Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)
Συγχωρεμενος
Πρέπει να βγούνε οι ριμαδοπινακες 2 δουλειές μαζί με προπόνηση δεν πάει.. με βλέπω αν είναι επιτυχών αν έχω καμία τέτοια τύχη να μπαίνω κ κοιμάμαι όλη μέρα να ψάχνω καβατζα να την πέφτω..
Ο. Π. Κ. Ε
Δεν μπορεις να κρινεις κανεναν χωρις να ξερεις ποιος ειναι και τι εχει περασει ποσο μαλλον πισω απο μια οθονη και ανωνυμα...Ορεστης25 έγραψε:Συγχωρεμενος
Ειμαι σίγουρος οτι κινητρο για να μπει καποιος ειδικος φρουρος ειναι η επαγγελματική αποκατάσταση για τους περισσότερους που ξερουμε τι θα πει μεροκάματο και τι εκμεταλλεύση υπαρχει... οποτε οτι Εκπαίδευση και ναναι με μεγαλη μας χαρα να την περάσουμε ακομα και δυσκολη να ειναι σαν κ αυτη που περασες εσυ
- Asdorf
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 69
Εγώ την Παρασκευή σταματάω από δουλειά να επικεντρωθώ στις προπονήσεις αν και θα βγουν τα αποτελέσματα μέχρι τότε... και βλέπουμε 2340 πάμε δυνατα. ουτε εγώ την παλεύω δουλειά και προπόνηση κόβομαι στα 2Xanthos έγραψε:Πρέπει να βγούνε οι ριμαδοπινακες 2 δουλειές μαζί με προπόνηση δεν πάει.. με βλέπω αν είναι επιτυχών αν έχω καμία τέτοια τύχη να μπαίνω κ κοιμάμαι όλη μέρα να ψάχνω καβατζα να την πέφτω..
Ναι κ εγώ τώρα κάθε μέρα 6 το πρωί με 9 και το βράδυ δεν μπορώ κ μετά προπόνηση έχω πεθάνει.. φα βγάζω μεν αλλά δεν έχω άλλες αντοχές...7 στα 7 μας πάει
Ο. Π. Κ. Ε
Εγώ φοβάμαι ν σταματήσω για πχ αν είναι επιλαχών καλά θα περάσουμε πκε κ όλα.. Αλλά θα κοπούν τόσοι ώστε να μας πάρουν η απλά θα τα περάσουμε κ θα μείνουμε με το πουλί στο χέρι κ άνεργοι; χαχαχ
Ο. Π. Κ. Ε
Άστα να πάνε και εγώ μόλις σχολάσω τα βράδυα τρέχω στο σκοτιδι, Καλησπερίζω το μισό χωριό που κάθονται έξω... ποτέ θα με πάρουν κυνήγι δε ξέρω χαχαχAsdorf έγραψε:Εγώ την Παρασκευή σταματάω από δουλειά να επικεντρωθώ στις προπονήσεις αν και θα βγουν τα αποτελέσματα μέχρι τότε... και βλέπουμε 2340 πάμε δυνατα. ουτε εγώ την παλεύω δουλειά και προπόνηση κόβομαι στα 2Xanthos έγραψε:Πρέπει να βγούνε οι ριμαδοπινακες 2 δουλειές μαζί με προπόνηση δεν πάει.. με βλέπω αν είναι επιτυχών αν έχω καμία τέτοια τύχη να μπαίνω κ κοιμάμαι όλη μέρα να ψάχνω καβατζα να την πέφτω..
- Asdorf
- Posts in topic: 69
Δεν ξέρω εγώ σταματάω από την δουλειά αν δεν μας πάρουν πάω στο χωριό της γυναίκας με σπίτι δουλειά και οικονομική ζωή... δεν την παλεύω άλλο Χαλκιδα
Εννοείται ότι δε θα παραιτηθείτε από τις δουλειές σας ρε παιδιά. Μόνο αν μπείτε και βάλετε την υπογραφή σας στην αστυνομία.
- Mathiou1995
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 41
Ρε παιδιά εγώ έχω 2.410 μόρια και με έχει πιάσει κατάθλιψη και βλέπω συνυποψιφιους κάτω των 2.400 με όρεξη με ελπίδα... Μπράβο ρε παιδιά να σας χαρώ, εύγε και πάλι εύγε σας βγάζω το καπέλο!!!
Ορεστης25 έγραψε:Εχεις δικιο φιλε Σπυρο αλλα οι απαιτησεις μετα την εκπαιδευση εκει εξω θα ειναι πολυ υψηλες, οποτε η εκπαιδευση θα πρπει να ειναι αναλογη των απαιτησεων του σωματος και προσωπικα με ποια λογικη να εχουν δικαιωμα και οι γυναικες στη συγκεκριμενη προκηρυξη ; Αξιωματικων και αστυφυλακων ναι, μεσα σε γραφεια, αλλα να βαζουμε στην ομαδα ΔΙ. Ας, Δελτα, Ματ γυναικες δεν ειναι λιγο παραλογο;
Δεν πάνε όλοι οι αξιωματικοί και οι αστυφύλακες στα γραφεία, οι περισσότεροι στους 5 δρόμους είναι, ούτε και θα πάνε όλοι οι ΕΦ στη Δελτα και στα ΜΑΤ (Πόσο μάλλον πόσοι θα μείνουν κι εκεί αφού γίνουν και αστυφύλακες όταν περάσει ο καιρός!) ενώ στη ΔΙΑΣ μια χαρά υπηρετούν και γυναίκες σήμερα. Προφανώς εκεί θα επιλεγούν να πάνε οι πιο μάχιμοι.(Αν δεν κάνω λάθος η παλιά δέλτα είχε μόνο κόσμο από ΕΔ μέσα; )
Γενικότερα ο ρόλος του αστυνομικού είναι αρκετά ποικίλος, δεν είναι μόνο ξύλο και βία, πάνω απ'όλα μυαλό, για να γυρνάμε και κάθε μέρα σπίτια μας υγιείς και αρτιμελείς, γι'αυτό και η προκήρυξη, ζητάει εξίσου και ακαδημαϊκά προσόντα (Απολυτήριο, ξένες γλώσσες κλπ) Όποιος αξίζει νομίζω θα ξεχωρίσει κιόλας κατά τη διάρκεια της καριέρας του... Αλλά νομίζω φύγαμε αρκετά από το θέμα.
. Τι πιθανότητες έχεις να μπεις τι πιστεύεις?Xanthos έγραψε:Πρέπει να βγούνε οι ριμαδοπινακες 2 δουλειές μαζί με προπόνηση δεν πάει.. με βλέπω αν είναι επιτυχών αν έχω καμία τέτοια τύχη να μπαίνω κ κοιμάμαι όλη μέρα να ψάχνω καβατζα να την πέφτω..
- shootmann
- Posts in topic: 35
2240 στην α θα έβγαζα Τίτο.
- Mathiou1995
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 41
Παιδιά στο messenger πάντως ένα από τα σοβαρά παιδιά είπε ορθά κοφτά... Η βάση με κάθε επιφύλαξη γύρω στα 2.600... Να ξέρετε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες