες δυναμεις που θελω επειδη δεν περασε κλιμακιο απο εμας; ευχαριστώ πολυ
Καλημέρα,
πάω Λήμνο τέλη Δεκεμβρίου, εφόσον είναι παραμεθόριος πότε μπορώ να πάρω μετάθεση; Υπάρχει περίπτωση να μην μπορέσω να πάρω μετάθεση ;
πάω Λήμνο τέλη Δεκεμβρίου, εφόσον είναι παραμεθόριος πότε μπορώ να πάρω μετάθεση; Υπάρχει περίπτωση να μην μπορέσω να πάρω μετάθεση ;
- Private Panikas
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 2
Νομίζω πως δεν αρκεί να είσαι στην παραμεθώριο για να πάρεις μετάθεση (εκτός αν είσαι 8μηνος). Υπάρχει μια λίστα με συγκεκριμένες μονάδες παραμεθωρίου που δίνουν δικαίωμα μετάθεσης. Έχεις τσεκάρει αν η μονάδα σου περιλαμβάνεται σ αυτές;
Κανονικά έχω διαβάσει πως μετάθεση δικαιούσαι από την παραμεθώριο με τη συμπλήρωση 6μήνου από την κατάταξή σου, δηλαδή μέσα Μαίου γα εμάς (απ ό, τι καταλαβαίνω είμαστε ίδια ΕΣΣΟ).
Πέρα απ αυτό όσα ξέρεις ξέρω... και γω θα το ψάξω γιατί είμαι για Πλάτη Έβρου, σε μονάδα που δίνει μετάθεση και ελπίζω πως τέλη Μαίου θα γυρίσω Αθήνα
Κανονικά έχω διαβάσει πως μετάθεση δικαιούσαι από την παραμεθώριο με τη συμπλήρωση 6μήνου από την κατάταξή σου, δηλαδή μέσα Μαίου γα εμάς (απ ό, τι καταλαβαίνω είμαστε ίδια ΕΣΣΟ).
Πέρα απ αυτό όσα ξέρεις ξέρω... και γω θα το ψάξω γιατί είμαι για Πλάτη Έβρου, σε μονάδα που δίνει μετάθεση και ελπίζω πως τέλη Μαίου θα γυρίσω Αθήνα
- δημητρης98
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 5
Έκτακτες μεταθέσεις,Τακτικές μεταθέσεις και κατ εξαιρεση τη διαφορες εχουν;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες