Μεταθέσεις στο στρατό (2018)
Παιδια εχει ακουσει κανεις τιποτα για 356 και της μεταθεσης εχουμε φτασει 15 οκτωβριου
Μέσα στην εβδομάδα θα έρθουν σίγουρα... γέμισε η παραμεθωριο με την 358 .. η 56 θα φύγει από Δευτερα.. έτσι μου είπαν και εμένα από το Γες
Θα σου πω τι παιζει σε ολο το Πενταγωνο. Εμπλοκη και μιζερια. Περιμενουμε τις μεταθεσεις των νεων για να δουμε τα σπιτια μας.
Έλεος!! Τι να κάνω να βαρέσω αναβολέα με 98 κσ (8 μηνός Έβρο 56αρης) μεθαύριο με στέλνουν φυλακιο ΠΆΛΙ μετά από 27 μέρες εμπλοκή χωρίς έξοδο για 3 βδομάδες φυλακιο και εκεί δεν βγαίνεις έξοδο, να περιμένω μετάθεση η να την τραβήξω την αναβολα να υσηχασει το κεφάλι μου 

Για να πας Πεντάγωνο πρέπει να έχεις ορισμένη ειδικότητα ή ότι να ναι (μόνο το βύσμα παίζει);
Χαίρεται στην παρέα, έχω μια ερώτηση έμαθα ότι παίρνω μετάθεση για Αθήνα σε μια υπηρεσία η οποία βρίσκεται κατεχακη και μεσογείων. Γνωρίζει κανείς ποια υπηρεσία μπορεί να είναι αυτή ; Ευχαριστώ
Η αθηνΑ δεν αξίζει αυτό το καιρό έχουν όλα τα στρατόπεδα εμπλοκή
Η πρώτη διαταγή για 356 έχει φυγει. Οποτε ξεκίνησαν σιγά σιγα.
Πυροβολικό Μυτιλήνης φεύγει για χοκ από αύριο με φύλλα πορείας 356 όσοι δήλωσαν Αθήνα.
Γιατί αργείς;
Γιατί αργείς;
Ξέρει κάποιος τι παίζει με ασδεν αθηνα βγήκαμε μεταθέσεις της 356 και πανε ατομα εκει μαζι με εμενα. Αν καποιος ξερει πληροφοριες ας πει, Ευχαριστώ
Για τις Μονάδες-Στρατόπεδα που θα μετατεθείτε μπορείτε να διαβάσετε τα αντίστοιχα θέματα στην ενότητα " Στρατιωτικές Μονάδες και Κέντρα Εκπαίδευσης ".
Βγήκαν αρκετές. Λογικά βυσματικες τώρα και αρχές Νοέμβρη οι υπολπιπες
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης