Παιδιά μου βγήκε η μετάθεση για 5η μεραρχία Χανιά. Τωρα ειμαι Ρόδο γίνετε να κόψω την. Μετάθεση μια γνωστή μου είπε ότι μου βγήκε για εκεί αλλά εγω θέλω να μείνω Ρόδο. Αλλά όταν. Πρώτοηρθα Ρόδο έκανα αίτηση να φυγω από εδώ αλλά είχα βάλει μόνο Ηράκλειο αλλά τωρα δεν αξίζει να φυγω.
Καλησπέρα και από εμένα. Είμαι 8μηνος σειρά 354 και κάνω θητεία στις ειδικές δυνάμεις παραμεθόριο σε Νησί. Θέλω να σας κάνω 3! ερωτήσεις.1) Ισχύει ότι τα 8 μήνα φεύγουν στους 4 μήνες παραμεθορίου και τα 9μηνα στους 5;2) γενικά ο χρόνος για μετάθεση μετράει από τη μέρα που φόρεσες χακί η από τη μέρα που παρουσιάστηκες παραμεθόριο;3) Όσον αφορά τις μεταθεσεις ότι ισχύει για πεζικό ισχύει και για ειδικές;
Νίκο-lee έγραψε:Καλησπέρα και από εμένα. Είμαι 8μηνος σειρά 354 και κάνω θητεία στις ειδικές δυνάμεις παραμεθόριο σε Νησί. Θέλω να σας κάνω 3! Ερωτήσεις.1) Ισχύει ότι τα 8 μήνα φεύγουν στους 4 μήνες παραμεθορίου και τα 9μηνα στους 5;2) γενικά ο χρόνος για μετάθεση μετράει από τη μέρα που φόρεσες χακί η από τη μέρα που παρουσιάστηκες παραμεθόριο;3) Όσον αφορά τις μεταθεσεις ότι ισχύει για πεζικό ισχύει και για ειδικές;
1. Ισχύει
2. Από την ημέρα που παρουσιάστηκες παραμεθόριο
3. Ναι, εφόσον είσαι έφεδρος και όχι ΕΠΟΠ, αξιωματικός ή κάτι άλλο τελος πάντων
Λοιπόν.. σήμερα ήρθαν οι μεταθεσεις της 353. Δεν πήραν όλοι οι στρατιωτες δυστυχώς. Επίσης ο στρατιώτης 8μηνου που αναφέρω παραπάνω του ανακοινώθηκε η μετάθεση μαζί με των 9μηνβν στρατιωτών. Αυτό σημαίνει 2 πράγματα. Ή ότι δεν ισχύει ότι τα 8μηνα φεύγουν 1 μήνα νωρίτερα από τα 9μηνα ή ότι για κάποιο λόγο καθυστέρησε η μετάθεση των 8μηνων της 353. Υπάρχει ανεπιβεβαίωτη φήμη ότι αύριο μπορεί να ανακοινωθούν και μεταθεσεις άλλων στρατιωτών που δεν ανακοινώθηκε σήμερα.