Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2019)
Εμκ τι απολυτιριο εχεις;
Αν έχει κάποιος 3000 μόρια και ισοβαθμεί .. θ πάει για κλήρωση; μου φαίνεται χαζό αυτό... Γτ ν πάρουν κάποιον τηλέφωνο Μ τόσα μόρια;
- Aris444
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 5
δηλαδή δεν τελειώσε ακόμα εγώ έχω 2450εχω ελπίδα;PAPAXITOS έγραψε:παλικαρι μου εγω εχω 2550 β κατηγορια και δεν εχω email και τηλ εως τωρα. Ειμαστε σχεδον στα σκοταδια! Μακαρι να πεσει και αλλο απ τα 2540 να μπουνε ολα τα παλικαρια που το γουσταρουνε.
- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 68
- Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ
Dea pz έγραψε:Εγώ με 2820 από όσο ξέρω πως πιάνω δεν μ πήρανSpik έγραψε: Πήραν τηλέφωνο κανέναν με 2800+ μόρια; Εμένα οχι, λογικά δεν θα ισοψηφώ με κανέναν!
Παιδιά εμείς μπορεί να μην ισοβαθμουμε κιολας με κανεναν η απλα να μας πάρουν κ αύριο!
- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 68
- Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ
Μποκολης έγραψε:Αν έχει κάποιος 3000 μόρια και ισοβαθμεί .. θ πάει για κλήρωση; μου φαίνεται χαζό αυτό... Γτ ν πάρουν κάποιον τηλέφωνο Μ τόσα μόρια;
Για τον λόγο ότι θ έχει κ άλλους και πρέπει ν μπει μια σειρά!
Καμια ενημερωση για την β; Πηρανε κανενα τηλ η email; Μονο για α' ακουω. Δεν ισοψησε κανενας?
Παιδια για να το ξαναπουμε. Η βαση στην α ειναι 2620. Οποιος εχει 2630+ μπαινει 100%.
Αμα εχετε πανω απο 2630 και δεν σας πηραν τηλ ειναι γιατι δεν εχετε ισοβαθμια με κανεναν
Αμα εχετε πανω απο 2630 και δεν σας πηραν τηλ ειναι γιατι δεν εχετε ισοβαθμια με κανεναν
PAPAXITOS έγραψε:Καμια ενημερωση για την β; Πηρανε κανενα τηλ η email; Μονο για α' ακουω. Δεν ισοψησε κανενας;
Άμα ισχύουν όσα ακούγονται, πρέπει να κάνανε λίγα άτομα αιτήσεις για την Β! Οπότε λογικό να μην ακούς και πολλά!
Aris444 έγραψε:δηλαδή δεν τελειώσε ακόμα εγώ έχω 2450εχω ελπίδα;PAPAXITOS έγραψε:παλικαρι μου εγω εχω 2550 β κατηγορια και δεν εχω email και τηλ εως τωρα. Ειμαστε σχεδον στα σκοταδια! Μακαρι να πεσει και αλλο απ τα 2540 να μπουνε ολα τα παλικαρια που το γουσταρουνε.
ετσι ειπε ο wolver και ειναι εγκυρο παλικαρι. Επισης στη 326 θεση ισοβαθμισε παλικαρι με 2510 μορια. Λογικα εκει ειμαστε.
Εμκ εισαι εδω τι απολυτιριο εχεις φιλε μ ποσο βαθμο πες μ λιγο
Στοn πίνακα από το Α. Τ, ο πρώτος υποψήφιος που φαίνεται στην σελίδα είναι σε ισοβαθμία στην θέση 1369 με 2590 μόρια.
Καταλαβαίνω τ να μπει μία σειρά αλλά πώς είναι δυνατόν να κοπει κάποιος με 3000 ενώ ο άλλος με 2700 π δεν ισοβαθμεί ν μπει; ... Λογικα κάτι παρερμηνεύσαμε εδώ μέσα...
Μάλλον παίρνουν πάρουν ισοβαθμούν απλώς.. οπότε και πάλι δν ξέρουμε την βάση..
Μάλλον παίρνουν πάρουν ισοβαθμούν απλώς.. οπότε και πάλι δν ξέρουμε την βάση..
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 5
εγώ στην β έχω 2780 με πρυχιο στελεχους υπηρεσιών ασφαλείας. Στο ΑΤ αν και πήγα πιστοποιηση εοππεπ μου ειπαν ότι δεν θα την μετρήσουμε γιατί είναι από ιδιωτικο ΙΕΚ τα μαθήματα. Αν ισχύει αυτό το χάνω 200 μορια και πάω 2580
Εμκ εισαι εδω ; φιλε πες μ ποσο απολυτιριο εχεις βαθμο
Ποσο Ποολυτιριο εχεις
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Kakarot και 3 επισκέπτες