Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Καλησπέρα, είμαι τέκνο πολύτεκνης οικογένειας έχω lower καλή γνώση exdl εκπληρωμενη στρατιωτική θητεία και βαθμό Γενικού απολυτήριο 16.4. Πόσα μόρια συγκεντρωνω; Έχω ελπίδες έστω και από τους τελευταίους;
Δεα347εδ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Δεα347εδ »

Ο Δεα πζ με κοροιδευει😂😭😭😭
Ιορδάνης
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Ιορδάνης »

Παιδιά στην τριτεκνια υπάρχουν ηλικιακά όρια η την πιάνεις ανεξάρτητα από την ηλικία την δική σου και των αδελφών σου ; Πχ αν είναι 26-27 ετών ο αδελφός μου και αν είναι παντρεμένος για παράδειγμα την παίρνω ; Μέσα στο ΦΕΚ δεν γράφει κάτι για όριο ! Άμα ξέρετε παρακαλώ απαντήστε μου !!!
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 94

Δημοσίευση από Dea pz »

Ιορδάνης έγραψε: Παιδιά στην τριτεκνια υπάρχουν ηλικιακά όρια η την πιάνεις ανεξάρτητα από την ηλικία την δική σου και των αδελφών σου ; Πχ αν είναι 26-27 ετών ο αδελφός μου και αν είναι παντρεμένος για παράδειγμα την παίρνω ; Μέσα στο ΦΕΚ δεν γράφει κάτι για όριο ! Άμα ξέρετε παρακαλώ απαντήστε μου !!!
Νομίζω πρέπει να εισια μέχρι 25 εκτός αν σπουδάζεις 30 αλλά Νομίζω. Δεν πρέπει να είναι παντρεμένα τ αδέρφια σ ψαξτο στο Ίντερνετ να δεις τ Ισχύει γενικά για την τρίτεκνια
Ιορδάνης
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Ιορδάνης »

Dea pz Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση !!!
DeaED317
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από DeaED317 »

Ποσο χαζος ο ΔΜΣ ειμαι 1.78 στα 91-92 κιλα με 8% λιπος πανω μου, χρονια στην διατροφη και στα γυμναστηρια περναω ολα τα αθληματα χωρις κανενα προβλημα για να γυρισει καποιος να με πει υπερβαρο η οτι δεν εχω Υγεία και άρτια σωματική διάπλαση; Να παρουν τιποτα κοριτσακια στα 70-75 κιλα.2720 Α κατηγορια

VasoStk

Δημοσίευση από VasoStk »

Καλησπέρα σας εγώ παλεύω χρόνια να μπω το 2011 δεν είχα τα κατάλληλα χαρτιά και δεν μπήκα !! Τώρα όμως που τα έχω μαζέψει Έχω 2.350 μόρια πιστεύετε έχω ελπίδες; Εικόνα
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Liontarina »

SOVER έγραψε:Καλησπερα! Ειμαι ο τελευταιος απο 5μελη πολυτεχνη οικογενεια ηλικια 27 και 10 μηνες (20/09/1991). Δικαιουμαι την πολυτεχνικη ιδιοτητα και παιρνω τα μορια λογω οτι ειμαστε 5 αδερφια η οχι λογω ηλικιας; Εκτος απο αυτο εχω 1.970 μορια! Να φανταστω ουτε καν σαν επιλαχων σωστα; Μολις εμαθα για την προκηρυξη και σκεφτομουν αν προλαβαινω να ξεκινησω μαθηματα για διπλωμα μηχανης για να παρω τα 300 μορια και να φτασω 2.270 αλλα να φανταστω δεν προλαβαινω; Ας μου απαντησει οποιος μπορει! Ευχαριστω!

φίλε μου εσύ λογικά δεν θα έχεις δικαίωμα να λάβεις μέρος λόγω ηλικίας. Στις 31/12/2019 θα είσαι 28 και καποιους μήνες, δηλαδή θα έχεις συμπληρώσει το 28ο έτος της ηλικίας σου.

Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 28
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Σιγα ρε φιλε που ειναι κοριτσακια αμα ειναι 75 κιλα... ηρεμιστε λιγο. Αν κοπεις δε σημαινει οτι εισαι υπερβαρος, αλλα δε θεωρεισαι λειτουργικος με αυτο το κορμι. Δε πιστευω οτι θα σε κοψουν αν οντως εισαι κομματια με κοιλιακους αλλα οκ, δε ξερεις σε ποιον θα πεσεις!
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Liontarina έγραψε:
SOVER έγραψε:Καλησπερα! Ειμαι ο τελευταιος απο 5μελη πολυτεχνη οικογενεια ηλικια 27 και 10 μηνες (20/09/1991). Δικαιουμαι την πολυτεχνικη ιδιοτητα και παιρνω τα μορια λογω οτι ειμαστε 5 αδερφια η οχι λογω ηλικιας; Εκτος απο αυτο εχω 1.970 μορια! Να φανταστω ουτε καν σαν επιλαχων σωστα; Μολις εμαθα για την προκηρυξη και σκεφτομουν αν προλαβαινω να ξεκινησω μαθηματα για διπλωμα μηχανης για να παρω τα 300 μορια και να φτασω 2.270 αλλα να φανταστω δεν προλαβαινω; Ας μου απαντησει οποιος μπορει! Ευχαριστω!

φίλε μου εσύ λογικά δεν θα έχεις δικαίωμα να λάβεις μέρος λόγω ηλικίας. Στις 31/12/2019 θα είσαι 28 και καποιους μήνες, δηλαδή θα έχεις συμπληρώσει το 28ο έτος της ηλικίας σου.

Γράψτε λάθος παιδιά... Συγγνώμη για την αναστάτωση... Και του 91 θα μπορούν να κάνουν χαρτιά.Εικόνα

Άβαταρ μέλους
12pi
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από 12pi »

Παιδια πως μπορω να υπολογισω τα μορια μου;
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Bill931 »

Υπάρχει φόρμα υπολογισμός μορίων, κάνε αναζητηση... Αν θες πες τα εδώ να τα υπολογίσουμε παρέα
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Bill931 έγραψε:Υπάρχει φόρμα υπολογισμός μορίων, κάνε αναζητηση... Αν θες πες τα εδώ να τα υπολογίσουμε παρέα
Βαλς το λινκ εδώ να το βλέπουμε όλοι... Να υπολογίσω κι εγώ έτσι για την πλάκα, αν και δεν θα κάνω αίτηση.

Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Dea pz »

Γράψτε τ μόρια σας έδω όσοι. Θέλετε
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Dea pz »

γράψτε τ έχετε να σας Πόυμε τ μόρια σας γιατί η εφαρμογή βγαίνει σε λάθος γλώσσα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες