Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)
- Chris12
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 59
Οπως και να χει ειναι πργματικα ευχαριστο τονοτι υπαρχουν τετοια παιδια σημερα , οσο αφορα το στηνενο ισως ειμαι λαθος απλα εχουν δει πολλα τα ματια μου..
Chris12 έγραψε:Ειναι πραγματικα αξιος που το εκανε αυτο και μακαρι ολοι να το ειχαν αυτην την εθνικη συνειδηση αλλα μηπως υπαρχει περιπτωση να ειναξ λιγο στημενο.. Δεν ξερω μπορει μα ειμαι λαθος κιολας..
Λες να είναι επιλαχών και να το κανανε όλο αυτό για να μπει μέσα από την πίσω πόρτα; Πότε δεν ξέρεις
Opel-gtc έγραψε:Φιλε ξανακοιμησου μπας και δεις να βγαίνουν νωρίτερα 😜Pavlaras έγραψε:Καλημέρα στο team είδα στον ύπνο μου ότι το πρόγραμμα θα βγει την Τετάρτη...
Χαχααχα 😂😂
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 47
Ε όχι ρε Slade, είπαμε. Δεν γίνονται αυτά με τόσο ηλίθιο τρόπο. Θα είχαν σκεφτεί άλλον τρόπο. Μπράβο στο παλικάρι αλλα δεν είναι κ ήρωας, μην τρελαθούμε.
Μάγκες 19 του μηνός ξεκίνησε η προκήρυξη για προσωπικό στο Διδυμότειχο και στη Κομοτηνή 29 τελειώνει η προθεσμία και λένε ότι σε 20 μέρες το αργότερο θα βγουν τα αποτελέσματα μετά 5 μέρες ενστάσεις ωστόσο το 7 Οκτωβρίου ξεχαστετο δεν έχουν προσωπικό ούτε είναι έτοιμες οι σχολές για 1500 άτομα 21 Οκτώβριου θα ξεκινήσει η φοίτηση να το θυμάστε διότι μέχρι 20 έχουν δώσει προθεσμία να είναι όλος ο Ρουχισμός πάνω
Καλα κρασια, πασπαλο θα τα εχω κανει τα λεφτα μου μεχρι τοτε
Slade7 έγραψε:Μάγκες 19 του μηνός ξεκίνησε η προκήρυξη για προσωπικό στο Διδυμότειχο και στη Κομοτηνή 29 τελειώνει η προθεσμία και λένε ότι σε 20 μέρες το αργότερο θα βγουν τα αποτελέσματα μετά 5 μέρες ενστάσεις ωστόσο το 7 Οκτωβρίου ξεχαστετο δεν έχουν προσωπικό ούτε είναι έτοιμες οι σχολές για 1500 άτομα 21 Οκτώβριου θα ξεκινήσει η φοίτηση να το θυμάστε διότι μέχρι 20 έχουν δώσει προθεσμία να είναι όλος ο Ρουχισμός πάνω
αυτά τα είπα κι εγώ προχθές, πρώτον, δεύτερον αν μ αυτές τις ημερομηνίες σου βγαίνει ότι θα μπούμε στις 21 τότε εντάξει. Τουλάχιστον πες ότι ειναι προσωπική εκτίμηση να μη το δένουν και κόμπο μερικοί
Ας βγει το πρόγραμμα για πκε να περάσουμε κιόλας και η σχολή ας αρχίσει και σε έναν μήνα..Άρα η σχολή θα είναι δυο μήνες και ενας μήνας πρακτική Αθήνα;
Think less..Live more...
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 90
3η ΜΑΛ έγραψε:Ας βγει το πρόγραμμα για πκε να περάσουμε κιόλας και η σχολή ας αρχίσει και σε έναν μήνα.Άρα η σχολή θα είναι δυο μήνες και ενας μήνας πρακτική Αθήνα;
Η σχολη ειναι 2 μηνες και 2 μηνες η πρακτικη.
"Θαρσείν Χρή" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
Ας υπογράψουμε και ας πάμε οποτε θελει αλλα να γίνουν τα πκε επιτελους
alex99 έγραψε:Slade7 έγραψε:Μάγκες 19 του μηνός ξεκίνησε η προκήρυξη για προσωπικό στο Διδυμότειχο και στη Κομοτηνή 29 τελειώνει η προθεσμία και λένε ότι σε 20 μέρες το αργότερο θα βγουν τα αποτελέσματα μετά 5 μέρες ενστάσεις ωστόσο το 7 Οκτωβρίου ξεχαστετο δεν έχουν προσωπικό ούτε είναι έτοιμες οι σχολές για 1500 άτομα 21 Οκτώβριου θα ξεκινήσει η φοίτηση να το θυμάστε διότι μέχρι 20 έχουν δώσει προθεσμία να είναι όλος ο Ρουχισμός πάνω
αυτά τα είπα κι εγώ προχθές, πρώτον, δεύτερον αν μ αυτές τις ημερομηνίες σου βγαίνει ότι θα μπούμε στις 21 τότε εντάξει. Τουλάχιστον πες ότι ειναι προσωπική εκτίμηση να μη το δένουν και κόμπο μερικοί
Και τι σήμαινε που το είπες εσύ; πρώτον και δεύτερον προσωπική μου εκτίμηση είναι λες να μην το καταλαβαίνουν; κοίτα λίγο να διορθώσεις το ύφος σου διότι είσαι πολύ μικρός ακόμα αν κρίνω από το 99...
Sailor123 έγραψε:3η ΜΑΛ έγραψε:Ας βγει το πρόγραμμα για πκε να περάσουμε κιόλας και η σχολή ας αρχίσει και σε έναν μήνα.Άρα η σχολή θα είναι δυο μήνες και ενας μήνας πρακτική Αθήνα;
2 μήνες μέσα στη σχολη 1 μήνα έξω πρακτική Όχι 2
Χαλαρώστε ρε παίδες κανείς δεν ξέρει τις ημερομηνίες
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 90
Slade7 έγραψε:Sailor123 έγραψε:3η ΜΑΛ έγραψε:Ας βγει το πρόγραμμα για πκε να περάσουμε κιόλας και η σχολή ας αρχίσει και σε έναν μήνα.Άρα η σχολή θα είναι δυο μήνες και ενας μήνας πρακτική Αθήνα;
2 μήνες μέσα στη σχολη 1 μήνα έξω πρακτική Όχι 2
Φιλε μου απ οσο γνωριζω ειναι 2 μηνες η σχολη και αλλους 2 μηνες η πρακτική, μπορει να κανω και λαθος βεβαια. Αυτο νομιζω ισχυε και σε προηγουμενες χρονιες ειδικων φρουρων, αν κανω λαθος διορθωστε με
"Θαρσείν Χρή" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
Έχει αλλάξει ο χρόνος εκπαίδευσης από 4 μήνες που ήτανε. Το κάνανε τουλάχιστον 3 μήνες!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης