Μεταθέσεις στο στρατό (2019)
Οχι σε εμένα.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 7
Είμαι 58αρης δεν εχω κανει τα χαρτια για την μεταθεση μου και θέλω να τα κάνω. Σε ποιο γραφείο πρέπει να απευθυνθώ; Άμα πάω σήμερα να τα κάνω πόσο σύντομα θα μου βγει η μετάθεση?
Στο πρώτο Γραφείο πήγαινε.. κανονικά θα έπρεπε να τα είχες κάνει καμιά βδομάδα πιο πριν
Μάγκες άμα σας έρθει μετάθεση σε κανέναν 358 πείτε το εδώ να ετοιμαζόμαστε και εμείς. Καλή δύναμη από την γκατζολια
Γεια σας μάγκες. Ειμαι 58αρης στην 96Μεθ9 στη Χιο. Πήρα ειδικότητα και γύρισα. Μιλαμε για τρελή εμπλοκή. Εχουμε νεα για τις μεταθέσεις;
Εχω κατ εξαίρεση επειδή υπηρετουμε και τα δυο αδερφια εγω κατεθεσα τα δικαιολογητικά πριν 11 μερες και ο αδερφος μ σε 1 μηνα απολύεται απο κυπρο(παραμεθωριο) υπαρχει περίπτωση να μν εγκριθεί;
Υπάρχει περίπτωση να βγουν βυσματικες μεταθεσεις για 359 και μετά την ειδικότητα ή μετά πάει απευθειας στο πενταμηνο;
Όποιος μάθει η ακούσει τίποτα για μεταθέσεις 358 ας πει κ εμάς γτ έχουμε πήξει στον Έβρο
Οι βυσματικες 359 φεύγουν μετά τα σπεν, για την 358 έχω ακούσει 2 ημερομηνίες 25 Γενάρη και 11 Φλεβάρη.. αλλά εδώ μέσα τα περισσότερα είναι ράδιο αρβύλα οπότε υπομονή
Αντε σειρουλες, εμεις οι 58αριδες που ειμαστε απο το Νοεμβρη στα κεντρα πειναμε. Ελατε να μας σωσεται απο την εμπλοκα.
Σε ποιο κέντρο είσαι και έχει εμπλοκήΔεν απολυομαι ποτε έγραψε:Αντε σειρουλες, εμεις οι 58αριδες που ειμαστε απο το Νοεμβρη στα κεντρα πειναμε. Ελατε να μας σωσεται απο την εμπλοκα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες