Παρτην και ότι θες!! Μακάρι ν περάσουμε από δω μέσα όλοι.Θανος2468 έγραψε:Αλέξανδρε μολις παρω την καρτέλα θα σ πρηξω χαχαχ εχεις καιρο ακομα χαχαχσ
Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)
- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 101
- Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ
Εγβ πλήν Οφθαλιατρου κ ψυχιάτρου νοσοκομείο τ αλλά .. μόνο ψυχίατρο η κ ψυχολόγο μπορούμε ;
Φιλαρακια μου πηγα και πηρα την καρτελα. Μου ειπε ξεκίνα αμεσα να τελιωνεις να εισαι ετοιμος και οτι εχουν δωσει εντολη στα νοσοκομεία να εχουμε προτεραιοτητα στις εξετασεις. Ολα τα νοσκομεια εχουν παρει εντολη απο τα κατα τοπους Α. Τ Για διευκόλυνση των υποψηφίων. Επισης ειχε τρια ατομα απ τα οποια τα 2 μου ειπανε οτι ισως να μην δεχτουν να πανε γιατι εχουν προβλημα οικονομικο για να ανταπεξελθουν στα επομενα βηματα. Εσεις οι επιλχαντες μην χανετε την πιστη σας θα γινει χαμος απο ολες τις αποψεις.
- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής
Ψυχολόγος πιο πολύ για κουβέντα μ κάνει ο ψυχίατρος φαίνεται πιο εξειδικευμένος πιστεύω. Εγω σε ψυχίατρο θ πήγαινα.Dea pz έγραψε:Εγβ πλήν Οφθαλιατρου κ ψυχιάτρου νοσοκομείο τ αλλά .. μόνο ψυχίατρο η κ ψυχολόγο μπορούμε ;
Σπύρος1μαλ έγραψε:Slade7 εγώ είμαι ο 1210 εσυ πως το έμαθες ότι μου είπαν ότι είμαι επιτυχών μήπως τρολαρεις;
Ένα παιδί εκεί μου είπε ότι έχει αυτό το νούμερο μήπως δεν το άκουσα καλά μετά μέσα που μπήκε και είπε είναι επιλαχών με το τάδε νούμερο του λέει ο αξιωματικός επιτυχών είσαι αυτό..
- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής

PAPAXITOS έγραψε:Φιλαρακια μου πηγα και πηρα την καρτελα. Μου ειπε ξεκίνα αμεσα να τελιωνεις να εισαι ετοιμος και οτι εχουν δωσει εντολη στα νοσοκομεία να εχουμε προτεραιοτητα στις εξετασεις. Ολα τα νοσκομεια εχουν παρει εντολη απο τα κατα τοπους Α. Τ Για διευκόλυνση των υποψηφίων. Επισης ειχε τρια ατομα απ τα οποια τα 2 μου ειπανε οτι ισως να μην δεχτουν να πανε γιατι εχουν προβλημα οικονομικο για να ανταπεξελθουν στα επομενα βηματα. Εσεις οι επιλχαντες μην χανετε την πιστη σας θα γινει χαμος απο ολες τις αποψεις.

Παιδια στην καρτελα κάνουμε ολα τα ιατρικα ολες τις ειδικότητες και ψυχολογικά; Και κατι θα μας εξετάσουν και εκει η θα δουν μόνο την καρτελα; Ευχαριστώ
- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής
Τεστ προσωπικότητας θα μας κάνουν εκεί μια μικρή συνέντευξη για εμάς και πιστεύω κάποια υγειονομικά.chriszan2 έγραψε:Παιδια στην καρτελα κάνουμε ολα τα ιατρικα ολες τις ειδικότητες και ψυχολογικά; Και κατι θα μας εξετάσουν και εκει η θα δουν μόνο την καρτελα; Ευχαριστώ
Ψυχίατρος πρέπει να είναι παιδιά.. όχι ψυχολόγος.. έχει διαφορά.. γενικότερα ο ψυχίατρος κάνει συνταγογράφηση ενώ ο ψυχολόγος όχι.
Think less..Live more...
Γεωργια έγραψε:Να κανω μια ερωτηση; Οσοι κριθικαν ικανοι θα παρουν ολοι καρτελα η μονο οι πρωτοι χιλιοι ενιακοσιοι εικοσι;
Καρτέλα θα πάρουν οι 1200 ΤΗΣ Α + 360 επιλαχών
Επίσης οι 300 ΤΗΣ Β + 60. επιλαχών άρα 1920 άτομα αυτο
Φίλε slade7 είχες πει για τον 10 ότι του είπαν είναι επιτυχών επειδή είμαι εγώ ο 10 και δεν μου είπαν κάτι...
- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής
Εντάξει Μπορεί να άκουσε άλλο νούμεροΣπύρος1μαλ έγραψε:Φίλε slade7 είχες πει για τον 10 ότι του είπαν είναι επιτυχών επειδή είμαι εγώ ο 10 και δεν μου είπαν κάτι...
Ωραια παω αυριο πχ ευαγγελισμο δίνω τη καρτέλα και περνάω όλους τους γιατρούς εκεί επιτόπου; Χωρίς ραντεβού; Τι παίζει ρε παιδια ακριβώς;
- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής
Μακάρι να Ναι χωρίς ραντεβού. Ουτε γω ξέρω.Dea1995 έγραψε:Ωραια παω αυριο πχ ευαγγελισμο δίνω τη καρτέλα και περνάω όλους τους γιατρούς εκεί επιτόπου; Χωρίς ραντεβού; Τι παίζει ρε παιδια ακριβώς;
στα δημοσια νοσκομεια δεν υπαρχει ραντεβου. υπαρχει εντολη απ τα Α. Τ για διευκοληνσεις και προτεραιοτητες
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες