Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2019)
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 24
Θαβο σειρα; Πεζοναυτης σειρα;
1230 2610 μορια
-
- Επιλοχίας
Στο στρατο ρε νεουδι χαχαχα
Εγώ είμαι αθλητής μμα Γυμναζομαι χρονια απλα το ανχος υπαρχη 3.25 .3.30 το κάνω το 1000
-
- Επιλοχίας
Το username δεν κανει δουλεια μαλλον.334. Μπραβο σου φιλε τα καλυτερα σου ευχομαι.
Επίσης κοιμάμαι όρθιος σορρυ μακαρι να περάσουμε καληνυχτα
- Pezonauths 575
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 16
316 γ1 εσσο
Ρε παιδια αληθεια χωρις παρεξηγηση ολοι εσεις που το ειχατε ονειρο ζωης και αγαπατε το σωμα χωρις να εχετε ιδεα και μπλα μπλα μπλα αφου το θελατε τοσο γιατι δεν δινατε πανελληνιες που μπορεις να δινεις καθε χρονο μεχρι τα 26 και31 για αξιωματικος... Αλλα οχι να μπουμε ολοι με διπλωματα οδηγησης και φανταρικα οχι κυριοι αμα το θελατε θα ειχατε δωσει πανελληνιες ειδικα οι παλιοι π το 2009 ειχε παρει σειρα 2000 ατομα με ευκολα θεματα. Ολα τα αλλα ειναι λογια αερα ολοι τα σιγουρα λεφτα κυνηγατε οποτε αφηστε τα παραμμυθια...
- Naked Snake
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Iceman ειναι ξεκαθαρο οτι εχει παγωσει το μυαλο σου απο τον πολυ τον παγο ρε αδερφε μου. Άλλα θελουμε να διαβασουμε εμεις εδω και άλλα μας λες εσυ... Λιγο φλογοβολο θες να λιωσει ο παγος και εισαι πιστευω κομπλε. Καλη συνεχεια.iceman2 έγραψε:Omadadiaspower κλες στα π. Μ. Κλες και δημοσια; Τοσο πολυ σε νευριασε η λανθασμενη-τρολιαστικη αναλυση βασης που εκανα; Γελα λιγο ρε αγορινα χουμορ ειπαμε χουμορ για να σπασει η αγωνια που ειχαμε ολοι μας Χαχαχαχα τι μου στελνεις π. Μ. Ακομα; Οκ μου εστελνες 1 του μηνα και μου ελεγες πες τα αδερφε μην ακους κανενα και τωρα με κραζεις στα π. Μ. Επειδη τελικα ειναι ψηλα η βαση και δεν περασες. Δεν μπορω να κανω κατι γιαυτο ξεπερασε το... Προχωρα στη ζωη σου μην εισαι stalker γιατι θα αποκτισεις ψυχολογικα. Μαλον εισαι μικρουλης του 97 98 το πολυ γιαυτο κολισες ετσι μαζι μου ξεπερασετο Φιλικα παντα καλη διαδικασια μυαλοματος
DOKIMOS 334 έγραψε:Φυσιολογικο ατομο αν εισαι που παει για ενα 5χ5 τον μηνα τα βγαζεις. Αμα εισαι κανενας μπαφιαρης και πινεις καθε σαββατοβραδο 10 ποτα θα πιεστεις αρκετα. Μην μασας πισμα θελει μονο, για λυκειοπαιδα ειναι τα αθληματα. Τι σκατα λοκατζηδες πηγαμε, θα γελαει ο κοσμος μετα.
Αν είσαι μπαφιαρης οοβεσαι στα ιατρικά δεν προλαβαίνεις να πας για αθλήματα
Slade Καλημέρα ποτε πιστευεις πκε ; Και κστι αλλο εγω που είμαι επιλαχών παω αφου τελιοσουν οι 1500 ε
Καλημερα σε ολους!! Αντε λιγες ωρες μεινανε... Καλα αποτελεσματα!
- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 68
- Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ
Καλημέρα σε όλους ήρθε η ώρα του Πίνακα!!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες