Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)
Μας ρημάξανε την ψυχολογία απο τις πολλες προπονήσεις εχουμε γινει αθλητες κανονικοι και θα γραφτουμε στον σεγας σε λιγο...
Υπομονή αδέρφια θα έρθει η ώρα και μακάρι να πάνε όλα καλά και αυτά να τα συζητάμε στην εκπαίδευση
Καλημερα μαγκες. Πιστευω Πεμπτη η Παρασκευη πινακες και προγραμμα ετσι ωστε την αλλη βδομαδα να δωσουμε. Εσεις τι λετε;
Εγω πιστευω τεταρτη τα αποτελεσματα τεταρτη θα βγουν γτ αν εγκριθουν και ενστασεις θα πρεπει να δωσουν ενα χρονικο περιθοριο για να κανουν τις εξετασεις αν δεν ηταν επιλαχων αποψη μου έτσι...
Καλό μήνα σε όλο το team και εγώ έτσι πιστεύω μέχρι παρασκευή θα βγουν οι πίνακες
Λεβέντες μου για τεταρττ δεν το πιστεύω αύριο είναι μεγάλη απεργία οπότε λίγο δυσκολο

https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/elas-ti-allazei-stin-topothetisi-ton-eidikon-froyron
Βλέπω μελλοντικούς ειδικούς φρουρούς με ποδήλατο!!
Επίσης βγήκε ανακοίνωση ως προς την τελική προθεσμία υποβολής αιτήσεων, για το διορισμό διδακτικού προσωπικού, για την κάλυψη αναγκών του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής με τελική ημερομηνία υποβολής 25/10!

Think less..Live more...
Αρα υπαρχει πιθανοτητα να μπουμε Νοεμβρη στη σχολη

Για Νοέμβρη δεν πιστεύω αλλά προς τέλος του μήνα μας κοβω
PAPAXITOS έγραψε:https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/elas-ti-allazei-stin-topothetisi-ton-eidikon-froyron
Τι είναι πάλι αυτό ;
Μας εχουν τρελάνει τελείωσε... Τωρα στο τελος μας βγαζουνε την πιστη!
Θα βαράμε και σκοπιές στην σχολή Αξιωματικών όταν θα κλείνει για γιορτές και καλοκαίρι. Παράλληλα με την υπηρεσία πού θα είμαστε ήδη τοποθετημένοι!
Παίδες να ρωτήσω... Στο καρδιογραφημα πάνω σας έβαλαν σφραγίδα και υπογραφή;
Γιατί σε αρκετά παιδιά που ξέρω τους έδωσαν το καρδιογραφημα και απλά τους σφραγησαν την καρτέλα...
Γιατί σε αρκετά παιδιά που ξέρω τους έδωσαν το καρδιογραφημα και απλά τους σφραγησαν την καρτέλα...
Εγώ ζήτησα να μου βάλει σφραγίδα υπογραφή και το όνομα μου πάνω στο καρδιογράφημαMotorhead έγραψε:Παίδες να ρωτήσω... Στο καρδιογραφημα πάνω σας έβαλαν σφραγίδα και υπογραφή;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες