Μεταθέσεις στο στρατό (2018)
Ωραίος ο Παρις21, είναι ο κλασσικός φαντάρος της μονάδας... Ο παπάτζας που ξέρεις τα πάντα και τελικά δεν ξέρει τίποτα 

Παιδια ισχύει τελικά ότι οι βυσματικες μεταθεσεις θα βγουν μέχρι τέλη του μήνα?355
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 11
Στρατιωτη1994 σταματα ν λες συνεχεια γ της βυσματικες κ της βυσματικες.. περιμενεις βυσματικη παρε το βυσμα σ και θα σου πει..
και αλλα ατομα περιμενουν απο την σειρα μου γι αυτο ρωταω
Πάντως σε παιδί σε φυλάκιο κοντά στη κομοτηνη του βγήκε μετάθεση για τον τόπο του (Αθήνα) στις 10 Ιουλίου και η μοναδα τον ενημερωσε 13 και 20 εφυγε με φυλλο πορείας.. Εμείς οι υπόλοιποι 355 να δούμε τι θα κάνουμε που είμαστε στο περίμενε και στο θα γίνει.
- Aden
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 6
Εγω απο οτι ξερω οι μεταθεσεις θα ερθουν γυρω στις 10 με 13 αυγουστου για την 355... απλα να κανω εγω τωρα μια ερωτηση εγω δεν προλαβαινω να κλεισω 5 μηνες στην παραμεθωριο και πριν κανα δυο εβδομαδες εγινε ενα κακο συμβαν αυτοκτόνησε ενα παιδι απο την σειρα μου και λενε οτι θα παρω και εγω μεταθεση ισχυει?
Aden ειναι σιγουρο πως για μας θα βγουν τοτε; εννοω 10-13.355
Καλησπέρα παιδιά. Είμαι στρατιώτης της 355 β εσσο. Έχω άνθρωπο που μου λέει εδώ και αρκετό καιρό πως τέλη Ιουλίου θα με φέρει Αθήνα. Δεν θέλω να δίνω ελπίδες σε αρκετούς εδώ μέσα αλλά πιστεύω πως αν ήταν να φύγω τέλος του μήνα θα είχα μάθει και ακριβώς την μέρα. Μέρα δεν έχω μάθει και το μόνο που ακούω είναι υπομονή και υπομονη. Υπομονη βέβαια για διάφορους προσωπικούς λόγους δεν υπάρχει. εστειλα πριν καμία εβδομάδα και χαρτιά για κατ'εξαιρεση μετάθεση και ότι πιάσει! Δεν έχει κάποιος από την οικογένεια μου ποσοστό αναπηρίας αλλά τους πήγα ένα καρότσι με χαρτιά από νοσοκομεία και μου είπαν ότι τα έστειλαν! Τώρα ποια είναι πιο γρήγορη μέθοδος δεν ξέρω αλλά εγώ βάλει όλα μου τα μέσα! Έχω βάλει από πολιτικό μέχρι στρατιωτικό βύσμα και βλέπω λίγο προκοπή από το πολιτικό. Κανένας όμως δεν μου λέει μια ημερομηνία πιθανή! Το μόνο που ακούω από καιρό είναι μέχρι τέλη Ιουλίου.
Καλημέρα αδερφέ σε ολους τα ιδια λένε για τέλη του μήνα πιθανή ημερομηνία δε θα σου πει ποτέ κανείς οπότε μόνο υπομονή μενει δυστυχώς...
υπομονη παιδια.. τελη του μηνα με αρχες αυγουστου ειναι πολυ λιγες μερες... τοσο καιρο φαγαμεμετα θα ειμαστε στα σπιτια μας
Η λογική μου πάντως λέει ότι αφού ήρθαν αυτό το μήνα της 354 οι μεταθέσεις της 355 λογικά θα έρθουν από αρχές Σεπτέμβρη. Έτσι δεν είναι; Κάθε δυο μήνες δεν γίνονται οι μεταθέσεις; Δύσκολο δεν είναι να έρθουν τώρα εφόσον τώρα ήρθαν της 354;
- Aden
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 6
Φιλε μεχρι χτες ετσι πιστευα αλλα τωρα εμαθα οτι θα φυγουν 15 ατομα απο ολη την β εσσο απο παραμεθωριο στις 13 αυγουστου και οι υπόλοιποι θα φυγουν μετα απο ενάμισι μηνα... αν ξερει κανεις αλλος κατι μακαρι να με διαψεύσει
Κι εγω για Σεπτέμβρη ξερω. Μόνο βύσματα και καλα θα φύγουν τωρα αν ειναι
Εδώ σε στρατόπεδο στον Έβρο όλα τα πρώτα γραφεία έχουν ενημερώσει ότι 2 με 10 Αυγούστου θα βγουν οι μεταθέσεις για την 355. Σε πολλους μάλιστα έχουν πει να μην πάρουν άδειες τον Αύγουστο γιατί αναμένεται να κοπούν από τις μεταθέσεις που θα έρθουν σίγουρα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες