Μεταθέσεις στο στρατό (2018)
Θα επαναλαβω την ερωτηση για την 354. Η 353 ηταν ατυχη απολες τις πλευρες και δεν ηταν χαρακτηριστικο δειγμα. Αλλες φορες να αργουσαν λιγο αλλα οχι τοσο. Ας μην αναφερω τους 8μηνους της 353... Επειδη ακουστηκαν πολλα για την 353 κ μεχρι που ασχοληθηκε και ο Σπαρτακος θελω να πιστευω πως δεν θα γινει κατι παρομοιο με τις επομενες...
Καλησπερα, τελειωσαν οι μεταθεσεις για την 353; ή θα βγουν και σε αλλους που δεν πείραν;
- gimitrop
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 8
Τα έγραφε ο παλιός στις πρηγούμενες σελίδες αλλά δεν τον διαβάζατε. Πολλές φορέςψοι μεταθέσεις κολλάνε. Και ναι, οι 8μηνοι φευγουν 1 μήνα νωρίτερα, δεν έχει αλλάξει κάτι σε αυτό. Αλλά δεν περιμένουμε με σταυρομένα τα χέρια γιατί αν περιμέναμε από τα αρμόδια όργανα να μας ειδοποιήσουν, θα σας γράφαμε ακόμα από τις σκοπιές μας. Τηλεφωνούμε στην αρμόδια υπηρεσία του ΓΕς, ζητάμε προσωπική ακρόαση από τον ανθυπολοχαγό μέχρι τον διοικητή, ζητάμε από καμιά σειρούλα στο γραφείο τίποτα χαρτιά, κάνουμε τέτοια πραγματάκια. Το να ρωτάτε τα παιδιά του φόρουμ πότε θα έρθουν οι μεταθέσεις σας δεν έχει νόημα (εκτός κι αν είναι στο ΓΕΣ:P).
Στρ (ΠΖ) Τ/Φ 2016 Β´ ΕΣΣΟ 343 Καλαμάτα --> Καστελλόριζο --> Πύργος
κατα τα μεσα ιουνιου μπορουμε να φυγουμε για την πολη μας ξερεις;355
Καλησπέρα Μπήκα Μάρτη Εβρο θα παρω μεταθεση πριν τον Σεπτέμβριο; και αν μπορώ.. Πως; Είμαι 9μηνο
Ρε παιδιά μην τα λέμε συνέχεια έχω ξανά γράψει δν ισχύει πλέον το κάνω 6 μήνες παραμεθόριο, φεύγουν πλέον μόνο ειδικές περιπτώσεις και αυτοί που έχουν πολλά μόρια.. έχω είχα 86 μόρια μίλησα με γες μου παν είναι λιγα και οτι και παραπανω να ταν κοιτάνε μόνο τις ειδικές περιπτώσεις.
- Μεταθεση_Τωρα
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Παιδια τι γινεται με τις μεταθεσεις;
Οταν δεν υπαρχει συνεργασια απτο 1ο γραφειο τι κανουμε; Κλεινω 5μηνο θητειας μεσα Ιουνιου και θελω να βεβαιωθω οτι θα γινει το θεμα αλλα δεν υπαρχει βοηθεια απτο 1ο. Το αφηνουν στην τυχη του το πραμα μεχρι κ που μου ειπαν "ε να ξερεις μεαα με τελη ΙΟΥΛΙΟΥ να περιμενεις..."
Ξεχασα να αναφερω οτι ειμαι 8μηνος φυσικα γιαυτο πρπεει να παρω μεταθεση "κανονικα."
Καλησπέρα. Είμαι 8μηνος και υπηρετώ Καστελλόριζο. Είμαι παιδί ανύπαντρης μητέρας. Δικαιουμαι μετάθεση κοντά στον τόπο διαμονής και αν ναι απο πότε; Σημ: Είμαι Β Εσσό και μπήκα τον Μάρτιο... Ευχαριστώ...
Έχεις ακόμα, διάβασε στις προηγούμενες σελίδες τι έγινε με άλλες ΕΣΣΟ.
-
- Posts in topic: 7
Οι 8μηνοι ο κανονας ελεγε οτι παιρνουνε μεταθεση μετα απο 4 μηνες στην παραμεθωριο. Αυτο ισχυε με το παλιο
καθεστως με τα κεντρα.
καθεστως με τα κεντρα.
Εγω 8μηνος με κεντρο ειμαι. Ο τελευταιος που εκανε 354. Γυρω στις 20 Ιουνιου κλεινω 4 μηνες παραμεθωριο κ υποτιθεται πρεπει να φυγω αλλα... ποσο να σπρωξεις κ ποιον να βρεις πια; Τον Καμενο; Γιαυτο ρωταω δια της φυσιολογικης οδου δςν υπαρχει καποια λυση για σπρωξιμο; Ειδικα αν το 1ο γραφειο δεν ειναι προθυμο να βοηθησει?
-
- Posts in topic: 7
Ολα σχετικα ειναι. Δοκιμασε τη γραμμη οπλιτη, σε πολυ κοσμο δουλεψε. Αλλιως ναι βυσμα, λυση δοκιμασμενη
ακομα και για τα αυτονοητα δικαιωματα σου...
ακομα και για τα αυτονοητα δικαιωματα σου...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες