Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 174

Δημοσίευση από Xanthos »

Δεν είναι απίθανο.. Κ τρολ να είναι σίγουρα υπάρχουν και αυτοί που δεν έχουν γνώση απλά είναι άνεργοι η κ όχι κ θέλουν μια θέση στο δημόσιο.. Όσο παραπάνω που λέτε δεν πιστεύεται ότι υπάρχουν άτομα που δεν ξέρουν τα μόρια κάνετε λάθος.. Δεν είναι λίγοι που δεν ασχολούνται μερικοί δεν κατανοούν το τι λέει κ άλλοι τα θέλουν έτοιμα... σ λέει αυτά έχω πεσ μου πόσα έχω λες κ είμαστε υπάλληλοι εδώ χαχαχ
Ο. Π. Κ. Ε
Δ. ΕΔ
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Δ. ΕΔ »

Δεν είναι ο όπαπ για να σε απασχολεί το ποσοστό επιτυχίας, η μοριοδοτησει σε νοιάζει κ αν έχεις όντως τόσα μόρια το ποσοστό επιτυχίας από όλες τς χρονιές π βγαίνουν οι προκυρηξεις είναι 100%... Τώρα αν λες αλήθεια για τα μόρια σ δεν μπορούμε να το ξέρουμε σ εύχομαι καλή επιτυχία όσα κ να έχεις
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από Player7 »

Αααχ σε τι χαζο κοσμο πεφτουν τα πολλα μορια ρε παιδια. Αμα το προσεξετε οι περισσοτεροι ασχετοι εχουν πολλα μορια... και οσοι το γουσταρουμε πραγματικα ειμαστε μεχρι τα 2500 η πλειοψηφια!

TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 277

Δημοσίευση από TITO »

Xanthos έγραψε:Δεν είναι απίθανο.. Κ τρολ να είναι σίγουρα υπάρχουν και αυτοί που δεν έχουν γνώση απλά είναι άνεργοι η κ όχι κ θέλουν μια θέση στο δημόσιο.. Όσο παραπάνω που λέτε δεν πιστεύεται ότι υπάρχουν άτομα που δεν ξέρουν τα μόρια κάνετε λάθος.. Δεν είναι λίγοι που δεν ασχολούνται μερικοί δεν κατανοούν το τι λέει κ άλλοι τα θέλουν έτοιμα... σ λέει αυτά έχω πεσ μου πόσα έχω λες κ είμαστε υπάλληλοι εδώ χαχαχ
ίσως και να έχεις δίκιο και δεν θα διαφωνήσω αλλά κρατάω τις επιφυλάξεις μου.
TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 277

Δημοσίευση από TITO »

Πάντως το σίγουρο είναι πως κανείς από εδώ μέσα δεν ξέρει την βάση ή και αν υπάρχει θα είναι ένας και δεν θα μπορεί να το πει ακόμα για κάποιον λόγο. Όλοι όσοι είπαν για βάση είναι όλα υποθέσεις και κατά πόσο βολεύει τον καθένα. Ξανθέ αν λέω κάτι που δεν ισχύει διέψευσε με.
ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ »

Αυτό ακριβώς λέω και εγώ κάνεις δεν ξέρεις την βάση γιατί πολύ απλά όχι ότι δεν έχει άκρες καποιος για να μάθει απλά ακόμα δεν έχουν ανοίξει όλες οι αιτήσεις...
Ορεστης25
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Ορεστης25 »

Player 7 και ποιος εισαι εσυ που θα κρινεις αν οι αλλοι που εχουν περισσοτερα μορια απο σενα ειναι χαζοι; Η το θελουν λιγοτερο απο σενα;
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 94

Δημοσίευση από Dea pz »

Την βάση κανείς δεν την ξέρει.. μόνο αν βγουν οι πίνακες να πιστέψετε.. βάση λογικής κ μόνο κ προσωπικής άποψης.. η βάση θα ήταν 50-100 μόρια συν από το 11... με την αλλαγή της 3 τεκνιας όμως.. πόσοι πήραν συν 200.. Σίγουρα αρκετοί όπως εγώ π είχα 2620 κ πήρα συν 200... άρα αυτόματα αυτά τ άτομα όσο κ ν πεις θα ανεβάσουν την βάση... μιλάω γ προσωπική άποψη κ μόνο μπορεί να λέω κ Βλακείες βέβαια
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Player7 »

Καλα για την τριτεκνια θα γινουν πολλες ενστασεις στον Ασεπ το 10ημερο των ενστασεων. Δε ξερω αν θα καταφερουν κατι, αλλα θα γινουν. Το 2014 στη προκηρυξη του λιμενικου μετα τις ενστασεις εκοψαν τα μορια απο καποιους τριτεκνους που περνουσαν το οριο! Θα δειξει!

Ορεστη δεν εννοω χαζοι στο μυαλο, εννοω χαζοι-ασχετοι με την αστυνομια και την προκηρυξη γενικα. Ειναι πολλα παιδια που εχουν πολλα μορια τυχαια, χωρις να τα μαζευαν συγκεκριμενα για την αστυνομια. Οταν καποιος εχει πανω απο 2800 και ρωταει αν εχει ελπιδες σημαινει οτι δεν εχει ιδεα τι παιζεις τις προκηρυξεις!

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 174

Δημοσίευση από Xanthos »

Όχι Τίτος δεν έχεις άδικο φίλε.. κάνεις δεν παίζει την θέση του.. Ίσως να δώσει κάποια πληροφορία ή οποία δεν θα είναι ακριβής.. Εκτός αν είναι πατέρας σου αυτός που θα σου το πει. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Όσο υποχρέωση κ να σε έχει κάποιος ότι κ να είναι τι ακριβώς δεν θα στο πει.. πάνω κάτω θα σε παίξει..
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Dea pz »

Player7 έγραψε: Καλα για την τριτεκνια θα γινουν πολλες ενστασεις στον Ασεπ το 10ημερο των ενστασεων. Δε ξερω αν θα καταφερουν κατι, αλλα θα γινουν. Το 2014 στη προκηρυξη του λιμενικου μετα τις ενστασεις εκοψαν τα μορια απο καποιους τριτεκνους που περνουσαν το οριο! Θα δειξει!

Ορεστη δεν εννοω χαζοι στο μυαλο, εννοω χαζοι-ασχετοι με την αστυνομια και την προκηρυξη γενικα. Ειναι πολλα παιδια που εχουν πολλα μορια τυχαια, χωρις να τα μαζευαν συγκεκριμενα για την αστυνομια. Οταν καποιος εχει πανω απο 2800 και ρωταει αν εχει ελπιδες σημαινει οτι δεν εχει ιδεα τι παιζεις τις προκηρυξεις!

Οι ενστάσεις το 10 ήμερο γίνονται από τον κάθε υποψήφιο ξεχωριστά εάν δει κάποιο λάθος στην μοριοδότηση τ ενώ έχει καταθέσει τ χαρτιά κτλπ.. όσο αναφορά την τριτεκνια είναι θέμα της προκ το τι ορίζει ως τριτεκνια.. άρα δεν γίνετε τπτ απόλυτος.. κ δεν το λέω επειδή πήρα τ 200 γιατί με 2620 καλά ήμουν.. άλλο αν πάνε δικαστικά αλλά ζήσε μαη να φας τριφύλλι π λέμε..
Ορεστης25
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Player 7 και αυτο σημαινει οτι ειναι χαζος αν καποιος δεν εχει εμπειρια απο προκηρυξεις; Εγω ας πουμε για 250 μορια δεν επιασα την αστυφυλακων και απο τοτε το βαλα πεισμα να μπω μεσω προκηρυξης, πηρα πτυχιο πανεπιστημιου αλλα δε μετρησε πουθενα πηγα δοκιμος ειδικων δυναμεων που εφτυσα αιμα μεχρι να απολυθω μετα εχω απο τριτεκνια απολυτηριο διπλωμα και αγγλικα μορια. Ευχομαι να μπουν οσοι το αξιζουν και οχι οσοι εχουν βυσμα η δε ξερω τι αλλο γιατι το κωλαρακι μας το ξερει τι περασαμε για να μαζεψουμε τα μορια αυτα οσοι δεν εχουμε γνωστο γνωστου να μας βαλει...
Ορεστης25
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Αν εισαι τεκνο τριτεκνης οικογενειας η καρτα της τριτεκνιας ληγει μολις γινεις 25, το λεω επειδη συνεβη σε μενα στη προκηρυξη ομως δεν ελεγε κατι για οριο..
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Dea pz »

Και μην ξεχνάμε.. η σύγκεκρεμενη προκ δεν είναι μέσο ΑΣΕΠ αλλά από το προστασίας τ πολίτη.. ο ΑΣΕΠ λειτουργεί ως διαφάνεια.. δλδ με Βάση τ οριζόμενα της προκ.. ελέγχει αν έχεις τ προαπαιτούμενα.. δεν λειτουργεί δλδ μ βάση τους νόμους διορισμού μέσο ΑΣΕΠ.. αυτό γ να μην μπερδεύονται κάποιοι π ακούνε ΑΣΕΠ

Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Player7 »

Τις ενστασεις ποιος θα τις ελενξει; Ο ασεπ ή το υπουργειο?;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες