Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 277

Δημοσίευση από TITO »

Slade7 έγραψε:Να ξέρεις μακάρι αυτός που μου το είπε και πιστεύω 99% ότι ξέρει τα πάντα μακάρι λοιπόν να πέσει έξω διότι και εγώ έχω 5 φιλαράκια αυτή την στιγμή που μένουν έξω άτομα που το γουστάρουν που θελανε πάρα πολύ την αστυνομία τι να πω δεν ξέρω... Ποτέ δεν θα έβγαινα να πω ψέματα εδώ μέσα για να φέρω την καταστροφή και να χαλάσω τα όνειρα κάποιον μακάρι να γινόταν κάτι και να έμπαιναν όσοι το γουστάρουν και όχι οσοι θέλουν για επαγγελματικές αποκαταστάσεις για θέση στο δημόσιο κτλπ μάγκες τα πράγματα εκεί έξω είναι δύσκολα και έρχεται πολύ δύσκολος χειμώνας θέλω να έχω δίπλα μου άτομα που το γουστάρουν άτομα που θα δώσουμε ο ένας στον άλλον ότι έχουμε και δεν έχουμε για να πάμε το βράδυ σπίτια μας όρθιοι συγγνώμη αν σας χάλασα το βράδυ ελπίζω αύριο να μου πουν ότι το 2640 είναι βάση για όλες τις αιτήσεις διότι αυτό σημαίνει ότι θα πέσει σίγουρα η βάση στην Α στα 2400 2350 θα δείξει κουράγιο αδέρφια.
εδώ μαλακώσες. Τώρα μιλάμε σωστά. Οποία και να είναι η βάση (που δεν είναι πάνω από 2400) μπορούμε να το πούμε η να το σερβίρουμε ποίο όμορφα στον διπλανό μας στον κόσμο εδώ μέσα. Και γιατί αυτό; Από σεβασμό και μόνο στον συνάνθρωπο μας. Δηλαδή γίνε μάγκας και όχι Μάλακας, όχι εσύ συγκεκριμένα... Όλοι μας. Το μπουλιγκ το κάναμε κάποτε στα σχολεία μας, δε χρειάζεται να συνεχιστεί, μεγαλώσαμε και το επόμενο βήμα είναι να μάθουμε στα νέα παιδια, στα παιδιά μας τι σημαίνει το μπουλιγκ. Γιατί ναι φίλε μου το να τρομοκρατεις τον κόσμο με τον τρόπο που το σερβιρεις μια πληροφορία είναι μπουλιγκ γιατί κάποιου η ψυχολογία πέφτει και μπορεί να πέσει τόσο που άνετα μπορεί να φτάσει σε σημείο που δεν φαντάζεσαι. Οπότε καλό θα είναι να προσέχουμε τι λέμε και πως το λέμε.
Dias

Δημοσίευση από Dias »

Βάση ε 2640 . δηλαδή 1200 άτομα έχουν όλα όσα μοριοδοτει η προκυρηξη... καλό απολυτήριο.. είδα δυν. ολα τα διπλώματα. ξενες γλώσσες κ τριτακνιες. κ πολύτεκνες.. τώρα αν σας το λέει κάποιος κ το πιστεύεται.. σημαίνει ότι εισται ηλίθιοι... αν αυτό που γράφετε εσείς το πιστεύουμε εμείς τότε είμαστε πιο ηλίθιοι εμείς... άρα γιατί γαμιεστε τόσο πολύ;
TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από TITO »

lamdar92 έγραψε:Slade σε πάω απλά ρίξε μια μουτζα αυτόν που στα λέει αν ο δικός μου λέει ***** εγώ θα του ρίξω 2 αλήθεια.. γιατί ενας από τους 2 θα είναι μυθοπλασίας χαχαχα καλό βράδυ φίλε
Κάθησα και διάβασα και των δύο σας τα μυνήματα. Λογομαχία για το ποιος έχει το καλύτερο πληροφοριοδότη.lampar 92 μήπως τελικά και ο δικός σου πληροφοριοδότης δεν σου τα είπε και τόσο καλα; Μια ερώτηση απλή και κατανοητή κάνω. Γιατί σίγουρα του slade ο πληροφοριοδότης απλά κάνει λαθος αν εννοεί και η βάση αυτήν που είπε ότι θα είναι για την α.
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 174

Δημοσίευση από Xanthos »

Συγγνώμη κιόλας αλλά πληροφορίες να πάρετε ξημερώματα μόνο από στριπτιτζουδες θα είναι με όλο το σεβασμό.. Καλημέρα μαχημια
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
Asdorf
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από Asdorf »

Xanthos έγραψε:Συγγνώμη κιόλας αλλά πληροφορίες να πάρετε ξημερώματα μόνο από στριπτιτζουδες θα είναι με όλο το σεβασμό.. Καλημέρα μαχημια
Χαχαχαχα μην πίνετε ρεεε...

TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από TITO »

Xanthos έγραψε:Συγγνώμη κιόλας αλλά πληροφορίες να πάρετε ξημερώματα μόνο από στριπτιτζουδες θα είναι με όλο το σεβασμό.. Καλημέρα μαχημια
καλημέρα φίλε μου.
Aggeloukos

Δημοσίευση από Aggeloukos »

Καλημερα παιδια! Καθε μερα διαβαζω αυτα και ξενερωνω, ουτε την ορεξη για τρεξιμο δεν εχω με αυτα που βλεπω εδω μεσα:-(
Dias

Δημοσίευση από Dias »

TITO έγραψε:
lamdar92 έγραψε:Slade σε πάω απλά ρίξε μια μουτζα αυτόν που στα λέει αν ο δικός μου λέει ***** εγώ θα του ρίξω 2 αλήθεια.. γιατί ενας από τους 2 θα είναι μυθοπλασίας χαχαχα καλό βράδυ φίλε
Κάθησα και διάβασα και των δύο σας τα μυνήματα. Λογομαχία για το ποιος έχει το καλύτερο πληροφοριοδότη.lampar 92 μήπως τελικά και ο δικός σου πληροφοριοδότης δεν σου τα είπε και τόσο καλα; Μια ερώτηση απλή και κατανοητή κάνω. Γιατί σίγουρα του slade ο πληροφοριοδότης απλά κάνει λαθος αν εννοεί και η βάση αυτήν που είπε ότι θα είναι για την α.
. ΤΙΤΟ... είσαι στο σώμα ο δικό σου σίγουρα δεν έχει θεμα με τα 2380 ... τώρα τι προσπαθείς να μιλήσεις με κάποιους οι οποίοι δεν ξέρουμε τι είναι. δε ξέρουμε αν έχουν κάνει τα χαρτιά τους.. μπορεί να είναι 1.67 στ ύψος κ έχουν κόμπλεξ... μπορεί να είναι Πακιστανοί που μαθαίνουν ν γράφουν κλπ... αποκλείεται αυτοί να θέλουν ν πάνε εφ.. γράφουν μόνο για σπάσιμο των άλλων... απλά είναι. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΕΣ
Άβαταρ μέλους
KatadromeasAR!
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από KatadromeasAR! »

Καλημέρα ομάδα 2310 με την ελπίδα και την αγωνία στο φουλ!
TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από TITO »

KatadromeasAR! έγραψε:Καλημέρα ομάδα 2310 με την ελπίδα και την αγωνία στο φουλ!
α η β φίλε μου. Καλημέρα.
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 28
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Καμια βαση δεν εχει βγει ακομα. Και να ισχυει το 2600+, ειναι και για τις δυο κατηγοριες!

Κανενας απλος αστυνομικος δε ξερει τη βαση, ακομα και αν ειναι αρχιοθετης των φακελων στο υπουργειο!

Μονο αν εχετε καποιον στη διευθυνση πληροφορικης, που λογικα δε θα σας απαντησει γιατι φοβουνται!

Άβαταρ μέλους
Mathiou1995
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από Mathiou1995 »

DIAS δηλαδή εσάς η γνώμη σας είναι ότι η βάση θα είναι χαμηλή; Έχετε κάποια σοβαρή πληροφορία περί αυτού ή απλές υποθέσεις κάνετε; Κι εσείς όσο και ο ΤΙΤΟ απαντάτε με σιγουριά για χαμηλή βάση όταν οι λόγοι και οι πληροφορίες περί υψηλής βάσης οργιάζουν...
TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από TITO »

Mathiou1995 έγραψε:DIAS δηλαδή εσάς η γνώμη σας είναι ότι η βάση θα είναι χαμηλή; Έχετε κάποια σοβαρή πληροφορία περί αυτού ή απλές υποθέσεις κάνετε; Κι εσείς όσο και ο ΤΙΤΟ απαντάτε με σιγουριά για χαμηλή βάση όταν οι λόγοι και οι πληροφορίες περί υψηλής βάσης οργιάζουν...
νομίζω πως δεν είμαστε οι μοναδικοί που λεμε για χαμηλή βάση. Είναι και άλλοι. Καλημέρα φίλε μου.
Άβαταρ μέλους
KatadromeasAR!
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από KatadromeasAR! »

TITO έγραψε:
KatadromeasAR! έγραψε:Καλημέρα ομάδα 2310 με την ελπίδα και την αγωνία στο φουλ!
α η β φίλε μου. Καλημέρα.
2310 Α
Dias

Δημοσίευση από Dias »

TITO έγραψε:
Mathiou1995 έγραψε:DIAS δηλαδή εσάς η γνώμη σας είναι ότι η βάση θα είναι χαμηλή; Έχετε κάποια σοβαρή πληροφορία περί αυτού ή απλές υποθέσεις κάνετε; Κι εσείς όσο και ο ΤΙΤΟ απαντάτε με σιγουριά για χαμηλή βάση όταν οι λόγοι και οι πληροφορίες περί υψηλής βάσης οργιάζουν...
νομίζω πως δεν είμαστε οι μοναδικοί που λεμε για χαμηλή βάση. Είναι και άλλοι. Καλημέρα φίλε μου.
. Η ΑΙΣΘΗΣΗ των αστυνομικών που έπαιρναν τις αιτήσεις είναι αυτό που λέω... δεν είχε καλές αιτήσεις αυτό λένε.. τις δε τρις τελευταίες μέρες ότι χειρότερο.. αλλά όμως δε παραβλέπουμε και το γεγονός ότι έγιναν 19447 αιτήσεις... πάντως εγώ τους πιστεύω είμαι στο 2250 και ελπίζω πολυ
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης