Λογικά το workenter έχει τις ίδιες πληροφορίες με εμένα.. ελεγα Τετάρτη-Παρασκευη στις αρχές εβδομάδας αλλά από εχθές λέω για παρασκευή.. Τελικά φαίνεται ότι οι πληροφορίες μου είναι έγκυρες και παίζει να είμαι από τους ελάχιστους που έχω βρει έγκυρη πηγή
alex99 έγραψε:"Σε κάθε περίπτωση, από τη στιγμή που οι εκτιμήσεις των παραγόντων του αρμόδιου υπουργείου "φέρνουν" τόσο κοντά την έκδοση των αποτελεσμάτων, ακόμη και την Παρασκευή να μην αναρτηθούν, αυτό θα γίνει εντός της επόμενης εβδομάδας. "
Έχετε αλλάξει 10 φορές τα μόρια από τις πηγές σας αν είναι δυνατόν για το Θεό.. άλλος λέει ακόμη μετράνε άλλος έμαθε τη θέση του.. ξυπνάτε ρε ξυπνάτε θέλετε κ αστυνομία ούτε για το δήμο δεν κάνετε μερικοί...
Παίδες εγώ προσωπικά αυτά τα ακούω βερεσέ. Αν δεν δω με τα μάτια μου δεν πιστεύω τίποτα! Αργά ή γρήγορα θα βγουν τα αποτελέσματα, όποιος μπει καλώς να μπει, όποιος δεν μπει η ζωή συνεχίζεται! Ψηλά το κεφάλι ρε!
giannisiker έγραψε:Παίδες εγώ προσωπικά αυτά τα ακούω βερεσέ. Αν δεν δω με τα μάτια μου δεν πιστεύω τίποτα! Αργά ή γρήγορα θα βγουν τα αποτελέσματα, όποιος μπει καλώς να μπει, όποιος δεν μπει η ζωή συνεχίζεται! Ψηλά το κεφάλι ρε!
Κάτι μας είπες :p συζήτηση κάνουμε και το ψάχνουμε μια ώρα αρχιτερα μήπως και ηρεμήσουμε.
Έχω βάσιμες υποψίες ότι όσοι έχουν και 2000 μόρια έχουν ελπίδες γιατί θα πέσει τσεκούρι στα ψυχοτεχνικά, και όχι άδικα Σύμφωνα με αυτά που διαβάζω εδώ...
giannisiker έγραψε:Παίδες εγώ προσωπικά αυτά τα ακούω βερεσέ. Αν δεν δω με τα μάτια μου δεν πιστεύω τίποτα! Αργά ή γρήγορα θα βγουν τα αποτελέσματα, όποιος μπει καλώς να μπει, όποιος δεν μπει η ζωή συνεχίζεται! Ψηλά το κεφάλι ρε!
Κάτι μας είπες :p συζήτηση κάνουμε και το ψάχνουμε μια ώρα αρχιτερα μήπως και ηρεμήσουμε.
το οτι δεν θα μάθεις κάτι έγκυρο απο εδω μέσα είναι δεδομένο!
ο καθένας κάνει το κομμάτι του και λέει ότι του κατέβει και προσπαθεί να μαντέψει.
Λες και αν μαντέψει σωστά θα πάρει κανένα βραβείο λέγοντας μετά εγώ τα έλεγα. Χαχαχα
Αντί για αστυνομία μερικοί δεν πάτε σε καμία σχολή να μάθετε να λέτε και τον καφέ;