giannis mar έγραψε:Καλησπερα, σειρα 351 και 8μηνος εχεις τελειωσει το 4μηνο της παραμεθωριου αλλα δεν μου εχει ερθει μεταθεση γιατι ομως
gimitrop έγραψε:giannis mar έγραψε:Καλησπερα, σειρα 351 και 8μηνος εχεις τελειωσει το 4μηνο της παραμεθωριου αλλα δεν μου εχει ερθει μεταθεση γιατι ομως
Να ρωτήσεις στο Γραφείο τι έχει συμβεί κι αν χρειαστεί να μιλήσεις κλιμακωτά μέχρι τον δοίκα σου αν χρειαστεί. Και η σειρά μου είχε ένα παρόμοιο θέμα (γνωρίζαμε πού θα πάμε μετά οφ δι ρεκορντ από τους γραφείς αλλά δεν μας έδιναν επίσημη ενημέρωση). Όσπου έτυχε να μιλήσουμε με τον νέο δοίκα στη συνέντευξη, του είπα το και το και το άλλο πρωί φύγαμε). Γενικά, όταν περιμένουμε μετάθεση δεν το αφήνουμε τελευταία στιγμή. Αν επιτρέπεται, πού είσαι; Νησί ή Έβρο;
δημητρης98 έγραψε:gimitrop έγραψε:giannis mar έγραψε:Καλησπερα, σειρα 351 και 8μηνος εχεις τελειωσει το 4μηνο της παραμεθωριου αλλα δεν μου εχει ερθει μεταθεση γιατι ομως
Να ρωτήσεις στο Γραφείο τι έχει συμβεί κι αν χρειαστεί να μιλήσεις κλιμακωτά μέχρι τον δοίκα σου αν χρειαστεί. Και η σειρά μου είχε ένα παρόμοιο θέμα (γνωρίζαμε πού θα πάμε μετά οφ δι ρεκορντ από τους γραφείς αλλά δεν μας έδιναν επίσημη ενημέρωση). Όσπου έτυχε να μιλήσουμε με τον νέο δοίκα στη συνέντευξη, του είπα το και το και το άλλο πρωί φύγαμε). Γενικά, όταν περιμένουμε μετάθεση δεν το αφήνουμε τελευταία στιγμή. Αν επιτρέπεται, πού είσαι; Νησί ή Έβρο;
αν δεν μιλαγατε με τον νεο διοικητη δεν θα σας ελεγαν;
αυτα τα παιδια που λες ειχαν βυσμα;
δημητρης98 έγραψε:Δεν εχουν ολες οι μοναδες γραφεις φανταρους
σε αυτη την περιπτωση τι κανουν υπομονη;
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης