Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Ρε παιδια φοβαμαι πολυ για το αγωνισματα δεν ξερω αν μπορω να βγαλω το 1000 κανω καθιμρινες προπονησης αλλα δεν βλεπω να τα καταφερνω εχω και προβλημα γιατι γεννησα πριν λιγους μηνες και βγαινω οφ πολυ γρηγορα εχετε να μου δωσετε καποια λυση, πως μπορω να βελτιωσω την αντοχη μου; ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

ratatoulis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από ratatoulis »

ΛOIΠON EΓΩ EIMAI αθλητής ΣTO 100αρι η συμβουλή ΠOY EXΩ NA ΠOY δώσω EINAI γύμνασε TA πόδια ΣOY ΓIA KANA μήνα OXI ΣTO τρέξιμο OMΩΣ ΓIATI ETΣI ΔEN KANEIΣ ΔOYΛEIA ΘA ΠAΣ ΣE ENA ΓYMNAΣTHPIO KAI ΘA KANEIΣ ΣE μηχάνημα έλξEIΣ ME TOYΛAXIΣTON 20 κιλά ΓIA αρχή AN MΠOPEIΣ NA χτυπάς 300 THN MEPA EIΣAI KAΛH πρέπει πρώτα NA γύμνασεις TA πόδια ΣOY ΔEN MΠOPEIΣ NA βγάλεις ETΣI TO 1000 META AΠO KANA μήνα ΘA τραβήξεις NA ΠAΣ ΣTO στάδιο THΣ περιοχής ΣOY KAI TOTE ME λίγη AΣKHΣH ΘA TO βγάλεις εστο KAI οριακά ΣTON XPONO
Anonymous

Εγώ παιδιά έχω ακούσει από πολλούς ότι ακόμα και να μην περάσεις τα αθλήματα άμα έχεις μπάρμπα δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Γνωστή μου μου είπε ότι το 1000 άρι το είχαν βγάλει μόνο 2 κοπέλες αλλά πέρασαν πολλές στο τέλος. Εδώ μπαίνουν στο στρατό κάτι υπερβαροι με κακή φυσική κατάσταση.
Ίσως για αυτό να μην θέλει να βάλει αρκετός κόσμος γιατί άμα δεν έχεις βύσμα τζάμπα κόπος και αγωνία. Πιστεύετε ότι όσοι έχουν περάσει τα αθλήματα τα έχουν περάσει πραγματικά όλα τα αθλήματα; Θέλω την γνώμη σας.
Anonymous

Καλά σίγουρα αυτό! Αν έχεις βύσμα σιγά μην αγχωθείς γ τα αθλήματα! Κανονίζει το βύσμα γ αυτό! Δν είναι πλέον στο χέρι μας να μπούμε είναι στο χέρι του κάθε βύσματος κ κατά πόσο αυτός θέλει να βοηθήσει. Έτσι είναι δυστυχώς!
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Marina2 »

kozanitisa έγραψε:Εγώ παιδιά έχω ακούσει από πολλούς ότι ακόμα και να μην περάσεις τα αθλήματα άμα έχεις μπάρμπα δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Γνωστή μου μου είπε ότι το 1000 άρι το είχαν βγάλει μόνο 2 κοπέλες αλλά πέρασαν πολλές στο τέλος. Εδώ μπαίνουν στο στρατό κάτι υπερβαροι με κακή φυσική κατάσταση.
Ίσως για αυτό να μην θέλει να βάλει αρκετός κόσμος γιατί άμα δεν έχεις βύσμα τζάμπα κόπος και αγωνία. Πιστεύετε ότι όσοι έχουν περάσει τα αθλήματα τα έχουν περάσει πραγματικά όλα τα αθλήματα; Θέλω την γνώμη σας.
Η παρατηρηση σου ειναι σωστη, αλλα ειναι μισή. Οταν εδινα εγω αθλήματα, τα βυσματα που ξεχωριζαν ηταν ελάχιστα. Ολες λιγο πολυ μας βοηθησαν, ελαχιστες κοπηκαν (οσες δεν καταφεραν να περασουν το 100αρι ή αν δεν εβγαλαν 2 και πανω αθληματα). Προσωπικά, δεν πέρασα το 1000αρι, φυσικά δεν ειναι μέσον, πραολα αυτα με πέρασαν και με "κοψανε" στο τέλος, στην διαδικασια επιλογης.

Anonymous

Υπάρχει καμία κοπέλα από εδώ μέσα που να μπορεί να κάνει εύκολα τ μόνοζυγό; Η εμένα μου φαίνεται δύσκολο;
Anonymous

Δεν είσαι η μόνη που σου φαίνεται δύσκολο.
ΕΛΙΣΩ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από ΕΛΙΣΩ »

Καλησπέρα παιδια και από εμένα... Μην αγχώνεστε για τα αθλήματα, με λίγη προπόνηση βγαίνουν... Τώρα δεν ξερω πως θα τα καταφέρουμε με τις έλξεις... Εκει μάλλον θέλει λίγο περισσότερη προσπάθειαΕικόναΕικόνα
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 144

Δημοσίευση από illy »

Θεωρω πως και να μην εχεις βγαλει ολα τα αθληματα θα σε περασουν στην επομενη διαδικασια, δηλαδη το να περιμενεις αποτελεσματα. Εμας περυσι ο συνταγματαρχης που ειχαμε ηταν πολυ ξεκαθαρος σε αυτα που μας ειπε Πως δεν μπορουμε ολες να βγαλουμε ολα τα αθληματα, καπου θα περασει τα ορια κ καπου θα αδυνατει, οποτε θα συμψηφιστουν
ΕΛΙΣΩ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από ΕΛΙΣΩ »

Ακριβώς Ίλλυ μου και εμάς έτσι μας είπανε πέρυσι... Ελπίζω φέτος να μην αλλάξουν τα πράματα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από D.Y.K »

Με λιγη προπονησουλα και πολυ περισσοτερη θεληση ολα γινονται!
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 144

Δημοσίευση από illy »

Δεν νομιζω να αλλαξουν κατ'εμε διοτι ξερουν οτι φετος εχει ενα βαθμο δυσκολιας παραπανω λογω των ελξεων... Διολου παραξενο του χρονου να τα κανουν ισοτιμα με των ειδικων δυναμεων, μιλαω για ιδια αθληματα κ ιδια ορια... Και ο λογος ειναι προφανεστατος! Για ολα τους εχω ικανους αυτους τους φαλλοκρατες...
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Εχεις δικιο illy μου αλλα εδω που τα λεμε διαβαζα τις προαλλες οτι εχει παρατηρηθει ενα εντονο φαινομενο παραιτησεων απο γυναικες λογω του οτι δεν μπορουν να αντεξουν την στρατιωτικη ζωη.

Τωρα θα μου πεις να μην τα εκαναν. Αμ ελα ομως που τα εκαναν και περασαν και εμειναν απ'εξω τοσα αλλα παιδια (αναμεσα τους αντρες και γυναικες χωρις καμμια διακριση) που ειμαι χιλια τα εκατο σιγουρος οτι δεν θα κανανε κατι αντιστοιχο.

Φυσικα δεν συμφωνω με αυτη την στρατηγικη του στυλ (Κανω τα αθληματα επιπεδου Ειδικων Δυναμεων.
ΕΛΙΣΩ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από ΕΛΙΣΩ »

Και αυτό ΔΥΚ μου έγινε επειδή αυτά τα άτομα μπήκαν με μέσον και δυστυχώς γι'αυτούς, το μέσον τους δεν τους είχε ενημερώσει τι θα τους περιμένει όταν θα έμπαιναν μέσα στο στρατό
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Συμφωνω απολυτα μαζι σου.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες