Επιλαχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Δόκιμος

Δημοσίευση από Δόκιμος »

Εκτος απο τις πκε, Επιλαχόντες παιρνει και αν κοπούν στη σχολή ; Η όσοι φυγουν σε λιγες μέρες που δίνουν προθεσμία;
Δ. ΕΔ
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Δ. ΕΔ »

dokimos26 έγραψε: Στην προηγούμενη προκήρυξη είχαν κοπεί 700 άτομα οποτε και εγω που ειμαι επιλαχων στην 200+ σειρα εχω ελπιδες
Είχε αναφερθεί ότι έφυγαν πολλοί όχι ότι κόπηκαν.. Κόπηκε ένα ελάχιστο ποσοστό 80ατομων οι υπόλοιποι απορροφηθηκαν σε άλλες προκυρηξεις! Παρόλα αυτά ελπίζω να τηρούν τα κριτήρια οι κριτές όσο αφορά τα περί προκηρύξεις είτε έχει να κάνει με το ύψος, ταττου κ τα αθλήματα ώστε να συνεχίζουν αυτοί που πληρούν τις προϋποθέσεις!!
Δ. ΕΔ
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Δ. ΕΔ »

Έχουμε επιλαχοντες εδώ στην Β;
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Παιδιά φέτος θα κοπούν λίγοι δυστηχος γιατί είναι πιο εύκολο το ταττου και δμς δυστηχος παιδιά
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Slade7 »

D.Y.K έγραψε:
dokimos26 έγραψε:Στην προηγούμενη προκήρυξη είχαν κοπεί 700 άτομα οποτε και εγω που ειμαι επιλαχων στην 200+ σειρα εχω ελπιδες

Σωστά.

Μόνο που το 2011 είχαν βγει παράλληλα προκηρύξεις για φρουρούς, λιμενικό και πυροσβεστική και πολλοί επιτυχόντες / επιλαχόντες απορροφήθηκαν στα άλλα δύο σώματα.

Δεν υπάρχει σύγκριση.

Είμαι επιτυχών Όχι επιλαχών συγχωρέστε με που γράφω εδώ απλά έτσι για την ιστορία το 2011 είχες δικαίωμα να φύγεις και 10 μέρες πριν τελειώσει η σχολή φέτος σου δίνουν το δικαίωμα να φύγεις τις πρώτες 20 μέρες μετά υπάρχουν κυρώσεις.

Όντως το 11 κόπηκαν 80 στα ΠΚΕ και καμία 150αρια 200 φύγανε μέσα στη σχολή το 70 % όμως ήταν για να πάνε σε άλλες προκηρύξεις και το υπόλοιπο 30% για όλους πρωσοπικους λόγους.

Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Μακάρι να κόβουν και για δμς και για ύψος σε όσους τους χάρισαν μπας και μπούμε και εμείς δεν έχω καταλάβει πρεπει να τελιοσουν πρωτα οι 1500 πκε μετα θα ξεκινήσουμε εμείς?
E'MK
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από E'MK »

DYK ή όποιος άλλος γνωρίζει, ας μου λύσει μια απορία παρακαλώ. Αφού βγούν οι πίνακες κ δώσουν μια προθεσμία για τις εξετάσεις (θώρακος κλπ) μετά καλούν τους 1200 επιτυχόντες στην Αθήνα κ αφού προκύψουν κομμένοι, καλούν τους επιλαχόντες να έρθουν Αθήνα; Ή οι επιλαχόντες πηγαίνουν στα ΠΚΕ στην Αθήνα εντελώς στα τυφλά χωρις να ξέρουν αν κόπηκε κάποιος;
Socrates

Δημοσίευση από Socrates »

Castilo που χάθηκες; Ρίξε καμια πρόβλεψη η πές μας τι γνώμη σου για τον διαγωνισμό!
Σταυρος7
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από Σταυρος7 »

Θανο εσυ πιστευω εισαι με το ενα ποδι μεσα... φιλος μου ειδικος φρουρος μου ειπε οτι θα ειναι αυστηροι σε ολα φετος οπως και το 11 γιατι υπαρχει πολυ κοσμος να τους αντικαταστησει και δεν θα ειναι ελαστικοι. οτι μου ειπε σου λεω για να μην παρω και κανεναν στο λαιμο μου
Άβαταρ μέλους
Νικ1992
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Νικ1992 »

Μαγκες καλησπερα ειμαι και εγω επιλαχων αλλα δεν μου μετρησαν το βεκ στην προκυηξη δεν αναγραφεται πουθενα για ποιστοποιηση και στο αρχηγειο που τηλεφωνησα 2 με 3 φορες μου ειπαν πως δεν χρειαζονται το χαρτι της ποιστοποιησης αν κανω ενσταση και το κυνηγησω λετε να δικαιωθω;
Άβαταρ μέλους
Νικ1992
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Νικ1992 »

Καλησπερα σε ολουν εμενα δεν μου μετρησαν το βεκ αν κυνηθω νομικα μπορω να βρω το δικιο μ
Άβαταρ μέλους
Νικ1992
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Νικ1992 »

Η πιστοποιηση μου ειπαν απο το αρχηγειο οτι δεν χρειαζεται και δεν αναφερεται πουθενα στην προκυρηξη
E'MK
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από E'MK »

Την ιδια απορία έχω κ εγώ. Μακάρι να γίνει έτσι για να ξέρουμε κ εμείς τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Άμα μας καλέσουν, να είνα επειδή υπάρχουν κομμένοι. Μην πάμε τζάμπα.
gate

Δημοσίευση από gate »

σας φαγανε οι πολυτεκνοι μαγκες δυστηχως.. ολοι οι ταλιμπαν μια ζωη λεγανε οι μεταναστες μας τρωνε τις δουλειες εγω απο το λυκειο μονο πολυτεκνους να τρωνε τις δουλειες βλεπω.. Αλλα ναι ετσι ειναι εμεις που εχουμε αμεα γονεις που δε μπορουν να δουλεψουνε κατουρισαμε στο πηγαδι ο πολυτεκνος που μπορει να μενει και στην εκαλη οπως ξερω παιδια που περασε εχει περισσοτερη αναγκη. καληνυχτα ελλαδα
Mts
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Mts »

Καλησπέρα.. Θανο επειδή το έγραψες και το πρωί φίλε μου, το 2011 δεν κόπηκαν μόνο 80 υποψήφιοι στα ΠΚΕ... Περισσότερες ήταν μόνο οι γυναίκες... Στην δική μου εικοσάδα στα αθλήματα τελευταία μέρα κόπηκαν τρία άτομα... Είναι λίγο διαφορετικα βεβαίως τα κριτήρια τώρα αλλά κατά την άποψή μου είσαι σίγουρα μέσα αν περάσεις τα πκε...
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες