Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)
Καλημέρα κ καλό μήνα κ από εμένα.. Ναι κ εγώ το ίδιο νομίζω όπως τα λέει ο Γιάννης με την ισοβαθμία.. αν είσαι μέσα δηλαδή στη μέση πχ δεν προκειτε να σε πάρουν.. θα είστε μέσα όσοι κ να είστε.. Αυτό θα γίνει στις τελευταίες θέσεις
Ο. Π. Κ. Ε
Δεν θα κολλησει κανενα συστημα! Αρχειο pdf θα ανεβει στο site της αστυνομιας!
Λετε να βγουν Τριτη-Τεταρτη; ή παμε για παρασκευη;
- Naked Snake
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 41
Ρε αδερφε μ'αυτα που λες απορω πως πηρες και το απολυτηριο. Τι τηλεφωνο να σε παρουν αγορι μου; Πρωτα βγαινει ο πινακας με το ακριβως ποσα μορια συγκεντρωσε ο καθενας μας και μετα ενημερωσου για το ποιος εχει προτεραιοτητα βαση λεπτομερειων που κρινουν ηδη τα τελευταια χρονια οπως πχ αν εισαι εγγαμος. Πρωτη φορα κανεις αιτηση σε προκηρυξη δηλαδη;Bill931 έγραψε:Ρε απίδια πως γίνεται να βγουν τώρα άμεσα τα αποτελέσματα ενώ δν μας έχουν πάρει τηλ για ισόβαθμιες; Εγώ ξέρω ένα άτομο που έχουμε ακριβώς τα ίδια μόρια ίδιο απολυτηριο ίδια ηλικία (είμαι 3 μήνες μεγαλύτερος!) λογικά εμάς θα μας καλέσουν για κλήρωση έτσι δν είναι;
Ναι snaked οι περισσοτεροι πρωτη φορα κανουμε, ποτε θες να ειχαμε κανει; Το 2011 πηγαιναμε σχολειο!
- Naked Snake
- Δεκανέας - Έφεδρος
Τεταρτη μεχρι 2 η ωρα θα εχουν βγει τα αποτελεσματα.
Πολυ σιγουρο σε βλεπω...
εξηγώ αυτό το οποίο είπα πριν. Για να κατεβάσεις το pdf αρχείο θα πρέπει πρώτα να μπεις μέσα στην ιστοσελίδα τις αστυνομίας. Επειδή όμως θα γίνεται συνωστισμός στα κλικ που θα γίνονται εκείνη την ημέρα για να μπουν όλοι στην ιστοσελίδα ο κεντρικός server της αστυνομίας θα κολλάει. Το ίδιο συμβαίνει σε όλες τις προκηρύξεις αλλά και σε ολα τα υπόλοιπα όταν υπάρχει συνωστισμός των κλικ. Δεν είναι κάτι κακό. Είναι το φυσιολογικό.wolver έγραψε:Δεν θα κολλησει κανενα συστημα! Αρχειο pdf θα ανεβει στο site της αστυνομιας!
Δικαιο εχεις! Απλα ετσι οπως το ειπες νομιζα οτι ειχες στο μυαλο σου καποιου ειδους εφαρμογη 

- Naked Snake
- Δεκανέας - Έφεδρος
Εγω παντως στην πολη που μενω ξερω 10 ατομα που κανανε τα χαρτια τους και μου εκανε εντυπωση που εχουν απατα μορια και οι 10 αλλα και που ολοι εδω λετε κατι για 2300 και τετοια χαμηλα. Μονο εναν ξερω που εχει 3310 αλλα αυτος φοβαται μην τον κοψουν λογω αναβολικων ουσιων γυμναστηριου στις υγειονομικες. Αν ειναι δυνατον.
δεν έχω καταλάβει τι θέλεις να πεις φίλε μου.Naked Snake έγραψε:Εγω παντως στην πολη που μενω ξερω 10 ατομα που κανανε τα χαρτια τους και μου εκανε εντυπωση που εχουν απατα μορια και οι 10 αλλα και που ολοι εδω λετε κατι για 2300 και τετοια χαμηλα. Μονο εναν ξερω που εχει 3310 αλλα αυτος φοβαται μην τον κοψουν λογω αναβολικων ουσιων γυμναστηριου στις υγειονομικες. Αν ειναι δυνατον.
- Tilemos
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 10
Εσύ μπορείς να συνεχίσεις την ζωούλα σου γιατί με 2000 μόρια που σε κόβω να έχεις δεν παιρνας ούτε απ έξω. Παίξε και κανένα pubg και πήγαινε Δευτέρα πάλι στη δουλειά σου χωρίς άγχος αφού έχεις αποτύχει. Και για να μη γεμίζουμε το νήμα έλα αν θες να μου πεις κατι σε προσωπικό μήνυμα.Naked Snake έγραψε:Εγω παντως στην πολη που μενω ξερω 10 ατομα που κανανε τα χαρτια τους και μου εκανε εντυπωση που εχουν απατα μορια και οι 10 αλλα και που ολοι εδω λετε κατι για 2300 και τετοια χαμηλα. Μονο εναν ξερω που εχει 3310 αλλα αυτος φοβαται μην τον κοψουν λογω αναβολικων ουσιων γυμναστηριου στις υγειονομικες. Αν ειναι δυνατον.
Πιστεύω Πέμπτη τ αποτελέσματα καθαρά προαίσθημα..
Και γω στη πολη που μενω ξερω 10 ατομα με κατω απο 2300... αρα?; Δε ξερουμε τη βαση, τελος!
- Naked Snake
- Δεκανέας - Έφεδρος
Χααααχα! Αν διαβαζες προηγουμενα μηνυματα μου θα εβλεπες οτι εχω 2830 μορια ρε κακομοιρη που σιγουρα σε περναω και δεν καταλαβες οτι θελω να πω οτι ολοι στο τμημα της πολης μου με εχουν για σιγουρο περασμενο και εξηγω οτι μου κανουν εντυπωση χαμηλα μορια κατω απο 2600 οπως τα θεωρω εγω προσωπικα χαμηλα που εχω 2800+. Με losers οπως εσυ δεν εχω να πω κατι σε προσωπικο μηνυμα γιατι απλα δεν σε βλεπω. Κλαψε τωρα τα 2000 μορια που σε κοβω να εχεις.Tilemos έγραψε:Εσύ μπορείς να συνεχίσεις την ζωούλα σου γιατί με 2000 μόρια που σε κόβω να έχεις δεν παιρνας ούτε απ έξω. Παίξε και κανένα pubg και πήγαινε Δευτέρα πάλι στη δουλειά σου χωρίς άγχος αφού έχεις αποτύχει. Και για να μη γεμίζουμε το νήμα έλα αν θες να μου πεις κατι σε προσωπικό μήνυμα.Naked Snake έγραψε:Εγω παντως στην πολη που μενω ξερω 10 ατομα που κανανε τα χαρτια τους και μου εκανε εντυπωση που εχουν απατα μορια και οι 10 αλλα και που ολοι εδω λετε κατι για 2300 και τετοια χαμηλα. Μονο εναν ξερω που εχει 3310 αλλα αυτος φοβαται μην τον κοψουν λογω αναβολικων ουσιων γυμναστηριου στις υγειονομικες. Αν ειναι δυνατον.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες