Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Ε.Α. Ε.Δ. Αλεξίπτωτα

Δημοσίευση από Ε.Α. Ε.Δ. Αλεξίπτωτα »

Δεν ήταν καθόλου αξιοκρατικά τα κριτήρια μου φαίνεται θέλουν στην αστυνομία άτομα με 18 απολυτήριο του ΕΠΑΛ που πήγαν ειδικές δυνάμεις και ήταν σπίτι τους καθάριζαν το θάλαμο και το παίζανε κομαντο και δεν δώσανε έξτρα μόρια στους Εφέδρους αξιωματικούς τον ειδικών δυνάμεων και στα αλεξίπτωτα.. όλοι οι υπόλοιποι είναι γιωταδες δεν αξίζουν να μπουν στο σώμα γιατί μιλάμε για μαχητές μονάδες στην Αθήνα που είναι ζούγκλα έδωσαν μόρια στις ξένες γλώσσες τι να κανεις όταν πας για σύλληψη να το πεις στα γαλλικά και στα ιταλικά ; Αν ειναι δυνατών
The Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από The Marine »

Ναι ρε παιδιά δεν νομίζω να έχουμε πρόβλημα με την πλάκα. Ακτινογραφία θώρακος θέλουνε να δούνε ότι είσαι οκ. Τι πρόβλημα θα έχουν είτε την πας σε cd είτε σε Α4 είτε την κλασσική πλάκα;
"Θαρσείν Χρή" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
Ε.Α. Ε.Δ. Αλεξίπτωτα

Δημοσίευση από Ε.Α. Ε.Δ. Αλεξίπτωτα »

Δεν ήταν καθόλου αξιοκρατικά τα κριτήρια μου φαίνεται θέλουν στην αστυνομία άτομα με 18 απολυτήριο του ΕΠΑΛ που πήγαν ειδικές δυνάμεις και ήταν σπίτι τους καθάριζαν το θάλαμο και το παίζανε κομαντο και δεν δώσανε έξτρα μόρια στους Εφέδρους αξιωματικούς τον ειδικών δυνάμεων και στα αλεξίπτωτα.. όλοι οι υπόλοιποι είναι γιωταδες δεν αξίζουν να μπουν στο σώμα γιατί μιλάμε για μαχητές μονάδες στην Αθήνα που είναι ζούγκλα έδωσαν μόρια στις ξένες γλώσσες τι να κανεις όταν πας για σύλληψη να το πεις στα γαλλικά και στα ιταλικά ; Αν ειναι δυνατών [COLOR=white][/COLOR]
The Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Wolver εσύ σε τι μορφή την πήρες;
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από wolver »

Την κλασσικη! Αυτη που την κοιτας στο φως! Ετσι την πηγε και φιλαρακι μου φετος στα ΠΚΕ! Οι περισσοτεροι δηλαδη!
The Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

wolver έγραψε:Την κλασσικη! Αυτη που την κοιτας στο φως! Ετσι την πηγε και φιλαρακι μου φετος στα ΠΚΕ! Οι περισσοτεροι δηλαδη!

Και γω. Την κλασσική που την πας και στο στρατό όταν καταταχθεις και όταν απολυθείς.

Ε.Κ.Α.Μ 1
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από Ε.Κ.Α.Μ 1 »

Εμένα μου την έδωσαν σε Α4 κατευθείαν χωρίς να τη ζητήσω. Νταξει ναι ίσως να μην υπάρχει πρόβλημα απλά νομίζω πως τη ζήτησαν εκτυπωμένη γτ μετά λέει ότι τις εξετάσεις τις θέλουν σε φάκελο μέσα κλειστό μαζί με τις γνωματεύσεις και το όνομα σας απ' έξω. Δεν ξέρω παιδιά ακριβώς ούτε τον έξυπνο κάνω. Απλά έτσι κατάλαβα από αυτά που λέει η προκήρυξη διαβάζοντας την
Ε.Κ.Α.Μ 1
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Πάντως υπάρχει η ακτινογραφία μέσα στο σύστημα του εκάστοτε νοσοκομείου για λίγες μέρες μόνο λόγω του μεγάλου αριθμού . Μπορείτε δλδ να πάτε με ένα σιντι και να σας την περάσουν εκεί
Ε.Κ.Α.Μ 1
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Αλλά αραξτε δεν είναι λόγος αυτός για να σε κόψουν. Ο κάθε ένας όπως και να την έχει κομπλέ θα είναι.
PAPAXITOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 106

Δημοσίευση από PAPAXITOS »

Και εγω την πηρα στη κλασικη πλακα σε μεγεθος Α4 με φωτο και σφραγιδα επανω και σε μια κολα χαρτι την γνωμάτευση της, και μου ειπαν οτι αυτη ειναι η ακτινογραφία που δίνουμε παντα οπως και το καλοκαίρι για την αστυφυλάκων των πανελλαδικών.
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 232

Δημοσίευση από Slade7 »

Ε. Κ. Α. Μ 1 έγραψε:Δεν θέλουν την πλάκα παιδιά . Εκτύπωση εννοούν σε φωτοτυπία. Α4 κόλλα. Όχι την μπλε αυτήν που όλοι ξέρουμε που είναι ίσα με εμάς στο μέγεθος. Για αυτό λέει εφόσον δεν μπορεί να εκτυπωθεί θα την έχετε σε cd-r . Αυτό

Γελάει ο κόσμος συγγνώμη κιολλας σκεφτείτε λίγο πριν γράψετε πως θα εκτυπώσεις μια ακτινογραφία σε χαρτί Α4 ; Εκτύπωση εννοούν την ακτινογραφία την μεγάλη αυτό σημαίνει οποίο νοσοκονειο δεν την εκτυπώνει όμως την δίνει cd

Ε.Κ.Α.Μ 1
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Είσαι βλάκας; Σου λέω ότι μου την έδωσαν κανονικά εκτυπωμένη σε Α4 με φωτό επάνω.
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

PAPAXITOS έγραψε:Και εγω την πηρα στη κλασικη πλακα σε μεγεθος Α4 με φωτο και σφραγιδα επανω και σε μια κολα χαρτι την γνωμάτευση της, και μου ειπαν οτι αυτη ειναι η ακτινογραφία που δίνουμε παντα οπως και το καλοκαίρι για την αστυφυλάκων των πανελλαδικών.

Το μέγεθος της κλασσικής ακτινογραφίας δεν είναι Α4 είναι μέγεθος Α3

Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

Ε. Κ. Α. Μ 1 έγραψε:Είσαι βλάκας; Σου λέω ότι μου την έδωσαν κανονικά εκτυπωμένη σε Α4 με φωτό επάνω.

Καλά τράβα στην επιτροπή εσύ με χαρτί Α4 και ασπρόμαυρη εκτύπωση της ακτινογραφίας

Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

Μήπως εννοείς ότι σου δώσανε ΨΗΦΙΑΚΗ ακτινογραφία ; Σε μέγεθος Α4 ; και πρόσεχε πως μιλάς
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες