Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Greek_Army »

Player7 έγραψε:Greek Army κανεις λαθος... Μπορεις να κανεις ενσταση και για τα μορια τριτων!

Ναι δεν το διατύπωσα σωστά, εννοώ δεν μπορείς να κάνεις ένσταση επειδή δεν υπήρχε ειδική κατηγορία στην προκήρυξη για τριτεκνους-πολυτεκνους.

Γγγ έγραψε:Καλησπέρα η προσφυγή πως γίνεται ;

Πρέπει να πας σε δικηγόρο που ασχολείται με τα συγκεκριμένα νομικά θέματα.

Rad.
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Rad. »

Αλεξανδρος Κ. έγραψε:#@^&@! Το 5+5 είναι το ελάχιστο που θα έπρεπε να δινόταν σαν μόρια.

Ετσι.
Να τους δινουν 10+10. Και να μπαινουν με βαθμο στην ΕΛΑΣ μην ακουω παπάκια και διεσεις.
πανε και εσυ στο ΣτΕ και πες τους για 10 + 10.
Πάλι καλά κοστίζει αρκετά η προσφυγή στο ΣτΕ, αλλιώς θα είχαν να κάνουν με υποθέσεις, έβαλε τον πασαλο 10 εκατοστά πιο μέσα στο χωράφι μου και μου έκλεψε ένα δέντρο με καρπούζια
Gg

Δημοσίευση από Gg »

Καλησπέρα η αγωγή πως γίνεται ;
E'MK
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από E'MK »

Μου φαίνεται σχεδόν απίθανο να κοπούν έστω κ 5 άτομα στα ψυχομετρικά. Ακόμα κ ψυχάκιας να είναι ο άλλος, ξέρει πως να το κρύψει. Ψυχάκιας είναι, όχι βλάκας. Αλλά μακάρι να γίνει κάτι τέτοιο.
Άβαταρ μέλους
Νικ1992
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Νικ1992 »

Καλησπερα κυριοι εμενα δεν μου μετρησαν το βεκ η προκυρηξη δεν αναφερει πουθενα για ποιστοποιηση αν κανω προσφυγη και μετα προσφυγω δικαστικα υπαρχει περιπτωση να καταφερω κατι;
ΝΙΚΟΣ 92

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ 92 »

Νικ1992 έγραψε:Καλησπερα κυριοι εμενα δεν μου μετρησαν το βεκ η προκυρηξη δεν αναφερει πουθενα για ποιστοποιηση αν κανω προσφυγη και μετα προσφυγω δικαστικα υπαρχει περιπτωση να καταφερω κατι;

καμια βεκ δε μετραει, μονο το διπλωμα επρεπε να καταθεσεις, αν ειχες δωσει εξετασεις και το ειχες παρει

The Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από The Marine »

Γνωρίζει κανείς ποτε ένας επιτυχών/επιλαχων παραλαμβάνει το δελτιο για τις εξετάσεις από τα τμηματα; Αυτό γίνεται μετά τις ενστάσεις του ΑΣΕΠ αφού ξανά βγουν πίνακες; Και πόσο χρονικό διάστημα σου δίνουν για τις εξετάσεις;
"Θαρσείν Χρή" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
Geokr
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Geokr »

Greek_Army έγραψε:
Geokr έγραψε:Λοιπόν παιδιά καλη επιτυχία στους επιτυχόντες και επιλαχόντες! Απλως θα υπάρχει καθυστέρηση στη προκυρηξη λόγω ενστάσεων, λόγω της ίδιας εξίσωσης απολυτήριων επαλ με γενικού λυκείου καθώς και μοριοδότησης τρίτεκνων-πολυτέκνων στη κατηγορία Α και όχι σε ειδική κατηγορία

1. Επαλ υπήρχε και το 2011 πάντως.

2. Τρίτεκνοι και Πολύτεκνοι υπήρχαν σε όλες τις προηγούμενες προκηρύξεις των Ε. Φ και στις 2 κατηγορίες.

3. Ένσταση μπορείς να κάνεις μόνο για τα μόρια σου αν θεωρείς πως έγινε λάθος στην καταμέτρηση, προφανώς εννοείς να γίνει προσφυγή κατά του Διαγωνισμού για τα κριτήρια, αυτό θα έπρεπε να γίνει με το που εκδόθηκε η προκήρυξη.

4. Η προκήρυξη θα τρέξει κανονικά.

Θανος2468 έγραψε:Όταν ασπουμρ πανε την πρώτη μέρα στα Ψυχοτεχνικα και κοπεί καπιος διμοσιευετε καπου; Η εγω σαν επιλαχών δεν θα ξέρω αν έχουν κοπεί καπιος η Όχι;

Βγαίνουν πίνακες.

Συγνωμη προσφυγή* απλώς ενημερώνω γενικά δεν ξέρω πως θα καταλήξει για όσους δήλωσαν συμμετοχή στη προκυρηξη. Απλως εμαθα ότι ξεκίνησαν πρόσφυγες για τατουάζ, για μη σωστή δομή της προκυρηξης
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από Dea pz »

Μέχρι ν εκδικαστούν πρόσφυγες έχει καιρό
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από Dea pz »

Χαλαρώστε κάποιοι κ αφήστε τα άκουσα μ Είπαν κτλπ γιατί χορτάσαμε Τόσο Καιρό εδώ μέσα να τ λέτε.. η προκ βγήκαν όσοι μπήκαν κ μπουν έχεις καλός.. χαλαρώστε γενικά
Άλκης511

Δημοσίευση από Άλκης511 »

Οι πολύτεκνοι πάλι. Εγω πως μπήκα πρώτη 300αδα; και δεν είμαι πολύτεκνος; και με 14.6 βαθμό απολυτηρίου; Ίσως γιατί έκανα 5 μήνες παραπάνω; ίσως γιατί μάζεψα μόρια και από αλλού; και όχι να κάθομαι στην άκρη και να βρίζω τους πολύτεκνους επειδή εγώ βαριόμουν να μαζέψω μόρια; Ξεκολλάνε λίγο. αν δεν τρέξατε εσείς να μαζέψετε δεν σας φταίνε αυτοί.2960 χωρίς πολύτεκνος κτλ.(φιλικά πάντα)
Motorhead
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Motorhead »

Έτσι στηρίξτε τον δικηγορικό κλάδο, κάντε πρόσφυγες για ότι δεν σας συμφέρει...

Όταν εσείς θα "δικαιωθειτε" εμείς θα έχουμε 10 χρόνια υπηρεσίας...
Geokr
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Geokr »

Dea pz έγραψε: Χαλαρώστε κάποιοι κ αφήστε τα άκουσα μ Είπαν κτλπ γιατί χορτάσαμε Τόσο Καιρό εδώ μέσα να τ λέτε.. η προκ βγήκαν όσοι μπήκαν κ μπουν έχεις καλός.. χαλαρώστε γενικά
Συνήθως κάποιους να ακούμε καλό θα ήταν και να μην κατακρίνουμε πίσω από ένα απρόσωπο προφιλ φίλτατε. Οτι ακούμε ή βλέπουμε κατά τη κρίση μας το πιστεύουμε ή όχι! εγώ έδωσα μια πληροφορία από κει και πέρα είναι στο χέρι σου. Μακαρι να πάνε όπως τα έχει προγραμματίσει το υπουργείο (άλλο που δεν θελουμε και εμείς και εσείς)
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Greek_Army »

Για να τελειώνει το θέμα, καμία προσφυγή δεν θα πάει πίσω την προκήρυξη, βγήκαν τα αποτελέσματα, υπάρχει προθεσμία ημερών για ενστάσεις, έπειτα θα βγουν και οι οριστικοί πίνακες και θα ακολουθήσουν οι ΠΚΕ.
Themisvg
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Themisvg »

Οσι επιτύχουν με την προκήρυξη δεν επηρεάζονται από τις πρόσφυγες μόνο από τις ενστάσεις. Οι δικαιωμένοι στις πρόσφυγες δικαιώνονται αργότερα και προστίθενται στο σώμα χωρίς να αφαιρέσουν την θέση κάποιου. Όποιος θέλει είπαμε να κάνει προσφυγή για πολύτεκνους τριτεκνους ας μου στείλει Π. Μ. Δεν πάμε ενάντια στους τριτεκνους και πολύτεκνους πάμε ενάντια στην πολιτεία. Τα παιδιά καλά έκαναν και χρησιμοποίησαν ότι τους δωθηκε επιπλέον και εγώ αυτό θα εκανα. Καλή επιτυχία!!!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες