Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)
Τι λετε ρε παιδια αυτο ειναι σοβαρο... πηραν 500 μορια χαριστικα; Κανεις μια απλη ενσταση για να ελεγξεις πως αντλουν τα μορια τους οι δυο συηκεκριμενοι υποψηφιοι. Το λεει και η προκηρυξη, μπορεις να καταθεσεις ενσταση για αλλον υποψηφιο!
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 7
Εγώ όπως είπα και προσωπικό μήνυμα στον player7 , αύριο θα επιδιώξω να μάθω περισσότερα στοιχεία ώστε να το επιβεβαιώσω.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 7
Καλό βράδυ.
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
μην λες οτι να ναι δεν μπορεί να του κάνει τίποτα το λέει η προκήρυξη ότι ο κάθε υποψηφιό έχει πρόσβαση στα δικαιολογιτικα του άλλουLefteris 2αμαλ έγραψε:Κυριακο επειδη εισαι καλο παλικαρι, θα σου πω να προσεξεις πολυ καλα το τι θα πας να κανεις, διοτι αν αυτος μετα σου ασκησει μηνυση για ψευδη καταγγελια κτλπ, ετοιμασου να γινει η ζωη σου κολαση απτα δικαστηρια που θα φας τα προστιμα που θα σου ερθουν κατακεφαλα. Εφοσον εισαι πολυ μακρια στη θεση και δεν θα σε βοηθησει, καλυτερα αστο. Οποτε αν εισαι 100% σιγουρος τοτε καντο, αν εισαι 99% προσεξε μη σε καψει το 1%. Ειναι πολυ σοβαρο θεμα.
δεν μπορει κανενας σου κανει τιποτα 2. Επισημαίνεται ότι, στους υποψηφίους/ες παρέχεται η δυνατότητα πρόσβασης σε στοιχεία που αφορούν τους λοιπούς συνυποψήφιους, προκειμένου να ασκήσουν το δικαίωμα προσβολής των σχετικών αποφάσεων ή πινάκων, σύμφωνα με τη νόμιμη διαδικασία.Lefteris 2αμαλ έγραψε:Κυριακο λεβεντη μου στο λεω με το χερι στη καρδια. Μην ασχοληθεις εσυ, εφοσον δεν θα σε βοηθησει γιατι εισαι πολυ κατω στον πινακα, μη το κανεις. Ασε τους επιλαχοντες αν θελουν να το κανουν διοτι ισως αυτοι να εχουν ευκαιρια να μπουν αν δικαιωθουν. Ξαναλεω ομως ειναι ενα παρα πολυ σοβαρο θεμα, θελει τρανταχτα στοιχεια και εν τελη σε διαψευσει τοτε τρεξε να κρυφτεις απτη καταγγελια που θα ασκησει πανω σου. Γιατι δεν μιλαμε για κατι απλο, πας να κανεις καταγγελια οτι παρεδωσε ψευτικα χαρτια σε μια προκηρυξη. Λογω του οτι εχω εμπειρια απο τετοια νομικα πραγματα λογω του κυκλου μου, θα μπλεξεις πολυ ασχημα.
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 4
Κανεις δεν λεει οτι να ναι. Αλλο να εχεις προσβαση στα δικαιολογητικα του αλλου και να ζητησεις να γινει επανεξεταση, κι αλλο να πας και να πεις οτι δεχθηκε μορια ενω δεν ηταν Ε. Δ. Υπαρχει μεγαλη διαφορα. Καπου εχασες το νοημα σε αυτα που ελεγα, ξαναδιαβασε λοιπον τι ειπε ο Κυριακος και τι απαντησα.
Όποιος ξέρει υπεύθυνα ας πει ποτέ περίπου θα μας καλέσουν για αθλήματα αρχές Οκτώβρη μέσα Οκτώβρη?
λες οτι να ναι αυτο ακριβως πας λες τα δικαιολογητικα του ταδε βλεπεις οτι δεν εχει ειδικες και στον πινακα εχεις παρει μορια τελος απλο αν παλι ζητησεις τα διακιολογητικα και εχε ειδικες παλι τιποτα παρακατω δεν σου κανει κανενας καταγγελιαLefteris 2αμαλ έγραψε: Κανεις δεν λεει οτι να ναι. Αλλο να εχεις προσβαση στα δικαιολογητικα του αλλου και να ζητησεις να γινει επανεξεταση, κι αλλο να πας και να πεις οτι δεχθηκε μορια ενω δεν ηταν Ε. Δ. Υπαρχει μεγαλη διαφορα. Καπου εχασες το νοημα σε αυτα που ελεγα, ξαναδιαβασε λοιπον τι ειπε ο Κυριακος και τι απαντησα.
ρε παιδια μπορει να μπει ατομο του 2001 στην προκιρυξη?
Γιατί γράφονται μισα;
- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 101
- Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ
Καλημέρα σε όλους Παιδιά μόλις τελειώσαμε τρεξιματακι γ όποιον αγχώνεται ας κάνει πρώτα 400αρια να βγάζει τουλάχιστον στο 1.45 με 1.50Κάντε ένα 800αρι στο 3.30 και το θέμα έχει τελειώσει. Κοψτε ποτά και σουβλάκια και όσοι έχετε παραπάνω κιλά Χάστε Μέχρι τα αθλήματα θα βοηθήσει.
Προσοχη στα πόδια σας και σε ότι κάνετε γενικά.
Καλημέρα και πάλι
Προσοχη στα πόδια σας και σε ότι κάνετε γενικά.
Καλημέρα και πάλι

- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 101
- Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ
Γιατί θα κοπούν οι μισοί επιτυχόντες ετοιμάσου!Θανος2468 έγραψε:Γιατί γράφονται μισα;
kyriakos155 έγραψε:Έχω κρατήσει φυσικά και screenshoot συζητήσεων !
Το σκέφτομαι σοβαρά να το κάνω.
Κανονικά θα έπρεπε να μην με ένοιαζε μιας που είμαι 2938 θέση αλλά ξέρω εδώ μέσα ανθρώπους που το θέλουν όσο και εγώ και είναι λίγες θέσεις κάτω από τους επιτυχόντες (βλ. Θάνος, ακόμη και ο player) και θεωρώ άδικο πέρα από ανήθικο να μην κρύβονται και να το πουν.
ΕΑΝ είσαι σίγουρος 10000% τότε πας και στο σεφεαα κάνεις καταγγελία τους παίρνεις μαζί σου επώνυμα και κάνετε θέμα πάνω στο υπουργείο αλλά πρέπει να είσαι σίγουρος διότι αν δεν είσαι και είναι ψέμα μέτα θα βρεις εσύ τον μπελά σου! Και εγώ υπερ του δικαίου είμαι πάρα πολύ και είναι κρίμα να βάζουν μόρια χαριστικά ωστόσο ψαξτο πολύ καλά πάρε και κάναν επιλαχών μαζί σου να δώσει το δικό του όνομα αν θέλει.
n1k0s έγραψε:ρε παιδια μπορει να μπει ατομο του 2001 στην προκιρυξη;
Άμα μπήκε στρατό με το που έκλεισε τα 18, τότε ναι πρόλαβε.
Player7 έγραψε:Τι λετε ρε παιδια αυτο ειναι σοβαρο... πηραν 500 μορια χαριστικα; Κανεις μια απλη ενσταση για να ελεγξεις πως αντλουν τα μορια τους οι δυο συηκεκριμενοι υποψηφιοι. Το λεει και η προκηρυξη, μπορεις να καταθεσεις ενσταση για αλλον υποψηφιο!
Αυτό ακριβώς! Έχεις το δικαίωμα με ένσταση να έχεις πρόσβαση σε στοιχεία άλλον υποψηφίων ωστόσο Λευτέρη μπορείς η εσύ η κάποιος άλλος να ξεκινήσει από εκεί άποψη μου ξανά γράφω πάρε ΣΕΦΕΑΑ θα σου πουν τι να κάνεις
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες