Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)
Με 2100 στην α ουτε ελπιδα για επιλαχων δηλαδη?
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 42
Για βάση Α κατηγορία αναφέρθηκε σήμερα κάτι έγκυρο.. Για Β κατηγορία αναφέρθηκε προχθές κάτι έγκυρο.. για εσάς που μιλάτε για την Β κατηγορία...
Στέλιος44 έγραψε:Αντε ρε παιδιά μακάρι! Σκοπετο απόψε στο σάιτ της αστυνομίας χαχα! Ερώτηση τώρα αν είμαστε στους τελευταίους του προσωρινού πίνακα παίζει να φάμε άκυρο μετά στους τελικούς (ύστερα απο τις ενστάσεις) ; Εννοώ να μας ρίξουν στους επιλαχόντες απο τελευταίους επιτυχόντες που είμασταν.
E και... Στους πρώτους επιλαχόντες θα είσαι, και πάλι δηλαδή μέσα είσαι ουσιαστικά.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 38
ναι ναι ακριβως ετσιPlayer7 έγραψε: Μετα το 10ημερο των ενστασεων βγαινει παλι πινακας επιτυχοντων; Λογικα ναι.. και μετα τις ΠΚΕ ξαναβγαινει τελικος πινακας!
- Aris444
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 21
δηλαδή τί αναφέρθηκε προχτές για την β;ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ έγραψε:Για βάση Α κατηγορία αναφέρθηκε σήμερα κάτι έγκυρο.. Για Β κατηγορία αναφέρθηκε προχθές κάτι έγκυρο.. για εσάς που μιλάτε για την Β κατηγορία...
Ε αλλιώς είναι να είσαι σίγουρα μέσα και αλλιώς να ξέρεις ότι λογικά θα είσαι μέσα.. άλλο άγχος, ψυχολογία έτσι το βλέπω εγώ δλδ χαχα άστα!!
Στέλιος44 έγραψε:Ε αλλιώς είναι να είσαι σίγουρα μέσα και αλλιώς να ξέρεις ότι λογικά θα είσαι μέσα. Άλλο άγχος, ψυχολογία έτσι το βλέπω εγώ δλδ χαχα άστα!
Τσιλ, όλοι με το ίδιο τρένο θα φύγουμε για τον κρύο Βορρά!
(Αν δεν είναι τελικά η βάση στο θεό, και δεν έχουν κάνει κάποιο λάθος με τα χαρτιά, και περάσουμε και τις ΠΚΕ... !)
Το πιο ωραίο συναίσθημα να ξυπνήσεις να έχουν βγει τα μορια χαχαχα
Με 2100 στην α δηλαδη ουτε ελπιδα για επιλαχων.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 42
Κάποιος που έχει 2500 είναι επιλαχών όχι επιτυχών.. αυτο σημαίνει ότι η βάση θα είναι 2550-2600.. εύχομαι να μην ισχύει αυτό φίλε και να είναι πιο κάτω..
- capten fan
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 30
- Aris444
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 21
μακάρι απλά δεν έχω ακούσει κάποιον στην β νά έχει τρέλα μόρια οπότε μπορεί να πέσει ή παρακαλώ εγώ να πέσει 😭ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ έγραψε:Κάποιος που έχει 2500 είναι επιλαχών όχι επιτυχών.. αυτο σημαίνει ότι η βάση θα είναι 2550-2600.. εύχομαι να μην ισχύει αυτό φίλε και να είναι πιο κάτω..
E'MK έγραψε:Που είναι ο φίλος μου ο Slade; Είχε πει τότε που μας τρόμαξε οτι θα έβγαιναν αύριο οι βάσεις. Μακάρι τουλάχιστον σε αυτό να πέσει μέσα κ να μην πάμε κουβά. Αν δεις αυτό που έγραψα, επιβεβαίωσε'το.
Τετάρτη είπα για αποτελέσματα αν δεν βγουν έξω έπεσα έξω καλησπέρα χαχαχ
Κάτσε ρε ΔΕΑ για Α ή Β λες; Μη μοιράζεις έτσι τα εγκεφαλικά...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης