E'MK έγραψε:Σε περίπτωση ισοβαθμίας προηγείται ο υποψήφιος που έχει το μεγαλύτερο βαθμό απολυτηρίου Λυκείου ή πτυχίου Τ. Ε. Ε.(Β΄ κύκλου) ή ΕΠΑ. Λ. Και σε περίπτωση νέας ισοβαθμίας προηγείται ο έγγαμος ή ο τελών εν διαστάσει ή χηρεία που έχει τα περισσότερα ανήλικα τέκνα και μεταξύ αυτών που έχουν ίδιο αριθμό ανήλικων τέκνων, ο μεγαλύτερος στην ηλικία με βάση την ημερομηνία γέννησης. Δηλαδή εσύ αν είσαι παντρεμένος έχεις την ίδια προτεραιότητα με κάποιον που έχει πάρει διαζύγιο ή έχει χάσει την γυναίκα του. Μετά προηγείται αυτός που έχει περισσότερα ανήλικα παιδιά.
Κάτσε αν ο άλλος είναι τριτεκνος περνάει κάποιον που είναι μεγαλύτερος σε ηλικία?
Εφοσον ειναι ετσι οπως τα λες γιατι δεν τα βρηκαν τωρα που εγινε ελεγχος των μοριων; Οπως επισης θα επρεπε να εχει ζητηθει το προτοτυπο απολυτηριο λυκειου.
E'MK έγραψε:Σε περίπτωση ισοβαθμίας προηγείται ο υποψήφιος που έχει το μεγαλύτερο βαθμό απολυτηρίου Λυκείου ή πτυχίου Τ. Ε. Ε.(Β΄ κύκλου) ή ΕΠΑ. Λ. Και σε περίπτωση νέας ισοβαθμίας προηγείται ο έγγαμος ή ο τελών εν διαστάσει ή χηρεία που έχει τα περισσότερα ανήλικα τέκνα και μεταξύ αυτών που έχουν ίδιο αριθμό ανήλικων τέκνων, ο μεγαλύτερος στην ηλικία με βάση την ημερομηνία γέννησης. Δηλαδή εσύ αν είσαι παντρεμένος έχεις την ίδια προτεραιότητα με κάποιον που έχει πάρει διαζύγιο ή έχει χάσει την γυναίκα του. Μετά προηγείται αυτός που έχει περισσότερα ανήλικα παιδιά.
Παιδιά εγώ έχω το ίδιο απολυτήριο με τους 4 πιο πάνω από εμένα και είμαι παντρεμένος και παρ'όλα αυτά βρίσκομαι πιο κάτω από αυτούς που είναι άγαμοι.
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
Ρε φίλε, όπως γράφω, ενδεχομένως να είναι χωρισμένοι ή χήροι κ να έχουν παιδιά. Πχ ένας χωρισμένος ή χήρος με παιδιά έχει προτεραιόητα. Σε περνάει.(αν δεν εχεις ούτε εσυ παιδιά)
Παιδιά μέχρι τώρα ότι δηλώσεις εισαι δεν έχει γινει ο τελευταίος έλεγχος, ε τώρα εσύ φίλε π είπες ότι ξέρεις περίπτωσεις με λάθος χαρτιά κάνε κάτι τ να σ πω; Γτ να σου φανε τ θέση; Αμάν δλδ επειδή είμαστε σωστοί θα ανέβουν οι άλλοι από πάνω;
Καλησπέρα, φίλος μου λιμενικός με την τελευταί σειρα μου ειπε οτι είναι πολλοί λιμενικοί οι οποίοι εκαναν τα χαρτιά τους κ μερικοί περασαν αυτοι έχουν δικαίωμα να διαλέξουν ενω είναι ηδη λιμενικοί?