Καλησπέρα και από εμένα... Θα ήθελα να ζητήσω μια ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.. οι λόγοι είναι προφανείς όπως με κορόιδεψαν κ εμένα έτσι έδωσα ελπίδες κ σε εσάς.. συγνωμη για τις ελπίδες που έδωσα στα παιδιά που το περίμεναν. κ λέω με κορόιδεψαν εμένα διότι κ 2350 να ήταν δεν θα ήμουν με τόσες ισοβαθμίες ούτε στους επιλαχών... Πότε μου δεν πίστεψα ότι θα έρθουν έτσι τα πράγματα ειδικά να είναι η β κατηγορία ποιο κάτω από την α.. διότι κ εγώ μ τα μόρια π είχα στην Β έμπαινα άνετα ΜΕΣΑ!! συγγνώμη για όλα κ σε όλα τα παιδιά με αυτό το μεγα σφάλμα που έκανα κ συγγνώμη σε αυτούς π αδίκησε!!! δεν έχω να πω κάτι άλλο πάνω σε αυτό.. υπομονη κ επιμονή στους μικρούς που έχουν τα χρόνια μπροστά τους για προκηρύξεις κ από νέας δημοκρατίας όλα είναι πιθανά.. Ευχαριστώ πολύ επισεις όλους εσάς κ τους διαχειριστές για την πολύτιμη βοήθειά που πήρα από εδώ μέσα τις γνώσεις που μ δώσανε σε πράγματα τα οποία είχα πλήρης άγνοια... Να είστε καλά!!!
Θέλω να πω σε όλα τα παιδιά που είναι επιλαχόντες κ σκέφτονται να το ρισκάρουν κ να πάνε στα ΠΚΕ οτι είστε μεγάλα παλικάρια. Όπως λέγαμε κ στις ειδικές δυνάμεις ο τολμών νικά. Για όσους μάλιστα έρθετε Θεσ/νίκη για τα ΠΚΕ έχω να σας πω κάτι κ ας μην με συμφέρει που σας εμψυχώνω. Πάμε να τους κόψουμε κομάντος!
Player7 έγραψε: Mixalis glock τι κοροιδευεις; Αν ισχυει οτι υπαρχουν καμια 300αρια γυναικες στους επιτυχοντες, τοσοι θα κοπουν σιγουρα!
Αν 1500 γυναικες περνανε αθληματα και εχουν καλυτερα μορια θα παρει μονο γυναικες, δεν υπαρχει ποσοστο στην προκ. Επισης στο θεμα του 11 απ οσο διαβασα ειχαν κοπει συνολικα 200 ατομα απο Α-Β μαζι.