Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)
Όχι δεν το ξεκαθάρισε φίλε Μου παντός
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 119
TITO έγραψε:σε β η σε α ; Το ξεκαθάρισε;Johnny94 έγραψε:Στο παλικάρι που είπε για βάση 2600 φίλε μου
ΤΙΤΟ αν ξες κάτι πες το !
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
δεν μπορώ να πάρω ως σοβαρή πληροφορία απλά μια βάση. Θέλω ποίο συγκεκριμένα πράγματα για να μπορώ να αξιολογήσω αν είναι σοβαρή η όχι η πληροφορία.Johnny94 έγραψε:Όχι δεν το ξεκαθάρισε φίλε Μου παντός
Είναι μια πληροφορία αυτή έχουμε ας ημαστε προετοιμασμένη και βλέπουμε Λίγες μερες Μέιναν αν έχει κάποιος άλλος ας μας πει
Με συγχωρείτε μόλις Ξαναμιλησα για α είναι η βάση
To 2011 μόλις 273 άτομα είχαν πάνω από 2600 μόρια στην Α. Τώρα λέτε να έφτασαν τα 1200 άτομα; 

πες του να το ξανά δει με μια ποίο έγκυρη πηγή εφόσον είναι σοβαρό άτομο. να αλλάξει άτομο για την έγκυρη πηγή του.Johnny94 έγραψε:Με συγχωρείτε μόλις Ξαναμιλησα για α είναι η βάση
φίλε μου Κυριάκο δεν θέλω να πω τίποτα που δεν είμαι απόλυτα σίγουρος. Προσωπική μου εκτίμηση 2350-2380.kyriakos155 έγραψε:TITO έγραψε:σε β η σε α ; Το ξεκαθάρισε;Johnny94 έγραψε:Στο παλικάρι που είπε για βάση 2600 φίλε μου
ΤΙΤΟ αν ξες κάτι πες το !
Αν δεν βγουν οι πινακες δεν πιστευω τιποτα ολα ειναι υποθεσεις...
Χθες ο αλλος ειπε περιπου 2550-2600 η βαση στη Β... το ιδιο θα ειναι και στην Α; Υπερβολη μου φαινεται το 2600.
Παιδιά δεν το πάμε ούτε για πανικό ούτε να τσακωθουμε μεταξύ μας όπως θα ήθελα να ξέρω μετέφερα κάτι από τουλάχιστον κάποιον που δεν θα το γράφε έτσι αν υπάρχει θέμα δεν ξαναγράφουμε κάτι και τελειώνει η υπόθεση Ματθαίε δεν χρειάζεται να ξαναπουμεΚάτι φίλε οκ... καλή επιτυχία αν κάποιος έχει νεότερο ας το πει καλή επιτυχία σε όλους μας
Εγω λεω να μην διαδωσουμε αλλες πληροφοριες για τη βαση. Τι νοημα εχει αμα μαθουμε τωρα τη βαση; Καποιοι θα χαρουν προωρα, και αλλοι θα στεναχωρηθουν μια ωρα αρχιτερα!
Ας περιμενουμε τα αποτελεσματα!
Ας περιμενουμε τα αποτελεσματα!
καλά κάνετε κ τα λέτε παιδιά απλά και εμείς λέμε απλά να μην τα πιστεύετε και να χαλαρώσετε.Johnny94 έγραψε:Παιδιά δεν το πάμε ούτε για πανικό ούτε να τσακωθουμε μεταξύ μας όπως θα ήθελα να ξέρω μετέφερα κάτι από τουλάχιστον κάποιον που δεν θα το γράφε έτσι αν υπάρχει θέμα δεν ξαναγράφουμε κάτι και τελειώνει η υπόθεση Ματθαίε δεν χρειάζεται να ξαναπουμεΚάτι φίλε οκ... καλή επιτυχία αν κάποιος έχει νεότερο ας το πει καλή επιτυχία σε όλους μας
Μα Το γράψαμε Με Κάθε επιφύλαξη μην αγχωθεί κάποιος θα δούμε..
- Mathiou1995
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 41
ΤΙΤΟ αδελφέ μου διατυπώνεις την γνώμη σου τόσο χαλαρά και δίνεις την εντύπωση του άλλου ότι σου είπε ο υπουργός την πληροφορία για βάση 2360 με 2380 και κρίνεις και την πηγή του άλλου αλλά από την άλλη Ρωτάς το κάθε υποψήφιο γεμάτος περιέργεια για το τι πιστεύει για την βάση ή αν έχει κάποια πηγή... Αυτό που θέλω να σου πω είναι να είσαι πιο χαμηλών τόνων γιατί έχεις πολλές πιθανότητες να εκτεθείς και δεν στο λέω με καμία ούτε με εγωισμό γιατί είσαι και άτομο μεγαλύτερο από εμενα ηλικιακά και πρέπει να σου απευθύνομαι με σεβασμό... Ωστόσο κράτα μικρό καλάθι γιατί αυτή την στιγμή δημιουργείς όνειρα σε παιδιά που μπορεί να μην πραγματωθουν και είναι άσχημο αυτό...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες