Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)
Εμφανή σημεία (κεφάλι, λαιμός, χέρι από μπράτσο και κάτω, πόδι από τετρακέφαλο και κάτω μέχρι αστράγαλο.
Βλέπω τις τελευταίες μέρες πολλά άτομα με ταττού (σε πόδι, γάμπα, χέρι) στο στάδιο, να κάνουν προπόνηση. Μέσα η προκήρυξη λέει ρητά ότι απαγορεύονται σε εμφανή σημεία.Ειδικά οι ειδικοί φρουροί, το καλοκαίρι φοράνε κοντομάνικο μπλουζάκι και θα φαίνονται.
Όσοι προσέφυγαν το 2011, ήταν επειδή δεν τηρήθηκε αυτό από την επιτροπή των υγειονομικών (σε μη εμφανή σημεία). Θεώρησε απλά ότι δεν επιτρέπεται να έχεις καθόλου ταττουάζ.
Βλέπω τις τελευταίες μέρες πολλά άτομα με ταττού (σε πόδι, γάμπα, χέρι) στο στάδιο, να κάνουν προπόνηση. Μέσα η προκήρυξη λέει ρητά ότι απαγορεύονται σε εμφανή σημεία.Ειδικά οι ειδικοί φρουροί, το καλοκαίρι φοράνε κοντομάνικο μπλουζάκι και θα φαίνονται.
Όσοι προσέφυγαν το 2011, ήταν επειδή δεν τηρήθηκε αυτό από την επιτροπή των υγειονομικών (σε μη εμφανή σημεία). Θεώρησε απλά ότι δεν επιτρέπεται να έχεις καθόλου ταττουάζ.
Μεχρι τον αγκωνα η μεχρι το μπρατσο τι να πω θα γινει χαμος
Έπρεπε να υπάρχει ενα όριο 3 ποστ την ημέρα στο νήμα, γιατί μερικοί απλά πιάνετε κουβέντα, δεν λέτε κάτι ουσιώδες και μετατρέπετε το νήμα σε καφενείο.
Τι πληροφορια να μαθεις τωρα?; Απλα περιμενουμε τα αποτελεσματα και συζηταμε να περασει η ωρα. Δε καταλαβα ποιο ειναι το προβλημα του αντμιν και εκλεισε το αλλο νημα!
Ενα ιντερνετικο καφενειο ειναι ναι... λεμε οτι θα λεγαμε και face to face!
http://www.makeleio.gr/επικαιροτητα/Έτσι-θα-κάνετε-αίτηση-για-τις-1-500-προσλήψ/
ΚΑΠΩς ΕΤΣΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΤΩΝ ΔΙ. ΑΣ. ΤΩΡΑ ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.
ΚΑΠΩς ΕΤΣΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΤΩΝ ΔΙ. ΑΣ. ΤΩΡΑ ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.
Τι πληροφορια να μαθεις; Τωρα απλα περιμενουμε τα αποτελεσματα και συζηταμε να περασει η ωρα. Ναι ενα ιντερνετικο καφενειο ειναι, δε καταλαβαινω τι τον πειραξε τον αντμιν και εκλεισε το αλλο νημα?
Κανουμε συζητησεις που θα καναμε και απο κοντα. Εφοσον δε βριζουμε ποιο ειναι το προβλημα του αντμιν δε καταλαβαινω!
Κανουμε συζητησεις που θα καναμε και απο κοντα. Εφοσον δε βριζουμε ποιο ειναι το προβλημα του αντμιν δε καταλαβαινω!
Αυτο το μπλουζακι ειναι παρατυπο το νομιμο ειναι στο υψος του αγκωνα και το λεει ξεκαθαρα για να κοπει καποιος πρεπει να ειναι εμφανες και να προσβαλει μονο ο ενας λογος δεν ειναι αιτια αποκλεισμου υποψηφιου Λογια Πετρου Αγγελακη δικηγορου σωματων ασφαλειας
Ναι ρε παιδια φορουμ ειναι τι να πω συζητηση κανουμε
Player7 έγραψε:Τι πληροφορια να μαθεις τωρα;Απλα περιμενουμε τα αποτελεσματα και συζηταμε να περασει η ωρα. Δε καταλαβα ποιο ειναι το προβλημα του αντμιν και εκλεισε το αλλο νημα!
Ενα ιντερνετικο καφενειο ειναι ναι... Λεμε οτι θα λεγαμε και face to face!
Συμφωνώ εν μέρει μαζί σου. Κι εγώ μπαίνω κάθε μέρα εδώ και διαβάζω τις σκέψεις ολονών για να μου φύγει το άγχος. Απλά πολλά ποστ έχουν τόσο λίγη σκέψη από πίσω τους που περνάνε στην περιοχή του σπαμ (low effort που λέμε). Δεν είναι ανάγκη να δημιουργούνται 20 σελίδες νήματος μέσα σε μια μέρα όπου οι 15 είναι ανούσιες, ακόμα και στα πλαίσια μιας συζήτησης.
Μηπως ξερει κανενας αν μπωρω να παρω με δοσεις το A4 στην καρεντα οταν ειχα παει μου ειχαν πει οτι πρεπει να εχω σταθερη δουλεια η θα πρεπει να μονιμοπιηθω
- Tilemos
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 10
Θάνο το ύψος είναι για μπέμπηδες. Το περνάω μεχρι και με βουτιάΘανος2468 έγραψε:Αδερφε η κοπελα μ 1.65 υψος με την πρωτη προσπαθια το περασε ε τι να πω ρε φιλε 3προσπαθιες ειναι πιο πολυ με φοβηζει το υψος... το περναω οριακα
Εγώ ρε φίλε ετρεχα ευθια και το πήδαγα κανονικα οριακά σχεδόν το πήδαγα και ειμαι 1.80 και ειμαι αθλητής τα Αλλά τα κανω για πλάκα ίσως το πήδαγα λάθος η μέτρησα λάθος τι να πω
Εγώ εχω τατουαζ μέχρι τον αγκώνα (2 εκατοστά πιο πάνω) από την εσωτερική πλευρά του μπρατσου και Τοέδειξα στον αξιωματικό που έκανα τα χαρτιά μου και μου είπε ότι θα με κόψουν 99% . Βέβαια ο τύπος φαινοταν λίγο βλαμμένος (σόρρυ κιόλας) αλλά με απογοήτευσε φουλ.
Αυτο ακριβως καφενειο των φιλαθλων μονο ο Γεωργιου λειπειPlayer7 έγραψε:Τι πληροφορια να μαθεις τωρα?; Απλα περιμενουμε τα αποτελεσματα και συζηταμε να περασει η ωρα. Δε καταλαβα ποιο ειναι το προβλημα του αντμιν και εκλεισε το αλλο νημα!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες