Αποτελέσματα Επιλαχόντων ΕΠΟΠ ΣΞ (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Ευχαριστω δημητρη. Τα βρηκα
energy
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από energy »

Παιδια εγω τηλ πηρα στην θεσσαλονικη κ μου ειπαν οτι δν ανακοινωθηκαν ολες οι ειδικοτητες... Κ να παρω τηλ την πεμπτη παλι!
fantomakis85
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από fantomakis85 »

Στον προηγούμενο διαγωνισμό για 1.700 θέσεις πήραν μέρος 9.400 άνδρες και γυναίκες. Ωστόσο, η αναλογία αυτή δεν αντανακλάται και στα αποτελέσματα καθώς τελικά ο μέσος όρος (μ. Ό.) δείχνει μια αναλογία περίπου 70%-30% υπέρ των ανδρών. Και παρά το ότι οι γυναίκες είχαν καλύτερα πτυχία... Οχι για να καταλαβουμε λιγο τι γινετε κ να δουμε τα πραγματα ξεκαθαρα. Ουτε πτυχια ουτε τιποτα δεν μετραει παιδια... Θελουν ολοι να βλεπουν τον κοσμο να σερνεται στα ποδια τους κ να τους παρακαλανε για μια θεση δουλεια. Αλλα τωρα φαινονται τα σκατα που εχουν κανει κ ο κοσμος ειναι αγανακτησμενος... Ερχεται το τελος βολευταδες... !
Anonymous

Μονο μην γκρινιαζεται παλι, βγηκαν επιτελους οτι εγινε εγινε, οποιος δεν γουσταρει για τον χ, ψ λογο ας μην ξαναδωσει. Μην λεμε συνεχεια τα ιδια
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από tzovana18 »

Μα ο καθενας αυτη την στιγμη ειναι αγανακτησμενος και ο fantomakis85 Εχει καποιο δικιο δν μετρανε τα πτυχια και αυτο ειναι πολυ κριμα απορω και παλι πως ζητανε και καλα προσοντα εφοσον αυτοι δν εφαρμοζουν τους κανονες εδω αλλοι σκανε λεφτα για μια θεσει στο στρατο αφου να πτυχια αυτοι νομιζουν πως ειναι για πεταμα! Δν ξερω τι αλλο να πω Ειλικρινα Δν ξερω τι να πω Απο το ολο συστημα που λειτουργει στο στρατο και γενικα στο κρατος μας! Αλλα μην τα βαζουμε κατω θα επιμεινουμε για πολλες φορε ςακομη!Εικόνα

energy
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από energy »

Παιδια... Να ρωτησω.

Απο το σωμα ερευνας κ πληροφορικης ειχανε πει (καποιοι απο εδω μεσα) οτι εφυγαν ατομα... Τωρα ανακοινωθηκαν τα αποτελεσματα κ δν εχουνε παρει ατομα για το σωμα ερευνας πληροφορικης; Ελεοςςςς!

Anonymous

Δεν πηρανε κανεναν πλ. Αρματων (τ. Θ.) περιεργο.
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Marina2 »

energy έγραψε: Παιδια... Να ρωτησω.

Απο το σωμα ερευνας κ πληροφορικης ειχανε πει (καποιοι απο εδω μεσα) οτι εφυγαν ατομα... Τωρα ανακοινωθηκαν τα αποτελεσματα κ δν εχουνε παρει ατομα για το σωμα ερευνας πληροφορικης; Ελεοςςςς!

Εχω ειχα τετοια πληροφορηση, οπως και για επιμελητες χρηματικού αλλα δεν πηραν ουτε εναν!

energy
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από energy »

Μαρινα1. Πηρα τηλ στην θεσσαλονικη κ μου ειπανε οτι δν εχουν ερθει ολες οι καταστασεις και οτι περιμενουνε και αλλες. Μεχρι την πεμπτη!

tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Τι να πω ουτε και υπηρετης Α-Τ οπλων ΕΔ δν πηραν ενω φυγανε 2 ατομα! Και γενικα δν πηραν και πολλους αλλα εχω μια υποψια μπορει επειδη βγηκε η προκυρηξει τωρα του 2009 να καλυψει απο κει της θεσεις γιατι μην ξεχναμε ερχονται και εκλογες και απο καπου θελουν να μαζεψουν ψηφους αν βγαλει και ναυτικο και αεροπορια τοτε σιγουρα για αυτο θα ειναι και μου ειπε και ενας υψηλοβαθμος απο το ναυτικο οτι θα βγει για ναυτικο και θα παρει και αρκετα ατομα! Τι να πω!
Anonymous

Που πηρες τηλ; Βγαλανε ομως και τα ονοματα δεν νομιζω να βγαλουνε κ αλλη σειρα τωρα, αν ηταν θα τα ειχαν δημοσιευσει ολα μαζι κ οχι με δοσεις
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

xaxax με δοσεις λεει ναι ρε παιδια δν πιστευω εγω τωρα κατα την γνωμη μουν να παρουν και αλλους... Αφου εβγαλε προκυρηξει δν παιζει να παρουν και το πιο σπαστικο απο ολα ηταν οτι ενω πηρα τηλ σημερα στο γες να ρωτησω για επιλαχων μου ειπαν τελεος του μηνα ενο οι βλακες ηξεραν οτι σημερα θα εβγαινε η λιστο δλδ ελεος μας κοροιδεουν κανονικα τα λαμογια!
energy
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από energy »

Πηρα στα τηλ που ειχε στην προκηρυξη (θεσσαλονικη) τωρα τι να σας πω. Με αυτα που εγιναν. Τα βυσματα μπηκαν

Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Marina2 »

Αυτό ηταν το μόνο σιγουρο! Εσυ δεν ειχες κανεναν να σε βοηθησει ενερτζι μου;

energy
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από energy »

Μαρινα1. Το μεσον μου, μου ειπε οτι 100% ειμαι μεσα, οτι το ονομα μου ειναι κοκκινο κ οτι ειμαι πρωτη επιλαχον! Αποτελεσμα. Ειμαι ΕΞΩ Τι να πω.. Ας ελπιζω τουλαχιστον οτι αυτα που μου ειπανε (οτι περιμενουν και αλλες καταστασεις) θα ειναι αληθεια!

τι να πωωωω!

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες