Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
iceman2
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από iceman2 »

Snake oκ αφου ξερεις καλυτερα παω πασο... Απλα αμα εισαι μεσα στη βαση που δινω μη δεχτεις τι θεση να την παρει αλλος... Και τελικα να πεσω εξω κατα 101 ατομα και οχι 100.Τα στατιστικα στις εκλογες για να ξερεις ετσι βγαινουν και πεφτουν μεσα με ακριβια 10του 30 χρονια τωρα.

Τωρα αμα πεσω εξω οκ τι ειχα τι εχασα μια εκτιμιση εκανα με μαθηματικα και οχι απο την εγκυρη πηγη μου και τον υπουργο
Φιλικα παντα

Άβαταρ μέλους
Naked Snake
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από Naked Snake »

Iceman 2 ΟΚ. ΔΕΚΤΟ. Οχι δεν ξερω καλυτερα απο σενα απλα διαφωνησα. Τιποτα αλλο.
TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 277

Δημοσίευση από TITO »

Naked Snake έγραψε:ΤΙΤΟ. ΟΚ εχεις ενα τεραστιο σεβασμο απο εμενα και κατα τη γνωμη μου τα 14 χρονια στην πλατη σου ειναι παρα πολλα. Θα ακούσω τις συμβουλές σου γιατι διακρινψ οτι εχεις εναν καλλιεργημένο χαρακτηρα που μιλαει ορθα αλλα μην θεωρεις οτι οσοι ειναι στα σωματα ασφαλειας οτι ειναι και κατωτερου επιπεδου απο τυπους πανεπιστημιου σε παρακαλω δηλαδη.
δεν θεωρώ ότι είναι κατώτερου επιπέδου όσοι δεν είναι πανεπιστημίου. Και εγώ ένα λύκειο τελείωσα. Αν έλεγα κάτι τέτοιο σίγουρα θα το έλεγα και για τον εαυτό μου. Είπα όμως ότι δεν συναγωνιζεστε με άτομα που κατέχουν πτυχία μεταπτυχιακά διδακτορικά και άλλα τέτοια πράγματα για να είναι η βάση στο θεό. Αυτό ήθελα να πω μέσα από αυτό που έγραψα. Όσο για το πρώτο σχόλιο σου. Σε ευχαριστώ πολύ αλλά η (Χ) εμπειρία μου σε αυτά τα χρόνια μου έχει μάθει λίγα και καλά χρήσιμα πράγματα και όσο ζούμε σίγουρα μαθαίνουμε. την καλημέρα μου.
iceman2

Δημοσίευση από iceman2 »

snake νασαι καλα ρε φιλε μακαρι να τα πουμε και απο κοντα... Μια γενικευμενη παρατηρηση να κανω μονο οσον αφορα τις εγκυρες βασεις καποιων απο υπουργους ξαδερφια αδερφια αντιστρατηγους και τη παναγια την ιδια τη λεγομενη Παναγια η μεγαλομοριουχα...

Καταρχας κανεις δεν ξερει αυτη τη στιγμη τη βαση παρα μονο οι χειριστες του P.O.L. Και αμα διαρευσει τοσο νωρις η βαση νομιζω πως θα ψαχνουν για δουλεια και αυτοι απο αυριο... !

Λοιπον ειμαι κατα 99% σιγουρος οτι οι βασεις που σας δινουν ειναι μια απλη προσθεση της υποτιθεμενης βασης του 2011 για την 1200 θεση προσθετοντας τα 200 μορια τριτεκνιας που και καλα τα περνουν ολοι... Οποτε 2300+200= 2500 βαση και καλα γιατι ολοι θα παρουν τα 200 εεε λοιπον αυτο δεν ισχυει με τιποτα, δεν δουλευουν ετσι τα στατιστικα μοντελα (αλλα δεν περιμενα και κατι παραπανω απο εναν ασπουδαστο ενστολο εν αποστρατεια δεν το λεω επικριτικα αλλα ετσι ειναι και παντα υπαρχουν οι εξαιρέσεις)

Το μονο που βγαινει σα συμπερασμα ειναι οτι ισως υπαρξει μια ανοδικη ταση (50 μορια το πολυ) σε ενα σταθμισμενο δειγμα ατομων. Εδω ομως εμεις για φετους τουλαχιστον δεν ειμαστε σταθμισμενο δειγμα ατομων καθως υπαρχουν καμια 10αρια παραγοντες που δεν σταθμιζονται, με κυριοτερο το γεγονος της ξαφνικης προκηρυξης και την απροετοιμασια των υποψηφιων... Και οχι δεν υπαρχει συσσωρευση υποψηφιων με 2700,3000,3500 μορια και ας ειχε να βγει τοσα χρονια προκηρυξη.

Για του λογου το αληθες γιατι ενω εβγαινε προκηρυξη το 2008 2009 2010 2011 συνεχιζαν να υπαρχουν μορια απο 2500+ εεε; Η βαση θα επρεπε να ειναι 1800 και ο πρωτος με 2500 ειδικα το 2011, αλλα αντιθετως η βαση ανεβαινε αντι να πεφτει... Γιατι; Γιατι πολυ απλα οι υποψηφιοι ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΝ ενω τωρα κοιμομασταν ορθριοι μεχρι πριν 3 μηνες

αρα οταν σας δινουν βαση 2500+ θε επρεπε να λενε και για τη βαση του 2011 οτι εγινε λαθος και τελικα ειναι 1800

Αυτα τα ολιγα προς το παρον

Άβαταρ μέλους
Asdorf
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από Asdorf »

snake νασαι καλα ρε φιλε μακαρι να τα πουμε και απο κοντα... Μια γενικευμενη παρατηρηση να κανω μονο οσον αφορα τις εγκυρες βασεις καποιων απο υπουργους ξαδερφια αδερφια αντιστρατηγους και τη παναγια την ιδια τη λεγομενη Παναγια η μεγαλομοριουχα...

Καταρχας κανεις δεν ξερει αυτη τη στιγμη τη βαση παρα μονο οι χειριστες του P.O.L. Και αμα διαρευσει τοσο νωρις η βαση νομιζω πως θα ψαχνουν για δουλεια και αυτοι απο αυριο... !

Λοιπον ειμαι κατα 99% σιγουρος οτι οι βασεις που σας δινουν ειναι μια απλη προσθεση της υποτιθεμενης βασης του 2011 για την 1200 θεση προσθετοντας τα 200 μορια τριτεκνιας που και καλα τα περνουν ολοι... Οποτε 2300+200= 2500 βαση και καλα γιατι ολοι θα παρουν τα 200 εεε λοιπον αυτο δεν ισχυει με τιποτα, δεν δουλευουν ετσι τα στατιστικα μοντελα (αλλα δεν περιμενα και κατι παραπανω απο εναν ασπουδαστο ενστολο εν αποστρατεια δεν το λεω επικριτικα αλλα ετσι ειναι και παντα υπαρχουν οι εξαιρέσεις)

Το μονο που βγαινει σα συμπερασμα ειναι οτι ισως υπαρξει μια ανοδικη ταση (50 μορια το πολυ) σε ενα σταθμισμενο δειγμα ατομων. Εδω ομως εμεις για φετους τουλαχιστον δεν ειμαστε σταθμισμενο δειγμα ατομων καθως υπαρχουν καμια 10αρια παραγοντες που δεν σταθμιζονται, με κυριοτερο το γεγονος της ξαφνικης προκηρυξης και την απροετοιμασια των υποψηφιων... Και οχι δεν υπαρχει συσσωρευση υποψηφιων με 2700,3000,3500 μορια και ας ειχε να βγει τοσα χρονια προκηρυξη.

Για του λογου το αληθες γιατι ενω εβγαινε προκηρυξη το 2008 2009 2010 2011 συνεχιζαν να υπαρχουν μορια απο 2500+ εεε; Η βαση θα επρεπε να ειναι 1800 και ο πρωτος με 2500 ειδικα το 2011, αλλα αντιθετως η βαση ανεβαινε αντι να πεφτει... Γιατι; Γιατι πολυ απλα οι υποψηφιοι ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΝ ενω τωρα κοιμομασταν ορθριοι μεχρι πριν 3 μηνες

αρα οταν σας δινουν βαση 2500+ θε επρεπε να λενε και για τη βαση του 2011 οτι εγινε λαθος και τελικα ειναι 1800

[/QUOTE

Γεια σου ρε iceman αλανι σε πάω με 1000 μακάρι να σε γνωρίσω αν κάνεις τα χαρτιά σου... είσαι ο μόνος που πιστευω

TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από TITO »

iceman2 έγραψε:snake νασαι καλα ρε φιλε μακαρι να τα πουμε και απο κοντα... Μια γενικευμενη παρατηρηση να κανω μονο οσον αφορα τις εγκυρες βασεις καποιων απο υπουργους ξαδερφια αδερφια αντιστρατηγους και τη παναγια την ιδια τη λεγομενη Παναγια η μεγαλομοριουχα...

με βάση την λογική που λες πόσο θα κοιμανθει η βάση φίλε μου;
Fsasa

Δημοσίευση από Fsasa »

iceman2 έγραψε:snake νασαι καλα ρε φιλε μακαρι να τα πουμε και απο κοντα... Μια γενικευμενη παρατηρηση να κανω μονο οσον αφορα τις εγκυρες βασεις καποιων απο υπουργους ξαδερφια αδερφια αντιστρατηγους και τη παναγια την ιδια τη λεγομενη Παναγια η μεγαλομοριουχα...

1800 το 2011 ; Ποιος στα λέει αυτά ; Μην μιλάτε χωρίς να έχετε ιδέα, πάμε πάλι βάση 2011 ήτανε 2360 , με τους επιλαχόντες πήγε στα 2200.
Άβαταρ μέλους
Police7
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από Police7 »

Δεν κατάλαβα η βάση του 11 ήταν 1800!
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Δημοσίευση από ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ »

2240 μορια και ο Θεός είναι μεγάλος... Μακάρι το θελω πολύ παιδιά... Μακάρι να εχω ελπίδες...
iceman2

Δημοσίευση από iceman2 »

2170-2200 με τον τελευταιο επιλαχων

Να το δουμε και λιγο αλλιως 14000 αιτησεις αρα 1200 γκρουπακια των 12 ατομων το ενα περιπου, οπου ουσιαστικα απο καθε ενα γκρουπ θα περασει αναγκαστικα Ο ΕΝΑΣ μετα περισσοτερα μορια. Εσεις θεωρειτε οτι σε καθε ενα γκρουπ των 12 θα υπαρχει ατομο με 2500 και πανω;

Σε καθε γκρουπ υπαρχει ενας τουλαχιστον με 2170 (η βαση που δινω), εσεις τι πιστευετε; Οτι απο τους αλλους 11 γυρω του, παντα και για ολα τα γκρουπ (1200) θα υπαρχει τουλαχιστον ενας που θα ξεπερναει τα 2170;

2170 σημαινει πχ 12.7 απολυτηριο ειδικες δυναμεις τριτεκνια lower αμαξι (αντρας μαχιμος που την ψιλοπαλευε στα μαθηματα)

ή

10.7 απολυτηριο ειδικες δυναμεις τριτεκνια μηχανη αμαξι (αντρας μαχιμος αλλα σκραπας χωρις παρεξηγηση)

ή

15.7 απολυτηριο τριτεκνια lower μηχανη (αντρας διαβαστερος και αλανι)

ή

17.7 απολυτηριο τριτεκνια lower αμαξι (γυναικα για σπιτι και σουπερμαρκετ μονη της Εικόνα)

δηλ δεν ειναι ευκολο πρεπει να πληρεις καποιες προυποθεσεις και πανω (ενα ακομα εξτρα προσον) για να ξεπερασεις τα 2170 οποτε δεν νομιζω σε ολα τα γκρουπ να υπαρχει ενα ακομα ατομο που να ξεπερναει τις 4 παραπανω περιπτωσεις οταν το γκρουπ απαρτίζεται απο αλλα 11 ατομα

ειδικα οταν γνωριζουμε οτι το 70% των αιτησεων ειναι 2000 μορια και κατω (δειτε παλαιοτερους πινακες οσοι εχουν πανω απο 2000 μορια ειναι το 1/3 των αιτησεων δηλ το 30% χοντρικα αρα το αλλο 70% εχει κατω απο 2000 μορια)

police7 αναφέρομαι στην 1200 θεση του πινακα του 2011

Άβαταρ μέλους
Police7
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από Police7 »

Εγώ παιδιά έχω μια υποψία πως η βάση θα είναι πολύ χαμηλά, πολλοί επίσης θα κοπούν!!! μην μασάτε τίποτα όλα. καλα. θα πάνε όλοι θα μπούμε !! θετική σκέψη μάγκες !!! μακάρι να τα πούμε και από κοντά στις σχολές ως αστυνομικοι πλέον!!!
Βασίλης

Δημοσίευση από Βασίλης »

Η βάση του 2011 πως ήταν 1800; Απο που πηγαζει αυτο?
TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από TITO »

iceman2 έγραψε:2170-2200 με τον τελευταιο επιλαχων

Να το δουμε και λιγο αλλιως 14000 αιτησεις αρα 1200 γκρουπακια των 12 ατομων το ενα περιπου, οπου ουσιαστικα απο καθε ενα γκρουπ θα περασει αναγκαστικα Ο ΕΝΑΣ μετα περισσοτερα μορια. Εσεις θεωρειτε οτι σε καθε ενα γκρουπ των 12 θα υπαρχει ατομο με 2500 και πανω;

Σε καθε γκρουπ υπαρχει ενας τουλαχιστον με 2170 (η βαση που δινω), εσεις τι πιστευετε; Οτι απο τους αλλους 11 γυρω του, παντα και για ολα τα γκρουπ (1200) θα υπαρχει τουλαχιστον ενας που θα ξεπερναει τα 2170;

2170 σημαινει πχ 12.7 απολυτηριο ειδικες δυναμεις τριτεκνια lower αμαξι (αντρας μαχιμος που την ψιλοπαλευε στα μαθηματα)

ή

10.7 απολυτηριο ειδικες δυναμεις τριτεκνια μηχανη αμαξι (αντρας μαχιμος αλλα σκραπας χωρις παρεξηγηση)

ή

15.7 απολυτηριο τριτεκνια lower μηχανη (αντρας διαβαστερος και αλανι)

ή

17.7 απολυτηριο τριτεκνια lower αμαξι (γυναικα για σπιτι και σουπερμαρκετ μονη της Εικόνα)

δηλ δεν ειναι ευκολο πρεπει να πληρεις καποιες προυποθεσεις και πανω (ενα ακομα εξτρα προσον) για να ξεπερασεις τα 2170 οποτε δεν νομιζω σε ολα τα γκρουπ να υπαρχει ενα ακομα ατομο που να ξεπερναει τις 4 παραπανω περιπτωσεις οταν το γκρουπ απαρτίζεται απο αλλα 11 ατομα

ειδικα οταν γνωριζουμε οτι το 70% των αιτησεων ειναι 2000 μορια και κατω (δειτε παλαιοτερους πινακες οσοι εχουν πανω απο 2000 μορια ειναι το 1/3 των αιτησεων δηλ το 30% χοντρικα αρα το αλλο 70% εχει κατω απο 2000 μορια)

police7 αναφέρομαι στην 1200 θεση του πινακα του 2011

ευχαριστώ για την απάντηση. Ο 1200 θέση τι μόρια θα έχει πιστεύεις;
marios390

Δημοσίευση από marios390 »

Μαγκες καλησπερα και καλη επιτυχια σε ολους. Σημερα το πρωι πηγα στην ΓΑΔΘ) γενικη αστυνομικη διευθυνση θεσσαλονικης) για να προσκομισω ενα χαρτι. Ρωτησα απο καθαρη περιεργεια τον αξιωματικο που ασχολουνταν με την προκηρυξη πως και τονιζω δεν τον ηξερα καθολου ουτε γνωστος μου ηταν ποσο παει η βση μεχρι στιγμης. Η απαντηση του, χωρις να μου διευκρινηση αν εννοουσε μονο θεσσαλονικη ή πανελλαδικα, ηταν πως η βαση θα κυμανθει απο 2300-2350. Απλα το αναφερω χωρις να ειναι τπτ σιγουρο.ευχομαι συντομα να τα πουμε με τους περισσοτερους απο το φορουμ απο κοντα.

καλη συνεχεια και υπομονηηη μαγκες. Λιγο εμεινε ακομα

Άβαταρ μέλους
Spyros D.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Spyros D. »

Δεν ξέρω ρε μαν αλλά νομίζω παραείσαι γενναιόδωρος με τα απολυτήρια ειδικά.

Εγώ τουλάχιστον από μια παρέα ας πούμε 8-10 ατόμων που έχω, όλοι από Αθήνα και απόφοιτοι ΓΕΛ, δεν παίζει να έχει κανείς κάτω από 16.
Και ναι πέρασαν και τελείωσαν σχολές, αλλά αυτό δε σημαίνει πως έχουν και όλοι δουλειά ή δουλειά που συγκρίνεται μισθολογικά/από θέμα εξασφάλισης με την Αστυνομία...
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες