Μεταθέσεις στο στρατό (2018)

Πληροφορίες για μεταθέσεις, μετατάξεις, αποσπάσεις και πως επηρεάζονται από τη μειωμένη θητεία
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Oplitis

Δημοσίευση από Oplitis »

Ήρθαν οι μεταθέσειςΕικόναΕικόνα
Dharma

Δημοσίευση από Dharma »

Παιδιά βγήκαν η μετάθεσης της 353 9μηνων εγω συμπλήρωνω τωρα 5 μήνες στην Ρόδο.
Κωστας92

Δημοσίευση από Κωστας92 »

Ολοι ξέρουμε οτι ηρθαν ετσι; Δν χρειαζεται φανταζομαι να το γράψω αλλα το κανω γτ ποτε δν ξερεις τι ενημερωση ειχατε!!! Καλο υπολοιπο θητειας σειρες!
Νικας

Δημοσίευση από Νικας »

Καλημερα σειρες, σε αυτους που δεν ηρθαν τα φυλλα πορειας την παρασκευη λογικα απο δευτερα θα τα εχουν ετσι;353
Κος

Δημοσίευση από Κος »

353σ ε εμένα δε έχει έρθει ακομη, σε Αλλά ατομα απο τν μοναδα μ ηρθαν, να τν περιμένω η να τ πάρω αποφάση ότι δεν...
Dharma

Δημοσίευση από Dharma »

Παιδιά μου βγήκε η μετάθεση για 5η μεραρχία Χανιά. Τωρα ειμαι Ρόδο γίνετε να κόψω την. Μετάθεση μια γνωστή μου είπε ότι μου βγήκε για εκεί αλλά εγω θέλω να μείνω Ρόδο. Αλλά όταν. Πρώτοηρθα Ρόδο έκανα αίτηση να φυγω από εδώ αλλά είχα βάλει μόνο Ηράκλειο αλλά τωρα δεν αξίζει να φυγω.
Νίκο-lee

Δημοσίευση από Νίκο-lee »

Καλησπέρα και από εμένα. Είμαι 8μηνος σειρά 354 και κάνω θητεία στις ειδικές δυνάμεις παραμεθόριο σε Νησί. Θέλω να σας κάνω 3! ερωτήσεις.1) Ισχύει ότι τα 8 μήνα φεύγουν στους 4 μήνες παραμεθορίου και τα 9μηνα στους 5;2) γενικά ο χρόνος για μετάθεση μετράει από τη μέρα που φόρεσες χακί η από τη μέρα που παρουσιάστηκες παραμεθόριο;3) Όσον αφορά τις μεταθεσεις ότι ισχύει για πεζικό ισχύει και για ειδικές;
Γιαννης

Δημοσίευση από Γιαννης »

Μυτιλήνη ήρθε σε κανέναν; Ξέρει κανείς αν έρθουν αύριο?
Γιαννης

Δημοσίευση από Γιαννης »

Μυτιλήνη ήρθε σε κανέναν?; Ξέρεις κάνεις αν θα ρθουν αύριο τα φύλλα πορείας;
Κωστας

Δημοσίευση από Κωστας »

Καλημερα ξερετε μηπως ποτε θα ερθουν τα φυλλα πορειας;
Άβαταρ μέλους
gimitrop
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από gimitrop »

Νίκο-lee έγραψε:Καλησπέρα και από εμένα. Είμαι 8μηνος σειρά 354 και κάνω θητεία στις ειδικές δυνάμεις παραμεθόριο σε Νησί. Θέλω να σας κάνω 3! Ερωτήσεις.1) Ισχύει ότι τα 8 μήνα φεύγουν στους 4 μήνες παραμεθορίου και τα 9μηνα στους 5;2) γενικά ο χρόνος για μετάθεση μετράει από τη μέρα που φόρεσες χακί η από τη μέρα που παρουσιάστηκες παραμεθόριο;3) Όσον αφορά τις μεταθεσεις ότι ισχύει για πεζικό ισχύει και για ειδικές;

1. Ισχύει

2. Από την ημέρα που παρουσιάστηκες παραμεθόριο

3. Ναι, εφόσον είσαι έφεδρος και όχι ΕΠΟΠ, αξιωματικός ή κάτι άλλο τελος πάντων

Στρ (ΠΖ) Τ/Φ 2016 Β´ ΕΣΣΟ 343 Καλαμάτα --> Καστελλόριζο --> Πύργος
Niko lee

Δημοσίευση από Niko lee »

Μακαρι να είναι έτσι γιατί έχουμε εδώ έναν 8μηνο από την 353 και δεν έχει φύγει ακόμα και φοβάμαι ότι θα φάω και εγώ την ίδια σκατιλα Εικόνα
Niko-lee

Δημοσίευση από Niko-lee »

Λοιπόν.. σήμερα ήρθαν οι μεταθεσεις της 353. Δεν πήραν όλοι οι στρατιωτες δυστυχώς. Επίσης ο στρατιώτης 8μηνου που αναφέρω παραπάνω του ανακοινώθηκε η μετάθεση μαζί με των 9μηνβν στρατιωτών. Αυτό σημαίνει 2 πράγματα. Ή ότι δεν ισχύει ότι τα 8μηνα φεύγουν 1 μήνα νωρίτερα από τα 9μηνα ή ότι για κάποιο λόγο καθυστέρησε η μετάθεση των 8μηνων της 353. Υπάρχει ανεπιβεβαίωτη φήμη ότι αύριο μπορεί να ανακοινωθούν και μεταθεσεις άλλων στρατιωτών που δεν ανακοινώθηκε σήμερα.
Στρατιωτης 1994

Δημοσίευση από Στρατιωτης 1994 »

παιδια απο την εσσο 355 ξερεις κανεις ποτε μπορουμε να φυγουμε απο παραμεθωριο; στους 3 μηνες;
Άβαταρ μέλους
Μεταθεση_Τωρα
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Μεταθεση_Τωρα »

Παιδιαα μηπως ξερει κανεις με τις μεταθεσεις 354 τι θα γινει.. και αν γινει ποτε;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες