Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Sakisemk
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Sakisemk »

Βασικα επειδη σημερα εχω ρεπό και αραζω, εκατσα και μετρησα ποσους τριτεκνους-πολύτεκνους εχει Μεχρι την 1200 σειρά... Οποτε, σαν αχρηστη πληροφορία, σας λεω πως μεχρι τους 1200, εχουν μπει 774 τριτεκνοι-πολυτεκνοι. Αντε +-10 άτομα που Ισως εκανα λαθος... Οποτε 764 η 784. Οτι θελετε.
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από Player7 »

Δ. ΕΔ... εχω βρει στον πινακα τουλαχιστον 100 επιτυχοντες που με προσπερασαν με μορια τριτεκνιας ενω δεντο επρεπε να τα παρουν, αρα δε φταινε τα μορια μου! Εχω αγγλικα, ιεκ, ολα τα διπλωματα! Γι αυτο μη λες πιπες! Υπαρχουν 800 ατομα τριτεκνοι-πολυτεκνοι στους 1200 επιτυχοντες δε το βλεπεις; Καλα τα τσιμπισες εσυ και το παιζεις κριτης τωρα!

Άβαταρ μέλους
MIXALHS GLOCK
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από MIXALHS GLOCK »

Player7 έγραψε:Δ. ΕΔ... Εχω βρει στον πινακα τουλαχιστον 100 επιτυχοντες που με προσπερασαν με μορια τριτεκνιας ενω δεντο επρεπε να τα παρουν, αρα δε φταινε τα μορια μου! Εχω αγγλικα, ιεκ, ολα τα διπλωματα! Γι αυτο μη λες πιπες!Υπαρχουν 800 ατομα τριτεκνοι-πολυτεκνοι στους 1200 επιτυχοντες δε το βλεπεις; Καλα τα τσιμπισες εσυ και το παιζεις κριτης τωρα!

Ειδικές δυναμεις είχες; Καλό απολυτήριο;

Άβαταρ μέλους
nick521
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από nick521 »

Δεν ηταν μονο τα μορια των τρτεκνων-πολυτεκνων ειχε και τοσα χρονια να βγει ρε παιδια εκαναν αιτησεις και ατομα πτυχιουχοι ΑΕΙ και πολλοι με υψηλα απολυτηρια+ ΔΕΑ ΕΔ κλπ.
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Xanthos »

Καθίστε ρε μάγκες τον βάλατε στην γωνία επειδή σας την λέει; Δηλαδή εσείς όλοι οι πολύτεκνοι κ τριτεκνοι έχουν καλά απολυτηρια; ρε τρόμπες είστε βγήκαν πίνακες τα είδαμε τα μόρια σας κ τους βαθμούς σας... είδαμε ποιους ωφέλησε κ ποιον όχι απλά τα πράγματα.. Αφήστε τους βαθμούς δεν σας περνει
Ο. Π. Κ. Ε
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Player7 »

Φυσικα και εχω ειδικες δυναμεις... απολυτηριο εχω 13... αλλα ειδα και αλλους που μπηκαν με 13 και ηταν τριτεκνοι οποτε εχω δικιο που φωναζω παιδια! Καλη σας επιτυχια σε ολα, αλλα μη μου λετε οτι εχω αδικοκάνει, το εψαξα και ειδα οτι με προσπερνανε ατομα του 91,92,93 που δεν επρεπε να παρουν τριτεκνια!

Sakisemk
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Sakisemk »

Ειπαμε, στα 1200 άτομα, οι 774 ειναι τρίτεκνοι και πολύτεκνοι. Αυτα !
Δ. ΕΔ
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Δ. ΕΔ »

Εγώ φίλε μου δεν μπήκα επειδή δεν είχα 40μορια στην Β που φτάνει το γεγονός ότι δν είχα δίπλωμα μηχανής κ αμαξιού κ θα ήμουν στο Θεό αντικειμενικά!! Δεν γκρινιαξα για τους πολύτεκνους που είναι από πάνω μ.. πιστεύω κάτι θα μπορούσες να βγάλεις κ εσύ παραπάνω έτσι ώστε τω ρα να ήσουν μέσα!! Στο μόνο π συμφωνώ είναι ότι θα έπρεπε να μπαίνουν με ποσοστό τόσα άτομα κ με τα μόρια της τριτεκνιας η πολυτεκνιας να είναι μεταξύ τους όχι στο σύνολο!! Το θέμα είναι ότι τελείωσε αυτή η προκήρυξη τους ευνοουσε.. Όπως στην προκήρυξη του λιμενικού παίρνει 41% ειδικές δυνάμεις ευνοεί μόνο αυτούς π έχουν πάει ειδικές δυνάμεις ενώ γενικής 25% λίγα ατομα τι να κάνουμε τώρα.. Έτσι είναι αυτά!!
Άβαταρ μέλους
Αλεξανδρος Κ.
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 68
Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ

Δημοσίευση από Αλεξανδρος Κ. »

Δε λέτε μερικοί που έβγαλε και 1500 Και όχι 500 Γτ Ούτε με κυαλια θα βλέπατε τους επιλαχών.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Greek_Army »

Μάγκες η προκήρυξη καλώς η κακώς αυτή ήτανε, τώρα τι ακριβώς ψάχνετε να αποδείξετε;

Και ξεκολλάτε με ειρωνικά μηνύματα και αντιπαραθέσεις, το να διαγράφω μηνύματα δεν μου αρέσει.

Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Player7 »

Δε πειραζει παιδια, απλα δε θα γινουμε συναδελφοι απο φετος. Θα ειμαστε σε δυο χρονια που θα δικαιωθουμε, αντε καληνυχτα!

Άβαταρ μέλους
MIXALHS GLOCK
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από MIXALHS GLOCK »

Player7 έγραψε:Δε πειραζει παιδια, απλα δε θα γινουμε συναδελφοι απο φετος.Θα ειμαστε σε δυο χρονια που θα δικαιωθουμε, αντε καληνυχτα!

ωραίος

Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Player7 »

Θανο αμα δεν επαιρνες την ουρανοκατευατη 200αρα δε θα γελαγες, θα εκλαιγες!

Άβαταρ μέλους
Lion$
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Lion$ »

Το 65% δηλαδή ! Είναι μεγάλο ποσοστό βασικά θα γινόταν ριζική αλλαγή στην βάση αν δεν υπήρχε αυτο! Μπορεί και 2400 και χαμηλότερα η βάση ! Από όπου και να το πιάσεις βρωμάει! Δωράκι για τους τριτεκνους! Άδικο για αλλους αυτό ! Τριτεκνοι από 5 άτομα η κάθε οικογένεια τουλάχιστον κανένα 10.000 ψηφαλακια στις επόμενες!
Δ. ΕΔ
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Δ. ΕΔ »

Xanthos έγραψε: Καθίστε ρε μάγκες τον βάλατε στην γωνία επειδή σας την λέει; Δηλαδή εσείς όλοι οι πολύτεκνοι κ τριτεκνοι έχουν καλά απολυτηρια; ρε τρόμπες είστε βγήκαν πίνακες τα είδαμε τα μόρια σας κ τους βαθμούς σας... είδαμε ποιους ωφέλησε κ ποιον όχι απλά τα πράγματα.. Αφήστε τους βαθμούς δεν σας περνει
Xanthos τόσο καιρό στο φόρουμ πριν βγουν τα αποτελέσματα ήσουν ενεργός, πόσοι ήταν εδώ μέσα γραφικοί κ έλεγαν τα ίδια κ τα ίδια κ τους την λέγατε να πάνε δικαστικώς κτλπα το ίδιο κάνει κ αυτός!! Ολη μέρα εδώ μέσα το ίδιο πράμα εκατό φορές.. Είπαμε έτσι είναι η προκήρυξη δίκιο δν βρίσκει έκανε τα χαρτιά του τελείωσε το θέμα όπως όλοι μας! Τι μένει; να πάει δικαστικώς άμα θέλει να δικαιωθεί όπως είπε.. Το νήμα αυτό το θέμα έχει; κράξιμο πολυτέκνων 24ωρες το 24ωρο;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης