Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2019)
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 6
Wolver 2530 είναι η Β..
Με τατουάζ πάνω από τον αγκώνα ξέρεις κάνεις τι παιζει;
- BILLYTHEKID
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Ειδικότερα, λίγο μετά τις 10 το βράδυ ο μόλις 21 χρονών οδηγός κινούμενος επί της λεωφόρου Φυλής με κατεύθυνση από την περιοχή της Χασιάς προς τα Άνω Λιόσια, εξετράπη για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο της πορείας του, με συνέπεια να συγκρουστεί σφοδρά σε τσιμεντένιο στηθαίο της κεντρικής νησίδας και ανετράπη επί του οδοστρώματος. Το νου σας όλοι με τις μηχανές και πάντα κράνος.
Εγω πιστεύω το πολυ.50 ατομα να κοπουν σε δοκιμασιες μην ξεχνάμε οτι σε. αθληματα κτλπ παιζει βυσμα
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 24
[BILLTHEKID] Φιλε να εχει καλο παραδεισο το φιλαρακι σου, να ζησεις να τον θυμασαι. Αλλα αυτα εδω που γραφεις τι δουλεια εχουν στις βασεις ειδικων φρουρων; Προσπαθεις να φτιαξεις το κλιμα; Τοσα τροχαια γινονται επειδη ειναι ειδικος φρουρος το εγραψες; Και στο site της αστυνομιας προχθες εφυγε ενας 58ρης απο καρδια γιατι δεν το ανεφερες. Δηλαδη καποιοι δεν εχετε τον Θεο σας αν ειναι δυνατον.
Παιδια ποσα ειναι τα πιο χαμηλα μορια που εχουν ειδοποιησει ξερει κανεις?
Χαλαρώστε ρε παίδες.. ο άνθρωπος το είπε επειδή είχε δηλώσει το παιδί κ περνούσε.. σαν είδηση.. μην χάνετε κάθε είδος ανθρωπιάς ρε.. πάνω από ήμαστε άνθρωποι.. άντε χαλαρώστε..
- Pezonauths 575
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 16
Παίδες καλησπέρα αύριο 09:00 το πρωί θα γινει η κλήρωση η θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα; ευχαριστώ...
Λόγικα αύριο μετά τις κληρώσειςPezonauths 575 έγραψε: Παίδες καλησπέρα αύριο 09:00 το πρωί θα γινει η κλήρωση η θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα; ευχαριστώ...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 2
Omadadiaspower κλες στα π. μ. κλες και δημοσια; Τοσο πολυ σε νευριασε η λανθασμενη-τρολιαστικη αναλυση βασης που εκανα; Γελα λιγο ρε αγορινα χουμορ ειπαμε χουμορ για να σπασει η αγωνια που ειχαμε ολοι μας Χαχαχαχα τι μου στελνεις π. μ. ακομα; Οκ μου εστελνες 1 του μηνα και μου ελεγες πες τα αδερφε μην ακους κανενα και τωρα με κραζεις στα π. μ. επειδη τελικα ειναι ψηλα η βαση και δεν περασες. Δεν μπορω να κανω κατι γιαυτο ξεπερασε το... Προχωρα στη ζωη σου μην εισαι stalker γιατι θα αποκτισεις ψυχολογικα. Μαλον εισαι μικρουλης του 97 98 το πολυ γιαυτο κολισες ετσι μαζι μου ξεπερασετο Φιλικα παντα καλη διαδικασια μυαλοματος 

- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 19
Αύριο βράδυ τα αποτελέσματα παιδιά, το άγχος τελειώνει..
Το μικροτερο που εχουν καλεσει για κληρωση ειναι το 2510 μορια νομιζω... εγω εχω 2500 δε με πηρε κανεις!
- Pezonauths 575
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 16
Ευχαριστώ παίδες καλή επιτυχία...
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 6
Player για την Β κατηγορία λες ε ;
-
- Υπολοχαγός