Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)
Τι αγχος να εχεις εσυ ρε wolver με 2750?; Εγω με 2500 τι να πω; Να παω στο τρελαδικο?
Μια απο τα ίδια wolver αλλα τι να κάνεις τόσες μέρες περιμένουμε λίγες ώρες μένουν θα τη παλέψουμε!!
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 12
Παιδες εγω απο οσο ακουσα απο συζητησεις καφενειου και γνωστους, εμαθα οτι ατομα που πηγα τωρα τελευταια στο τμημα και ρωτγμησαν αν εχουν ελπιδες και τα σχετικα τους αξιωματικους(συγκεντρωναν γυρω στα 2400-2500) τους ειπαν οτι ισως και να μπαινουν σαν τελευταιοι και μεχρι εκει. Τωρα κατα ποσο ισχυει δεν γνωριζω, απλως το εγραψα να υπαρχει. Παντως με 19χιλ αιτησεις και μπουσταρισμα τον 3τεκνων δεν το βρισκω και παραλογο να πω την αληθεια. Και επισης και εγω εμαθα σημερα για παρασκευη αποτελεσματα. Υπομονη παιδες ολα καλα θα πανε. Ενας που εγραψε 21/10 σχολη 90% απο που τοση σιγουρια; Αφου 7/10 δεν ελεγαν;
ενώ εσύ με τόσα μόρια γιατί αγχώνεσαι?Player7 έγραψε:Τι αγχος να εχεις εσυ ρε wolver με 2750?; Εγω με 2500 τι να πω; Να παω στο τρελαδικο?
Εχω αρκετους φιλους που ειναι στο οριο συμφωνα με αυτα που λενε εδω μεσα καποιοι... Η αγωνια δεν ειναι μονο για μενα!
όπως το είπες συζήτηση καφενείου. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι άλλο. Φιλικά πάντα.DOKIMOS 334 έγραψε:Παιδες εγω απο οσο ακουσα απο συζητησεις καφενειου και γνωστους, εμαθα οτι ατομα που πηγα τωρα τελευταια στο τμημα και ρωτγμησαν αν εχουν ελπιδες και τα σχετικα τους αξιωματικους(συγκεντρωναν γυρω στα 2400-2500) τους ειπαν οτι ισως και να μπαινουν σαν τελευταιοι και μεχρι εκει. Τωρα κατα ποσο ισχυει δεν γνωριζω, απλως το εγραψα να υπαρχει. Παντως με 19χιλ αιτησεις και μπουσταρισμα τον 3τεκνων δεν το βρισκω και παραλογο να πω την αληθεια. Και επισης και εγω εμαθα σημερα για παρασκευη αποτελεσματα. Υπομονη παιδες ολα καλα θα πανε. Ενας που εγραψε 21/10 σχολη 90% απο που τοση σιγουρια; Αφου 7/10 δεν ελεγαν;
Πολύ πιθανό να ανακοινώσουν τμηματικά τους πίνακες... τουλάχιστον ως 2500 μόρια... τώρα γιατί να το κάνουν.. θα φανεί.. πιθανόν έχει σχέσει με ενστάσεις.. γιατί σίγουρα οι επιτυχόντες δε θα κάνουν ενστάσεις... και βιάζονται πολύ μα πάρα πολύ.. να βάλουν κόσμο σχολη
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 12
Ναι ρε φιλε, πραγματικα δεν ακουω τιποτα πλεον. Απλα το αναφερω ετσι για να βλεπετε τι εικονες παιζουν και αλλου. Ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του. Να τωρα ο αλλος λεει αυριο τσ πρτωα 200 ατομα; Και τα υπολοιπα μισα την τεταρτη και τα αλλα την πεμπτη; Να μας χαζεψουν θελουν ρε π*****;
Με 2310 στην Α κατηγορία τι βλέπετε μάγκες μου; Και θα είχα 2510 αν έκανα στην Β.
Δε πιστεύω ρε παιδιά να έχουν οι αξιωματικοί εικόνα για την τελική βάση, μπορεί για το τμήμα αλλα τελική δύσκολο!
Τι εννοει ο Dias αυριο να ανακοινωσουν τους πρωτους 200; Οτι να ναι λετε, γιατι το κανετε αυτο; Σιγα μη τους ανακοινωσουν με δοσεις!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 80
DOKIMOS 334 έγραψε:Παιδες εγω απο οσο ακουσα απο συζητησεις καφενειου και γνωστους, εμαθα οτι ατομα που πηγα τωρα τελευταια στο τμημα και ρωτγμησαν αν εχουν ελπιδες και τα σχετικα τους αξιωματικους(συγκεντρωναν γυρω στα 2400-2500) τους ειπαν οτι ισως και να μπαινουν σαν τελευταιοι και μεχρι εκει. Τωρα κατα ποσο ισχυει δεν γνωριζω, απλως το εγραψα να υπαρχει. Παντως με 19χιλ αιτησεις και μπουσταρισμα τον 3τεκνων δεν το βρισκω και παραλογο να πω την αληθεια. Και επισης και εγω εμαθα σημερα για παρασκευη αποτελεσματα. Υπομονη παιδες ολα καλα θα πανε. Ενας που εγραψε 21/10 σχολη 90% απο που τοση σιγουρια; Αφου 7/10 δεν ελεγαν;
Έλεος απλά.. ο ένας πληροφορίες για 18χιλ. Άλλος για 19 Χιλ. Στο θέμα τριτεκνων το έχουμε λύση Μαξ 300 άτομα να είναι από τους 1200 δεν γεννήθηκαν όλη τριτεκνοι.. τα έχουμε ανάλυση όλα.. και αυτά τα περί τελευταίας στιγμής ναι από τους 1000 θα υπήρχαν και 20-30 τέτοιοι που μάζευαν πάνω από 2400 ως εκεί και αυτή από τους μισούς δεν θα κατέβουν καν αθλήματα τα έκαναν αλλά για να τα κάνουν...
-
Dias έγραψε:Αύριο πιθανό.. ο πρώτος πίνακας με 200 πρώτος... ας ελπίζουν κ αυτοί Μ 2200..19447 αιτησεις
Με αυτό που είπες περί 2009 ατόμων απλά δείχνεις ότι δεν ξέρεις τίποτα απολύτως... έλεος απλά ξεκινήσατε πάλι τα τρολ
-
200 ατόμων σαν πρώτος πινακας*
Προσωπική μου άποψη είναι ότι η βάση και γενικότερα τα μόρια θα είναι πιο χαμηλά από αυτά του 2011 Χωρίς να έχω κάποια πληροφορία !!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες