Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
lamdar92
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από lamdar92 »

Κοίτα για εμένα το τατουάζ αν και δεν με συμφέρει δεν θα έπρεπε να ήταν κριτήριο να κόψουν κόσμο.. αλλά πιστεύω το αρχηγείο θα δώσει συγκεκριμένες οδηγίες.. άσε που όποιος πάει με μεικαπ θα γίνει ρεζίλι...
Kazuhiro
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Kazuhiro »

Παιδιά παρακολουθώ όλα τα νήματα από την αρχή! Δεν έχω γράψει τπτ... Έχω 2500 μόρια δεν ξέρω ίσως κάπου μ κόψουν μόρια ίσως κοπώ στα αθληματα ποιος ξέρει! Ας περιμένουμε τα αποτελέσματα ας δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και ίδωμεν!
Άβαταρ μέλους
Spyros D.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Spyros D. »

Kazuhiro έγραψε:Παιδιά παρακολουθώ όλα τα νήματα από την αρχή! Δεν έχω γράψει τπτ... Έχω 2500 μόρια δεν ξέρω ίσως κάπου μ κόψουν μόρια ίσως κοπώ στα αθληματα ποιος ξέρει! Ας περιμένουμε τα αποτελέσματα ας δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και ίδωμεν!

Συμπάσχων στα 2500 στην Α, ελπίζω να είμαι μέσα, έστω στους επιλαχόντες στο στραβό Σενάριο. Αν και αυτό που λες είναι το σωστότερο, μέχρι να περάσεις τις ΠΚΕ και να πάρεις το φύλλο πορείας για τη σχολή, τίποτα δεν είναι σίγουρο...
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Παιδιά πες ότι περνάμε στην σχολη υπαρχη περιπτώσει να σε κόψουν για κατι ; Εγώ που δουλευω ιδιοτικος υπάλληλος οταν μπω στην σχολη πρέπει να παραιτηθώ; Η οταν γυρίσουμε αθηνα μετα την πρακτική γνωρησει κανεις?
Dias

Δημοσίευση από Dias »

Spyros D. έγραψε:
Kazuhiro έγραψε:Παιδιά παρακολουθώ όλα τα νήματα από την αρχή! Δεν έχω γράψει τπτ... Έχω 2500 μόρια δεν ξέρω ίσως κάπου μ κόψουν μόρια ίσως κοπώ στα αθληματα ποιος ξέρει! Ας περιμένουμε τα αποτελέσματα ας δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και ίδωμεν!

Συμπάσχων στα 2500 στην Α, ελπίζω να είμαι μέσα, έστω στους επιλαχόντες στο στραβό Σενάριο. Αν και αυτό που λες είναι το σωστότερο, μέχρι να περάσεις τις ΠΚΕ και να πάρεις το φύλλο πορείας για τη σχολή, τίποτα δεν είναι σίγουρο...
. Αγόρια με 2500 θα είχα κλείσει ραντεβού σε γιατρός για την κάρτα υγειονομικών... και θα τα είχα προπληρώσει... και θ έπαιζα στην καλύτερη τάβλι.. θ αραίωμα κ τις πολλές μετακινήσεις.. για να μην έχω Κανά τραυματισμο
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από Player7 »

Ε βεβαια θα παραιτηθεις πως θα πηγαινεις στη δουλεια αφου εισαι σχολη.. ειδικα οταν υπογραψεις προσληψη δε μπορεις να δουλευεις αλλου!
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Αυτό λέω εγώ δουλευω σε νοσοκομείο θα βάλω αδεια χειμερινή τις πρώτες μέρες τις Σχολής και μετά κανα 20 μέρες άνεφ αποδοχών... Αλλά το θέμα είναι όταν μπαίνουμε σχολη πιάνετε σαν πρόσληψη στο δημόσιο; Θα γίνει θέμα για 1 μήνα; Αυτό δεν ξερω
Άβαταρ μέλους
Spik
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Spik »

Δεν ξέρω αν πρέπει να παραιτηθείς πάντως για το άλλο ερώτημα σου, κανέναν δεν κόβουν στην σχολή.
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Ξέρετε καιροί δύσκολοι μην πάω για μαλλιά και βγω κουρεμενος... Και μηνω χωρίς δουλειά
Dias

Δημοσίευση από Dias »

Ναι Θάνο.. ξεκάθαρα η πρώτη μέρα στ σχολή θα είναι η κατάταξη σου. προσληψη
Διονύσης

Δημοσίευση από Διονύσης »

Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς τι παίζει αν έχουμε δίκη που εκκρεμεί... γιατί προφανώς να είμαι μέσα στα μόρια και μετά τα αθλήματα να με κόψουν
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Player7 »

Κοιτα στη σχολη για να κοπει καποιος, θα πρεπει να εχει κανει καποιο σοβαρο παραμπτωμα συμπεριφορας, ή καποιος που εκλεψε κατι για παραδειγμα! Δε νομιζω οτι ακομα και στα μαθηματα να εισαι κακος οτι σε διωχνουν!
lamdar92
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από lamdar92 »

Εγώ πάντως πιστεύω θα κοπούν 70% των γυναικών Στο δείκτης μάζας πιστεύω επειδή είναι ποιο χαλαρά φέτος όση είναι στα όρια δεν νομίζω να περάσουν τα αθλήματα και είναι λογικό έχω γυμνασμενο αλλά με παραπανιασια κιλά και και δυσκολεύεται πολύ στο μήκος και στο ύψος.. οπότε μια 50αρα άτομα θα κοπούν πιστεύω και από αυτό.. τώρα βάλε και βαριά βαριά γυρω στα 120 άτομα από τατουάζ και άλλους 20-30 λόγου ύψους που μπήκαν χαρισματικα από τα τμήματα οπότε πάμε γύρω στα 350-400 άτομα μαζί με καμία 150 γυναικες για κόψιμο.. εκεί πιστεύω θα κυμανθούν τα κοψίματα μέχρι 400-450 άτομα βαριά

Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Player7 »

Θεωρω αδυνατον να προσληφθουν πανω απο 150 γυναικες. Τι θα τις κανουν; Μονο στα τμηματα και καμια 20αρια στη Διας!
Άβαταρ μέλους
nick521
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από nick521 »

Να δουμε ποσο θα πεσει η βαση με τα κοψιματα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες