Μεταθέσεις στο στρατό (2019)
Παιδιά υπάρχει στρατοπεδο Που έχουν έρθει μεταθεσεις που δεν είναι κατ' εξαίρεση, για την 358 την τελευταία βδομαδα;
Εδώ είπαν στην 358 ότι δεν θα φύγουν με μετάθεση. Δοθηκε διαταγή από Καμπα, έχει ακούσει κανείς τπτ;359 είμαι εγώ αλλά να ξέρετε αν όντως ισχύει.
Δύσκολο μου φαίνεται πάντως, αν γυρίσει κόσμος από ειδικότητες κ απο άδειες και μπουν και τα ΣΥΠΟ δεν θα χωράνε εδώ...
Δύσκολο μου φαίνεται πάντως, αν γυρίσει κόσμος από ειδικότητες κ απο άδειες και μπουν και τα ΣΥΠΟ δεν θα χωράνε εδώ...
Παιδια ακούγεται πως λόγω οποστρατευσης του στρατηγού αναστελονται οι μεταθέσεις.. ΛογικΛ απο τον επομεπό μήνα... 

- 358σειρα
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Στην πλάτη Έβρου λένε οι μισοι θα φύγουν στις 15 Φλεβάρη και οι άλλοι μισοί στις 15 Μάρτη
Ενα φιλαρακι πηρε στο γες και του ειπαν για 10 φλεβαρη
Στη Μυτιλήνη ακούγεται ότι οι μεταθέσεις θα έρθουν από.15 έως 27 Μαρτίου λόγω αποστράτευσης του στρατηγου.. Ενώ είχαν έρθει και ήταν έτοιμος να τις υπογράψει λόγω παράδοσης καθηκόντων τις ξαναστείλε στο ΓΕΣ.
Παιδια οι μεταθέσεις είναι στο γραφείο του αρχηγού της υπογράφει και φεύγουμε όλοι 16 του μήνα θα πρέπει να παρουσιαστούμε στο στρατόπεδο της μεταθέσεις που μας βάλανε ! Λίγο εμεινε τώρα ποτέ θα έρθουν στα στρατοπαιδο οι μεταθέσεις δν γνωρίζω αλλά σίγουρα ξέρω ότι θα είμαστε στο άλλο στρατόπεδο 16! Υπομονή!
Παιδιά αν δε ξέρετε μη παραπληροφορειτε. Αυτα που λέτε για Μάρτιο είναι ράδιο αρβύλα. Μέσα στο Φλεβάρη θα έχουν φύγει όλοι. Το πότε ακριβώς εξαρτάται και από τις ανάγκες του εκάστοτε στρατοπέδου
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες