3η ΜΑΛ έγραψε:Καλημέρα παιδιά. Πήρα τηλέφωνο στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου και μου είπαν ότι το δελτίο υγειονομικής εξέτασης δεν θα το πάρουμε ακόμα. Έχει κανείς κάποια άλλη πληροφορία;
θα βγει σχετικη ανακοινωση για το ποτε θα παμε και τι θα κραταμε μαζι μας
Επειδη δεν βλεπω να λεει κανεις την βαση πουθενα 2620 κυριοι στην α κατηγορια. Αλλα οταν τα λεγαμε κραζατε. Πολυ απλα μαθηματικα ετσι. Ενας ειχε βγει και με στατιστικα και ελεγε 2300-2200 αν θυμαμαι καλα ο sin boy πιο λογικος ειναι. Καλη επιτυχια σε ολους. Αν και απο το φορουμ ενα 20-25% να περασε.
και εγω παραλιγο επιτυχων,4 χιλιαδες θεσεις μου λειπανε , χαχχ, καλη επιτυχια στα αλανια που περασαν και το μυαλο μεσα στο κεφαλι οχι απο πανω. ελπιζω να τα πουμε του χρονου.
Τι ωραιος πινακας επιτυχοντων με πανω απο 800 ατομα τριτεκνους πολυτεκνους. Χαχα ξευτηλισμενο κρατος, οι υπολοιποι δεν εχουμε δικαιωματα ουτε στο Αφγανισταν δε γινονται αυτα. Ντροπη σας!
Αλεξανδρος Κ. έγραψε:Όσοι είναι στις τελευταίες θέσεις να αγχώνονται όσον αφορά τις ενστάσεις Όχι οι υπόλοιποι που απέχουν 200 Η 100 θέσεις από το τέλος.
στις ποσες τελευταιες δηλαδη αδερφε; εγω ας πουμε στην θεση 1160 πρεπει να ανγχονομαι;
Καλημέρα αλάνια μου. Δεν ξέρω τι λέτε εσεις, αλλά εμένα δεν με νοιάζει πόσοι θα κοπούν γιατι είναι κάτι που δεν μπορώ να ελέγξω. Θα κοιτάξω να προπονηθώ καλά (ήδη άρχισα) για να πάω τουλάχιστον άνετος στα αθλήματα που δεν είναι καθόλου παιχνιδάκι. Θέλει χτίσιμο η φάση. Θέλω τουλάχιστον σε αυτό το κομμάτι να κατέβω Αθήνα με αυτοπεποίθηση.
Καταρχας συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια που περασανε! Για εμας που δεν περασαμε πιστευω καποια στιγμη θα ξαναβγει επι τετραετιας ΝΔ και θα εχουμε και εμεις την ευκαιρια μας, μεχρι τοτε υπομονη και ολοι να μαζεψουμε οτι παραπανω μπορουμε!