Αυτό κανένας δεν το γνωρίζει γι αυτό μην λέτε κάτι που δεν ισχύειSlade7 έγραψε: Εγώ θα πω αυτό και κρατήστετο όσοι είστε του 92 και πάνω μην τα βαψετε μαύρα αν δεν. πείτε φέτος του χρόνου τέτοια μέρα θα ξανά βγει προκήρυξη για 1000 Ε. Φ Έχουν πάει πολλοί σε νησιά και θέλουν δύναμη δεν έχουν καθόλου στα ξεκινήστε να μαζεύετε μόρια για του χρόνου όσοι δεν
Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)
- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 33
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 80
lamdar92 έγραψε:243 3000+ Α+Β κατηγορία
2470 μόρια ο τελευταίος μέχρι τώρα με 2.500 χιλιάδες αιτήσεις να έχουν μείνει..
Απίστευτη μάχη 2500-2700 μόρια εκεί κόλλησε 750+ άτομα..
Για κάποιους που λένε 2300 βάση να πω ότι για να φτάσει στο 2300 ως επιλαχόν θέλει πάνω από 1000 θέσεις για να φτάσει εκεί..
Για κάποιους που λένε πάλι 2620 πάλι η Βάση ναι ισχύει αλλά όχι τις Α κατηγορία αλλά και των 2..
Έτσι πληροφοριακά από 2200 και πάνω μέχρι τώρα και στις 2 κατηγορίες είναι πανω απο 4 χιλιάδες αιτήσεις κάτι απίστευτο αν σκεφτούμε ότι κανένας δεν περίμενε την προκήρυξη..
Η ευκολία να βγάλει κάποιος ξένες γλώσσες όπως και πολύ που έδωσαν βεβαίωση διπλωμάτων τελευταίας στιγμής και τέλος η Τριτεκνια από τι φαίνεται έπαιξε ρόλο προς την άνοδο της..
Κοντά στο 35% στην Β κατηγορία γυναίκες.. στην Β μέχρι τώρα έχουμε 3200+ αιτήσεις ελάχιστες κάτω από 2000 μόρια..
Τέλος μην περιμένετε επιλαχόντες όπως το 11 διότι και ΔΜ είναι ποιο ελαστικός όπως και τα τατουάζ..
Παρασκευή τα αποτελέσματα αν όχι τότε Δευτέρα.. Εγώ με 2340 φαίνεται πως μένω εκτός αλλά δεν σταματάει η Ζωή σε μια προκήρυξη. Χαιρετώ και καλή σταδιοδρομία σε αυτούς που θα αναλάβουν..
lamdar92
Είδατε πόσο ωραία τα γράφω; Όλη σχεδόν με πιστέψατε.. τώρα μπορώ να γράψω άλλο ένα κείμενο και να δικαιολογήσω γιατί η βάση μπορεί να είναι και κάτω από 2300.. είναι ένα μάθημα για να καταλάβετε κανέναν οτι αυτοι που λένε για τις βάσεις δεν ξέρουν τίποτα και απλά γράφουν κάτι ωραία και τα πιστεύετε.. Κανένας αυτήν την στιγμή δεν έχει πληροφορίες για τίς βάσεις παρά μόνο για τις αιτήσεις..
Νικ με 2600 δεν έχεις θέμα στο είπα κ χθες. κ ο λαμπαρ είναι σαφής κ έχει διευκρινίσει ότι 2600 μπορεί να ισχύει αλλά είναι κ για τις 2 κατηγορίες η βάση.. οπότε αναμενόμενο να πέσει!!! Μπορεί οχι πολύ αλλά θα πέσει!
Ο. Π. Κ. Ε
. Αρχηγέ για καπιοογο δε βγαίνουν τα μηνυματαXanthos έγραψε:Νικ με 2600 δεν έχεις θέμα στο είπα κ χθες. κ ο λαμπαρ είναι σαφής κ έχει διευκρινίσει ότι 2600 μπορεί να ισχύει αλλά είναι κ για τις 2 κατηγορίες η βάση.. οπότε αναμενόμενο να πέσει!!! Μπορεί οχι πολύ αλλά θα πέσει!
Παιδιά πώς το βλέπετε το χιλιαρι; Κρίμα για μένα πάντως γιατί το βγάζω σε 4:45 και είχα πολλά μόρια (2800)
σε καλωσορίζουμε κ πάλι lampar 92.lamdar92 έγραψε:Είδατε πόσο ωραία τα γράφω; Όλη σχεδόν με πιστέψατε. Τώρα μπορώ να γράψω άλλο ένα κείμενο και να δικαιολογήσω γιατί η βάση μπορεί να είναι και κάτω από 2300. Είναι ένα μάθημα για να καταλάβετε κανέναν οτι αυτοι που λένε για τις βάσεις δεν ξέρουν τίποτα και απλά γράφουν κάτι ωραία και τα πιστεύετε. Κανένας αυτήν την στιγμή δεν έχει πληροφορίες για τίς βάσεις παρά μόνο για τις αιτήσεις.
Η βαση μεχρι τις 14:40 ηταν 2900 με 2800 στην Α στην Β ηταν 2400 με 2300
Καλημέρα.. ερώτηση.. με 13,5 απολυτήριο δίπλωμα αμαξιού μηχανής λοουερ ειδικές δυνάμεις και τριτεκνια ποσά μόρια έχω ;
- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 33
2550317δ1 έγραψε: Καλημέρα.. ερώτηση.. με 13,5 απολυτήριο δίπλωμα αμαξιού μηχανής λοουερ ειδικές δυνάμεις και τριτεκνια ποσά μόρια έχω ;
Πάμε δυνατά .. φουλ διατροφή κ προπόνηση κ περιμένουμε τους πίνακες να δούμε...
Μερικοι ακομα ρωτανε ποσα μορια μαζευουν.. ουτε αυτο δε ξερουμ, κι ομως καποιοο θα ειναι επιτυχοντες! Αα ρε θεε...
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 80
TITO με παραδέχεσαι με αυτό που έκανα;
ναι φίλε μου σε παραδέχομαι. Αλλά και εσύ όμως είπε κάτι κάποια στιγμή που δεν ισχύει. Ειχες βγάλει πάλι ένα κατεβατο ολόκληρο που έλεγες για βάση 2200 και ίσως ποίο κάτω αν θυμάμαι καλά. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει μάθει κανείς καμιά απόλυτος βάση.lamdar92 έγραψε:TITO με παραδέχεσαι με αυτό που έκανα;
αποκλείω το γεγονός να έχει κάνει κάποιος αίτηση και να μην ξέρει τα μόρια που συγκεντρώνει. Είναι σαν να λένε η γυναίκα μου είναι ετοιμόγεννη και δεν ξέρω τι φύλο είναι το παιδί. Απλά τρολ και τίποτα παραπάνω.Player7 έγραψε:Μερικοι ακομα ρωτανε ποσα μορια μαζευουν.. ουτε αυτο δε ξερουμ, κι ομως καποιοο θα ειναι επιτυχοντες! Αα ρε θεε...
- shootmann
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 35
Καλημέρα όταν λες 2600 και για τις 2 ποσο περίπου δηλαδή στην Β;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες