Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 277

Δημοσίευση από TITO »

kyriakos155 έγραψε:Εδώ δε το σχολίασε ο Ξάνθος και το σχολίασες εσύ ; Τι ειρωνεία να πουλήσω ; Σε ποιον και γιατί ; Να σε κάτι μπούφους που μπαίνουν για ένα σχόλιο και δε ξανά γράφουν, εκεί αξίζει...
τότε το πήρα στραβα εγώ Κυριάκο και συγνώμη. Νόμιζα πως έτσι όπως το είπες ήταν ειρωνικό.
TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από TITO »

Σας φαίνεται απίθανο να βγουν τα αποτελέσματα βραδυνές ωρες; Δηλαδή 12 η 1 η ώρα το βράδυ άσχετου μέρας.
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από kyriakos155 »

TITO έγραψε: τότε το πήρα στραβα εγώ Κυριάκο και συγνώμη. Νόμιζα πως έτσι όπως το είπες ήταν ειρωνικό.

Ξέρει ο Ξάνθος τι εννοούσα μην αγχώνεσαι. Στο δια ταύτα, πάμε για κολύμπι... Τα λέμε το μεσημέρι... Μου φτιάξατε λίγο το κέφι και ευελπιστώ να παραμείνει έτσι...

Makiss
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Makiss »

Η συντριπτική πλειοψηφία από ειδικές δυνάμεις ήταν εικοσάρηδες αμόρφωτοι χωρίς τίποτα και από επαλ σχεδόν όλοι εγώ από γενικό και πτυχίο από αεν ήμουν ο σπουδαγμένος της ιστορίας και με έβαλαν πρώτο Γραφειο στο πεύκο μη λέτε ότι έχει αυξηθεί κατακόρυφα κιόλας το επίπεδο οι περισσότεροι την κάνουν έξω. Το 11 στη θέση 1200 ήταν κάπου 1300 μόρια , λόγω των πολλών αιτήσεων αντε να πάει 1450
E'MK
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από E'MK »

Τι σχέση έχουν τα κανάλια; Εδώ τι σχέση έχουν ρε έξυπνε; Ελπίζω να μην συναντήσω τέτοια άτομα στην εκπαίδευση που δεν ξέρουν ούτε ορθογραφία κ το παίζουν επιστήμονες.
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από wolver »

Spyros D. έγραψε:
wolver έγραψε:Το μορφωτικο επιπεδο της χωρας οχι μονο δεν εχει πεσει, αλλα εχει αυξηθει κατακορυφα... Μην λετε οτι θελετε ορισμενοι εδω μεσα!

Θα το εκτροχιάσουμε το θέμα αλλά που το στηρίζεις αυτό; Από την άποψη πως πχ όσους ξέρω από 90s και πίσω, όλοι έστελναν τα παιδιά τους 2 γλώσσες ξέρω γω και συχνά συνέχιζαν και μέχρι το C2. Πόσοι έχουν τη δυνατότητα αυτή σήμερα;

Επίσης έχεις ιδέα πόσες εκατοντάδες χιλιάδες πτυχιούχοι (άρα και με λογικά υψηλά απολυτήρια) έχουν φύγει έξω τα τελευταία 10 χρόνια;
Το στηριζω στο γεγονος οτι πλεον ολοι βγαζουν ενα λυκειο! Και το μεγαλυτερο ποσοστο περνανε σε σχολες τριτοβαθμιας εκπαιδευσης. Δεν συνεχιζω αλλο γιατι ειμαι ηδη εκτος θεματος...

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 174

Δημοσίευση από Xanthos »

Μιλάει κανείς με workenter ; είπαν τίποτα;
Ο. Π. Κ. Ε
Dias

Δημοσίευση από Dias »

Xanthos έγραψε:Μιλάει κανείς με workenter ; είπαν τίποτα;
δώσε εκτίμηση βασης
TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από TITO »

E'MK έγραψε:Τι σχέση έχουν τα κανάλια; Εδώ τι σχέση έχουν ρε έξυπνε; Ελπίζω να μην συναντήσω τέτοια άτομα στην εκπαίδευση που δεν ξέρουν ούτε ορθογραφία κ το παίζουν επιστήμονες.
δεν ανοίγει... Τι είναι αυτό ; θέλεις να μας εξηγήσεις?
E'MK

Δημοσίευση από E'MK »

EΊναι στιγμιότυπο απο δελτίο ειδήσεων στο Open ΤV που έχει ως θέμα την προκήρυξη για τους ειδικούς φρουρούς.(ως απάντηση για τα λεγόμενα του Ξάνθου ''τι σχέση έχουν τα κανάλια, είστε μερικοί για την Αννίτα Πάνια'')
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Ε μκ!! Ένα στιγμιότυπο είναι δεν θα το κάνουν θέμα όπως πχ το γουρκεντερ μην το συνεχίζεις είσαι λάθος.. νομίζεις επειδή είδες στο Όπεν αυτό ότι θα δεις από εκεί κ τα αποτελέσματα.. Τώρα τι να σ πω ότι κ να σ πω δεν θα καταλάβεις.. απλά είσαι λάθος κ το κλείνω εδώ..
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Κ πιστεύεις πως τους ενδιαφέρει τόσο πολύ ώστε να ξέρουν παραπάνω; τι να πω πραγματικά.. ποτέ είδες εσύ τόσο ντόρο σε προκήρυξη από σώματα ασφαλείας στην τηλ ν λες; βγάζουν π κ που κάνα θέμα κ καλά να. δειξουν την. ανεργια για τις αιτήσεις π κάνουν.. τα βλέπετε που τα βλέπετε δεν καταλαβαίνετε κ τον σκοπό τους!!
Ο. Π. Κ. Ε
TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από TITO »

E'MK έγραψε:EΊναι στιγμιότυπο απο δελτίο ειδήσεων στο Open ΤV που έχει ως θέμα την προκήρυξη για τους ειδικούς φρουρούς.(ως απάντηση για τα λεγόμενα του Ξάνθου ''τι σχέση έχουν τα κανάλια, είστε μερικοί για την Αννίτα Πάνια'')
μάλιστα ναι το έχω δει... ένα αποτυχημένο κατά την δική μου γνώμη πάντα στιγμιότυπο. Αλλά όπως και να έχει είναι στιγμιότυπο και αυτό δεν αλλάζει. Από εκεί και μετά δεν ξέρω τι γίνεται με τα κανάλια και αν παιχτεί η όχι ξανά το θέμα αυτό. Νομίζω πως το ίντερνετ θα βγάλει πρώτα τις ειδήσεις που μας αφορούν.
E'MK

Δημοσίευση από E'MK »

Είπα ποτε οτι θα ανακοινώσουν τα αποτελέσματα εκεί; Άστο τσάκαλε. Δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε.
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Οκ φίλτατε
Ο. Π. Κ. Ε
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση