Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2019)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 63
Για την κλήρωση μάλον εννοεί που δεν είναι υποχρεωτικό. Δεν κόβεσαι αν δεν πας δλδ.
- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 68
- Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ
35MK έγραψε:Ρε παιδια το ξερω οτι ειναι χαζη η ερωτηση απλα εχω μπευρδευτει η βαση θα ειναι πανω απο 2600; Εγω συγκεντρωνω 2380 οποτε ειμαι εκτος ετσι;
Το να σου απαντήσω Ναι δν είναι στη κρίση μου από το πόσους θ κοπούν Αλλά αυτή τη στιγμή Ναι. Κανε προπόνηση κ ποτέ δν ξέρεις.
- 35MK
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 2
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, το εκτιμώ !
Σας παρακαλώ κρατήστε ένα επίπεδο εδώ μέσα ώστε να μπορούν οι επιτυχόντες και οι επιλαχών να παίρνουν πληροφορίες σχετικά με τα ΠΚΕ τι ρώτησαν τι έγινε πόσοι κόπηκαν κτλπ τα πάντα μετράνε.
Όσο για την βάση άποψη μου καμία τριτεκνια δεν φταίει τόσο πολύ φταίει ένα 20 25%, φταίει το απολυτήριο επαλ που μπήκε στη κατηγορία Α έγραφα συνέχεια εδώ μέσα πριν 20 μερες στο μεγάλο παλιό νήμα για 2600 2700 πριν καν τελειώσουν οι αιτήσεις δεν με πίστευε κάνεις λέγανε για καταστροφολογο για άνθρωπο που θέλει να σας χαλάσει την ψυχολογία κτλπ δεν πειράζει όμως αυτοί που μίλησαν άσχημα τιμωρήθηκαν αλλιώς στεναχωριέμαι για πολλά αξία παιδιά που μείνανε απέξω και ούτε καν επιλαχών και όσο για τους 92αρηδες + μαζέψτε μόρια του χρόνου τέτοια εποχή θα έχει προκήρυξη δεν έχω πέσει σε τίποτα έξω καλή συνέχεια για την ώρα τα λέμε στα ΠΚΕ
Όσο για την βάση άποψη μου καμία τριτεκνια δεν φταίει τόσο πολύ φταίει ένα 20 25%, φταίει το απολυτήριο επαλ που μπήκε στη κατηγορία Α έγραφα συνέχεια εδώ μέσα πριν 20 μερες στο μεγάλο παλιό νήμα για 2600 2700 πριν καν τελειώσουν οι αιτήσεις δεν με πίστευε κάνεις λέγανε για καταστροφολογο για άνθρωπο που θέλει να σας χαλάσει την ψυχολογία κτλπ δεν πειράζει όμως αυτοί που μίλησαν άσχημα τιμωρήθηκαν αλλιώς στεναχωριέμαι για πολλά αξία παιδιά που μείνανε απέξω και ούτε καν επιλαχών και όσο για τους 92αρηδες + μαζέψτε μόρια του χρόνου τέτοια εποχή θα έχει προκήρυξη δεν έχω πέσει σε τίποτα έξω καλή συνέχεια για την ώρα τα λέμε στα ΠΚΕ
Παιδια οσοι ειναι επιλαχωντες μην κανουν την βλακεια και δεν πατε στις πκε
Επειδη η βαση ειναι τοσο υψηλη και ο ανταγωνισμος τεραστιος θα πεσει πολυ μα πολυ ψαλιδι στις πκε. Στα αθλητικα θα μετρησουν και το δευτερολεπτο και στα ταττουαζ το χιλιοστο
Να πατε ολοι. Εχετε ελπιδες
Επειδη η βαση ειναι τοσο υψηλη και ο ανταγωνισμος τεραστιος θα πεσει πολυ μα πολυ ψαλιδι στις πκε. Στα αθλητικα θα μετρησουν και το δευτερολεπτο και στα ταττουαζ το χιλιοστο
Να πατε ολοι. Εχετε ελπιδες
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 11
DOKIMOS 334 έγραψε:Στα ΠΚΕ εν ετη 2019 θα γινει μεγαλο πανηγυρι απο τατου και τα σχετικα. Ηδη στην αρχη οταν ανοιξαν οι αιτησεις πολλα ατομα μπορει να μην ειχαν το υψος ή να ειχα τατου και παρ'ολα αυτα ο αστυνομος τους εδινε το οκ μετα απο τηλεφωνο(ειναι παραδειγματα απο 3-4 ατομα που εγραφαν εδω). Αυτοι που ειστε επιλαχων, ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ πιστευω σε 100-150 ατομα με το καλημερα να παιρνουν δρομο, χωρις να θελω να σας δημιουργω ελπιδες, απλα λεω τι πιστευω.1ΚΣ
Καλά μην παίρνεις και ορκο. Να ξερεις ότι τον 1 πόντο πολλές φορές τον χαρίζουν και επίσης με τα τατουάζ μην ξεχνάς πως δεν είναι σαν το 2011. Πρέπει τουλάχιστον να είναι σε εμφανή σημείο.
"Θαρσείν Χρή" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
DIAS έγραψε:. Μην το κάνεις αυτό... Πήγαινε... Πάση θυσία αν το γουσταρειςMakis13 έγραψε:Εγω δουλευω δεν θα μπορεσω να παω δυστηχως
Στην κληρωση εννοω, εννοειται πως δεν αφηνω την θεση, ειμαι στους 1200.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 34
Slade7 έγραψε:Σας παρακαλώ κρατήστε ένα επίπεδο εδώ μέσα ώστε να μπορούν οι επιτυχόντες και οι επιλαχών να παίρνουν πληροφορίες σχετικά με τα ΠΚΕ τι ρώτησαν τι έγινε πόσοι κόπηκαν κτλπ τα πάντα μετράνε.
Θα δημιουργηθούν ξεχωριστά θέματα στο φόρουμ για τις διαδικασίες που θα ακολουθήσουν.
Και με τύπους σαν Castillo κτλπ που μετά τα αποτελέσματα βγάλαν μισός εδώ μέσα ότι τραβάτε πρόβατα να γίνεται Ε. φ και τσιρακια και θα πάθετε και θα ρανετε μην ασχολείστε με τέτοιους ούτε χαρακτηρισμό δεν αξίζουν κάντε όλοι την προπόνηση σας το 30-35% είναι γυναίκες- τατουαζακιδες -χοντροί-και άνθρωποί που δεν κανουν για αστυνομία δεν την γουστάρουν και αυτη η σειρά χρειάζεται μεγάλα Α... έρχεται δύσκολος χειμώνας ωστόσο θα κοπουν στα ψυχοτενχικα , υπάρχει περίπτωση λοιπον να είναι η πρώτη φορά που δεν θα φτάσουν οι 360 επιλαχών μακάρι θα δείξει.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 24
Δεν πηρα κανενα ορκο αδερφε. Απλα ειπα τι πιστευω. Αλλα το τσεκουρι για 40-50 ατομα θα γινει οπως και να χει, με τον οποιοδηποτε τροπο και το λεω απο εμπειρια φρουρου της τελευταιας σειρας και του '09.
Παιδια σας παρακαλώ μια ερώτηση να μου απαντήσετε εάν κάποιος ηταβ υπαξιωματικος οβα στις ειδικές δυνάμεις μοριοδοτείται έξτρα ;
- DIAS
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 14
εγώ στο αναγνωρίζω... ήσουν πράγματι ακριβής.. μπράβο.Slade7 έγραψε:Σας παρακαλώ κρατήστε ένα επίπεδο εδώ μέσα ώστε να μπορούν οι επιτυχόντες και οι επιλαχών να παίρνουν πληροφορίες σχετικά με τα ΠΚΕ τι ρώτησαν τι έγινε πόσοι κόπηκαν κτλπ τα πάντα μετράνε.
Σιγουρα εγω εγω ειμαι επιλαχων 30 δεν ανχονομαι τοσο !!
- DIAS
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 14
. ΣωστοςSlade7 έγραψε:Και με τύπους σαν Castillo κτλπ που μετά τα αποτελέσματα βγάλαν μισός εδώ μέσα ότι τραβάτε πρόβατα να γίνεται Ε. φ και τσιρακια και θα πάθετε και θα ρανετε μην ασχολείστε με τέτοιους ούτε χαρακτηρισμό δεν αξίζουν κάντε όλοι την προπόνηση σας το 30-35% είναι γυναίκες- τατουαζακιδες -χοντροί-και άνθρωποί που δεν κανουν για αστυνομία δεν την γουστάρουν και αυτη η σειρά χρειάζεται μεγάλα Α... έρχεται δύσκολος χειμώνας ωστόσο θα κοπουν στα ψυχοτενχικα , υπάρχει περίπτωση λοιπον να είναι η πρώτη φορά που δεν θα φτάσουν οι 360 επιλαχών μακάρι θα δείξει.
Παιδια υπολογιζετε ποτε θα παμε για πκε πανω κατο και κατι οι επιλαχων παμε αφου τελιωσουν οι 1500;100την μερα ; πανε ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες