Μεταθέσεις στο στρατό (2018)

Πληροφορίες για μεταθέσεις, μετατάξεις, αποσπάσεις και πως επηρεάζονται από τη μειωμένη θητεία
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Στρατιωτης 1994

Δημοσίευση από Στρατιωτης 1994 »

σιτάρι αυτό ισχύει και για άλλες περιοχές;355
Nikolakic13

Δημοσίευση από Nikolakic13 »

Πολλά ακούγονται και δεν ξέρεις τι πρέπει να πιστέψεις. Η τελευταία ενημέρωση που έχω εγώ είναι ότι οι διαδικασίες έχουν ξεκινήσει αλλά αυτό μπορεί να τραβήξει από αρχές Αυγούστου μέχρι αρχές Σεπτέμβρη. Δεν μπορώ να καταλάβω..
Άβαταρ μέλους
Heisenberg
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Heisenberg »

Έχει ρωτήσει κανείς σε ΓΕΣ-Γραμμή οπλίτη κλπ πότε περίπου αναμένονται οι μεταθέσεις της 355;
Στρατιωτης 1994

οχι. λες να παρουμε;
aris_rom
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από aris_rom »

Καλημερα παιδες. Άκουσα τι εξής το οποίο έχει βάση. Οι μεταθέσεις των 354 και 355 ήρθαν στους έξι μήνες που είχαν υπηρετήσει. Για την 355 ακούγεται Αύγουστο. Η λογική πίσω απο αυτο ειναι οτι οι δυο προηγούμενες σειρες κάνανε και έναν μήνα, τον πρώτο τους, σε κέντρο. Η 355 απο την άλλη έκανε κέντρο ένα απο τα σημεία υποδοχής. Ολα ηταν στην παραμεθόριο οποτε το πεντάμηνο παραμεθορίου για την 355 πιάνει απο την πρώτη ημέρα. Γι αυτο και ακούγεται οτι θα βγουν Αύγουστο γιατι θα μετρήσουν και τον μήνας εκπαίδευσης. Πάντως άκουσα και απο ένα φιλαράκι οτι η ενημέρωση που είχαν κι αυτοί έλεγε για Αύγουστο και κάποιους για Σεπτέμβριο.
Στρατιωτης 1994

καλημερα παιδια. για 355 οσους εχω ρωτησει ολοι αυγουστο ειπαν. κανεις δεν ειπε σεπτεμβριο
Σιτάρι (ΠΖ)

Δημοσίευση από Σιτάρι (ΠΖ) »

Σωστό είναι αυτό που λέει ο Αρης για το 5μηνο. Έτσι είναι, ρώτησα στρατολογία, όπως λέει και ένα παλικάρι πιο πάνω. Πάντως μάγκες το ότι θα έρθουν γενικά μεταθέσεις τον Αύγουστο δε σημαίνει ότι θα φύγουμε όλοι κιόλας, μπορεί απλά να μην εγκριθεί η δικιά σου. Επειδή δικαιούσαι δε σημαίνει ότι θα την πάρεις κιόλας Ε. Σ. Βλέπετε ΕικόναΠάντως εάν δεν είστε μέσα τώρα, οι επόμενες μεταθέσεις από παραμεθόριο είναι τον Οκτώβρη, γιατί τότε συμπληρώνεται το 5μηνο για την 356. Τα πράγματα είναι απλά. Καθόμαστε και ασχολούμαστε με κάθε τι που "άκουσε" ο καθένας από γνωστούς και υποτιθέμενα μέσα. Δεν βγαίνουν μεταθέσεις όποτε να ναι, είτε έχετε βύσματα είτε όχι. Αυτά που λέτε για Σεπτέμβρη δεν έχουν καμία υπόσταση.

Nikolakic13

Ναι έχει μια λογική αυτό που λες. Εμένα από τις πρώτες κιόλας μέρες που μπήκα μου έλεγαν για τους 5 μήνες. Εγώ που είμαι εξ'αναβολης κλείνω 5 μήνες στις 5 Αυγούστου αλλά γενικά η σειρά μου κλείνει από τις 12 μέχρι τις 15. Λογικά οι μεταθέσεις θα έρθουν ομαδικές όποτε δεν ξέρω ποτέ ακριβώς μπορεί να έρθουν. Θεωρώ πως μέχρι αρχές Σεπτέμβρη θα έχουν έρθει όλες τις 355.
Άβαταρ μέλους
Heisenberg
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Heisenberg »

Στην μονάδα ενός φίλου στον Έβρο, υπήρξε επίσημη ενημέρωση από πάνω προς τον διοικητή τους ότι η 355 αναμένεται να φύγει 15-25 Αυγούστου. Επίσης, σήμερα πήρα τηλέφωνο στη γραμμή οπλίτη του ΓΕΣ και με ενημέρωσαν πως οι μεταθέσεις της 355 θα αρχίσουν να κοινοποιούνται στις μονάδες μετά τις 15 Αυγούστου. Μέχρι 20-25 θα έχουν σταλεί όλες. Ούτε Σεπτέμβρης, ούτε "πακέτα", ούτε τίποτα.
Στρατιωτης 1994

αρα μεχρι 25 αυγουστου θα βγουν ολες;355
Arthur188

Δημοσίευση από Arthur188 »

Σε εμας είπαν αρχές Αυγούστου θα φύγουμε ολοι μας απο 355 απλα δεν μας εκοψαν τις άδειες που δηλώσαμε τον Αύγουστο και δεν ξέρουμε τι θα παιχτεί τώρα
aris_rom
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από aris_rom »

μόλις έμαθα απο δόκιμο που υπηρετεί καλυμνο, οτι στο στρατόπεδο τους ήρθαν την Παρασκευή κατ εξαιρεση μεταθέσεις για την 355. φαντάζομαι οτι θα έρθουν κι αλλεσ Λίγες αρχές της εβδομάδας. τα πρώτα δυνατά βύσματα εδω θα φανούν.
Nikolakic13

Και εμένα βγήκε παιδιά. Περιμένω απλά την ανακοίνωση στην μονάδα μου. Εμένα μου βγήκε για γες. Ξέρει μήπως κάποιος τι παίζει εκεί την συγκεκριμένη χρονική περίοδο; Κάποιος που όντως να ξέρει όμως
SLTD

Δημοσίευση από SLTD »

Παρασκευή Κομοτηνή ήρθαν δύο τελευταίες κατ εξαίρεση μεταθέσεις... Είναι δεδομένο ότι πλέον πρέπει να ξεκινήσουμε εμεις τις 355 να φεύγουμε. Να δούμε πότε!!!
ΑΕΚ 21

Δημοσίευση από ΑΕΚ 21 »

Φίλε κ εμένα μου βγήκε μου είπαν ξερεις ποτέ θα τις στείλουν στις μοναδες
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης