Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Karavan
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Karavan »

Εμείς Καλά πρέπει να πηδάμε Εικόνα εντάξει πέρα απο την πλάκα θα δεις να προσγειωθείς με τα δυο πόδια πέφτοντας κάτω με τα οπίσθια και με αρκετή φόρα
Άβαταρ μέλους
Αλεξανδρος Κ.
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 101
Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ

Δημοσίευση από Αλεξανδρος Κ. »

Καλημέρα σε όλους από ότι νομίζω θα κοπούν αρκετοί στα ψυχοτεχνικα Έτσι με μια γρήγορη ματιά στα νοσοκομεία Αλήθεια αρχίζω ν πιστεύω ότι δεν γουστάρουν καθόλου αστυνομία και μπήκαν μόνο για το δημόσιο μιας και πρόλαβανε. Κρίμα ν μείνουν παιδιά απέξω Π γουστάρουν πραγματικά .
"ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ" 575
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 232

Δημοσίευση από Slade7 »

Dea1995 έγραψε:Παιδιά ερώτηση.. Η καρτέλα είναι έτοιμη από σφραγίδες υπογραφες δεν εχω πάρει γνωματευσεις των ιατρών όμως πέρα από τη γνωματευση που γράφει πάνω η καρτέλα, υπάρχει θέμα;

Αν φαίνονται καθαρά όλες οι σφραγίδες και υπογραφές 99% Όχι

Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

ManolosD έγραψε:
Τι ειναι η οπτικη οξυτητα και εκτος αυτου δεν μπορω να βρω που το αναφερει αυτο η προκ!

Οπτική οξύτητα είναι αν βλέπεις δεν έχει σχέση με την μυωπία μπορείς να έχεις οπτική οξύτητα 10/10 με μυωπία 3 παράδειγμα αν όμως έχεις κάτω από 10/10 κοβεσαι 99%.

Η προκήρυξη δεν γράφει μέσα για τα νοσήματα κτλπ που κοβεσαι υπάρχει όμως σε site που τα έχει αναλυτικά για τις στρατιωτικές - αστυνομικές σχολές δείτε τα εδώ είναι πολύ αναλυτικά

https://edu.klimaka.gr/panelladikes/exetaseis/876-ygeionomikes-proypotheseis-eisagwghs-scholes-astynomias

Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

Αλεξανδρος Κ. έγραψε:Καλημέρα σε όλους από ότι νομίζω θα κοπούν αρκετοί στα ψυχοτεχνικα Έτσι με μια γρήγορη ματιά στα νοσοκομεία Αλήθεια αρχίζω ν πιστεύω ότι δεν γουστάρουν καθόλου αστυνομία και μπήκαν μόνο για το δημόσιο μιας και πρόλαβανε. Κρίμα ν μείνουν παιδιά απέξω Π γουστάρουν πραγματικά .

Αλέξανδρε μακάρι να ήταν έτσι αλλά επειδή δεν το γουστάρουν δεν σημαίνει ότι έχουν καποιο πρόβλημα ψυχοπαθείας κτλπ, στα ψυχοτεχνικα δεν κοιτάνε αν είσαι θέλεις να μπεις αστυνομία κοιτάνε αν τα μυαλά σου είναι στη γη και όχι στον ουρανό ωστόσο ένας που δεν του αρέσει η αστυνόμια αν είναι σοβαρός σε αυτα που εξετάσουν και στην ερώτηση γιατί θέλεις να μπεις πει για αποκατάσταση βιοποριστικούς λόγους κτλπ περνάει κανονικά.

PAPAXITOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 106

Δημοσίευση από PAPAXITOS »

Καλημερα παω για ωρλ και αποτελεσματα μικροβιολογο και ακτινογραφιες. Ψυχιατρο την πεμπτη. Καλη αρχη και συνεχεια και προ παντον ευκολια σε ολους μας. Υπομονη λιγο ακομα έμεινε
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 152

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Πηγεβετε αγια ολγα για ψυχίατρο ακριβος 1 λεπτό στην πύλη περιμενε και μ έβαλε σφραγιδα
Opel-gtc
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Opel-gtc »

Slade7 έγραψε:
ManolosD έγραψε:
Τι ειναι η οπτικη οξυτητα και εκτος αυτου δεν μπορω να βρω που το αναφερει αυτο η προκ!

Οπτική οξύτητα είναι αν βλέπεις δεν έχει σχέση με την μυωπία μπορείς να έχεις οπτική οξύτητα 10/10 με μυωπία 3 παράδειγμα αν όμως έχεις κάτω από 10/10 κοβεσαι 99%.

Η προκήρυξη δεν γράφει μέσα για τα νοσήματα κτλπ που κοβεσαι υπάρχει όμως σε site που τα έχει αναλυτικά για τις στρατιωτικές - αστυνομικές σχολές δείτε τα εδώ είναι πολύ αναλυτικά

https://edu.klimaka.gr/panelladikes/exetaseis/876-ygeionomikes-proypotheseis-eisagwghs-scholes-astynomias

καλημερα καταρχην... πως γινεται να εχεις οπτικη οξυτιτα 10/10 και να εχεις μυοπια αφου αν εχεις μυοποια ειναι λογικο να μην βλεπεις καλα ααπο το ενα ματι η απο οποιοδηποτε ματι οποτε νομιζω οτι ειναι λογικο να εχεις ιξυτιτα λογο της μυοποιας εγω εχω 10/10 στο ενα ματι και στο αλλο 8/10 και ο γιατρος μς ειπε δεν εχεις πρόβλημα τωρα αν ειναι να μας κοψουν γ'αυτο τι να πω μακαρι να εχεις λαθος φιλαρακι
ManossD
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ManossD »

Opel-gtc έγραψε:
Slade7 έγραψε:
ManolosD έγραψε:

καλημερα καταρχην... Πως γινεται να εχεις οπτικη οξυτιτα 10/10 και να εχεις μυοπια αφου αν εχεις μυοποια ειναι λογικο να μην βλεπεις καλα ααπο το ενα ματι η απο οποιοδηποτε ματι οποτε νομιζω οτι ειναι λογικο να εχεις ιξυτιτα λογο της μυοποιας εγω εχω 10/10 στο ενα ματι και στο αλλο 8/10 και ο γιατρος μς ειπε δεν εχεις πρόβλημα τωρα αν ειναι να μας κοψουν γ'αυτο τι να πω μακαρι να εχεις λαθος φιλαρακι

Πως σε εξετασαν για την οξυτητα;

Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

Opel-gtc έγραψε:
καλημερα καταρχην... πως γινεται να εχεις οπτικη οξυτιτα 10/10 και να εχεις μυοπια αφου αν εχεις μυοποια ειναι λογικο να μην βλεπεις καλα ααπο το ενα ματι η απο οποιοδηποτε ματι οποτε νομιζω οτι ειναι λογικο να εχεις ιξυτιτα λογο της μυοποιας εγω εχω 10/10 στο ενα ματι και στο αλλο 8/10 και ο γιατρος μς ειπε δεν εχεις πρόβλημα τωρα αν ειναι να μας κοψουν γ'αυτο τι να πω μακαρι να εχεις λαθος φιλαρακι
Καλημέρα δεν έχει σχέση η οπτική οξύτητα με την μυωπία μπορεί να έχεις 4 μυωπία αλλά και με γυαλιά πάλι να μην βλέπεις σωστά οφθαλμίατρος μου το είπε και δεν πηγαίνω σε απλο παω σε πολυ ακριβή κλινικη σε χειρουργό φίρμα οπτική οξύτητα είναι βλαβη στο ματι

Μου είπε μπορείς να έχεις οπτική οξύτητα 10/10 με ο βαθμούς μυωπία μπορείς να έχεις οπτική οξύτητα 10/10 με 3 4 5 βαθμούς μυωπία δεν παίζει ρόλο το ένα με το άλλο κάποιος μπορεί να έχει 0 μυωπία αλλά να έχει οπτική οξύτητα 7/10 ( Δεν είναι γιατρός εγώ σας γράφω τι μου είπε ο γιατρός) και όσο για την προκήρυξη στο τέλος γράφει αυτό

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΑ ΩΣ ΑΝΩ Π. Δ. ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ Ο ΠΛΗΡΗΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ, ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΒΛΑΒΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΤΟΥΣ/ΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ/ΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ

Τα νοσήματα αναλυτικά τα βρίσκεις στο site που έγραψα πιο πάνω

ΕΦ ΑΞΙΩΜ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από ΕΦ ΑΞΙΩΜ »

Θανος2468 έγραψε: Πηγεβετε αγια ολγα για ψυχίατρο ακριβος 1 λεπτό στην πύλη περιμενε και μ έβαλε σφραγιδα
Δλδ πας κ κατευθείαν σ υπογράφει κ τελειωνεισ για να μην κλείνουμε ραντεβου και Αργούμε;
driver
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από driver »

Για την οπτικη οξυτητα ειναι απλα το πραγματα. Πρωτα σε εξεταζει χωρις γυαλια(εγω πχ χωρις γυαλια 3/10 και στα δυο). Μετα σε εξεταζει φοροντας τα γυαλια σου η σου βαζει διοπτρα με την μυωπια που εχεις και εκει πρεπει να κανεις 10/10 (εγω πχ με 1.25 μυωπια δεν ειχα θεμα) και γενικα δεν πρεπει να εχεις κανενα θεμα εφ οσον φορας τα γυαλια. Το οριο μυωπιας για αστυνομια νομιζω ειναι 4.5 μυωπια και 5 αστυγματισμος.
The Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από The Marine »

Εγώ έχω 3.50 μυωπία. Δεν είχε νόημα να με εξετάσει χωρίς γυαλιά γιατί προφανώς δεν βλέπω καμιά σειρά στον πίνακα με τους αριθμους (0/10). Με τα γυαλιά είχα 10/10 συνεπώς έγραψε 10/10 ΜΕ γυαλιά και τους βαθμούς μυωπίας μου στο χαρτι. Όποιος έχει και αστιγματισμο η κάποια άλλη τέτοια πάθηση να δει τι είναι το σφαιρικό ισοδύναμο για να καταλάβει αν είναι στο 4.5. σημασία έχει να έχετε 10/10 με η χωρίς γυαλιά και να μην ξεπερνατε το 4.5 σφαιρικό ισοδυνακο σε κάθε οφθαλμο.
"Θαρσείν Χρή" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

driver έγραψε:Για την οπτικη οξυτητα ειναι απλα το πραγματα. Πρωτα σε εξεταζει χωρις γυαλια(εγω πχ χωρις γυαλια 3/10 και στα δυο). Μετα σε εξεταζει φοροντας τα γυαλια σου η σου βαζει διοπτρα με την μυωπια που εχεις και εκει πρεπει να κανεις 10/10 (εγω πχ με 1.25 μυωπια δεν ειχα θεμα) και γενικα δεν πρεπει να εχεις κανενα θεμα εφ οσον φορας τα γυαλια. Το οριο μυωπιας για αστυνομια νομιζω ειναι 4.5 μυωπια και 5 αστυγματισμος.

Κάπως έτσι πρέπει να είναι δηλαδή τα πρώτα κουτάκια είναι χωρίς μυωπία και τα Δευτέρα με μυωπία αν έχεις μυωπία τους νοιάζει στα Δευτέρα κουτάκια να έχεις 10/10 αν δεν έχεις μυωπία τους νοιάζει στα πρώτα κουτάκια να έχεις 10/10 εγώ παράδειγμα έχω 0 μυωπία ωστόσο μόνο τα 2 πρώτα κουτάκια μου έβαλε 10/10 Στα άλλα δίπλα δεν έγραψε τίποτα επειδή δεν έχω μυωπία δεν με εξέτασε με γυαλιά

The Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από The Marine »

Slade7 έγραψε:
driver έγραψε:Για την οπτικη οξυτητα ειναι απλα το πραγματα. Πρωτα σε εξεταζει χωρις γυαλια(εγω πχ χωρις γυαλια 3/10 και στα δυο). Μετα σε εξεταζει φοροντας τα γυαλια σου η σου βαζει διοπτρα με την μυωπια που εχεις και εκει πρεπει να κανεις 10/10 (εγω πχ με 1.25 μυωπια δεν ειχα θεμα) και γενικα δεν πρεπει να εχεις κανενα θεμα εφ οσον φορας τα γυαλια. Το οριο μυωπιας για αστυνομια νομιζω ειναι 4.5 μυωπια και 5 αστυγματισμος.

Κάπως έτσι πρέπει να είναι δηλαδή τα πρώτα κουτάκια είναι χωρίς μυωπία και τα Δευτέρα με μυωπία αν έχεις μυωπία τους νοιάζει στα Δευτέρα κουτάκια να έχεις 10/10 αν δεν έχεις μυωπία τους νοιάζει στα πρώτα κουτάκια να έχεις 10/10 εγώ παράδειγμα έχω 0 μυωπία ωστόσο μόνο τα 2 πρώτα κουτάκια μου έβαλε 10/10 Στα άλλα δίπλα δεν έγραψε τίποτα επειδή δεν έχω μυωπία δεν με εξέτασε με γυαλιά

Ακριβώς έτσι

"Θαρσείν Χρή" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες