Προκήρυξη Πυροσβεστικής 2019 (εκτός πανελληνίων)
Μέσα σε αυτόν τον μήνα η τον επόμενο προβλέπεται να βγεί προκήρυξη στην πυροσβεστική μέσω ΑΣΕΠ. Τι γνωρίζετε γι αυτό το θέμα ;
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 3
1.000 νέοι εποχικοι πυροσβεστες, συμβασιουχοι δηλαδή 5 η 6 μηνες τον χρόνο.Δε θα είναι ΑΣΕΠ, όριο ηλικίας μάλλον 40.
Διασωστης31 έγραψε:1.000 νέοι εποχικοι πυροσβεστες, συμβασιουχοι δηλαδή 5 η 6 μηνες τον χρόνο.Δε θα είναι ΑΣΕΠ, όριο ηλικίας μάλλον 40.
θα βγει νέα ή τους επιλαχοντες;
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
Νεα προκήρυξη. Δεν θα προλάβουν να αναλάβουν καθήκοντα φέτος πιστεύω και ας λέει το workenter. Τον Μάιο του 2020 θα μπουν πρώτη φορά.
https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/asep-stin-teliki-eytheia-gia-1180-proslipseis-me-stoli-monimoi
https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/asep-stin-teliki-eytheia-gia-1180-proslipseis-me-stoli-monimoi
Αυτοι εχουν σχεση με τους πυροσβεστες πενταετους υποχρεωσης; οπου μετα τα πεντε χρονια, τους μονιμοποιουν;
Παιδιά τι εννοούμε εποχικοί; Θα είναι μόνιμοι ;
Ιορδάνης έγραψε:Παιδιά τι εννοούμε εποχικοί; Θα είναι μόνιμοι ;
Καλά τα προηγούμενα μηνύματα δεν τα βλέπεις;
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
Ιορδάνης έγραψε:Παιδιά τι εννοούμε εποχικοί; Θα είναι μόνιμοι ;
Όχι
Εποχικοί δασοπυροσβεστες
Μάιο θα μπαίνεις, τέλη Οκτωβρίου θα φεύγεις.
Καθε χρόνο έτσι, και αν βγει ποτέ προκήρυξη ΠΠΥ μπαίνεις πενταετία.
Περισσότερες ελπίδες έχουν όσοι ήταν παλιά εποχικοι + πολυτεκνοι. Η μοριοδότηση είναι περίεργη. Και 19 απολυτήριο να εχεις σε περνάνε!
Καλημέρα παιδες. Εγώ έχω ειδικες δυνάμεις, πολυτεκνεια και 16,5 απολυτήριο εχω ελπιδες; Επίσης εάν περάσω κ κάνω τα χαρτιά μου για αλλο διαγωνισμο στο δημοσιο μπορώ να παραιτηθώ από εποχιακος; Και τελευταιο υπηρετείς στην πολη σου; Η όπου τυχει?
wolver έγραψε:Καλημέρα παιδες. Εγώ έχω ειδικες δυνάμεις, πολυτεκνεια και 16,5 απολυτήριο εχω ελπιδες; Επίσης εάν περάσω κ κάνω τα χαρτιά μου για αλλο διαγωνισμο στο δημοσιο μπορώ να παραιτηθώ από εποχιακος; Και τελευταιο υπηρετείς στην πολη σου; Η όπου τυχει;
1) Καλά μόρια έχεις (ρόλο θα παίξει ο ανταγωνισμός στον τόπο σου και ο αριθμός των ατόμων που θέλουν στο συγκεκριμένο νομό όπου και βρίσκεσαι)
2) Δεν βλέπω να βαθμολογείτε ο βαθμός απολυτηρίου απλά απολυτήριο ζητάει οποιουδήποτε λυκείου
3) Μπορείς να παραιτηθείς ναι είναι σύμβαση απλά ποτέ μετά δε θα έχεις δικαίωμα να ξανά δηλώσεις για εποχιακός πυροσβέστης αν και εφόσον σε πάρουν.
4) Μπορείς να επιλέξεις ΕΝΑΝ νομό στην αίτηση σου (Π. Χ. Είσαι απο καβάλα κάνεις την αίτηση σου στην Π. Υ Καβάλας και έχεις δικαίωμα να επιλέξεις την μία ή κ τις 2 κατηγορίες (μάχιμοι - οδηγοί) και επίσης σε 1 ή και όλους τους πυροσβεστικούς σταθμούς και κλιμάκια του νομού σου.
Ελπίζω να σε κάλυψα όσο μπορούσα βέβαια...
Με καλυψες πληρως! Ευχαριστω πολυ
Να ρωτήσω κάτι.. οι εποχικοί που βγήκαν ξέρετε μέχρι πότε είναι η προθεσμία για τα χαρτιά να κάνεις;
Ακομα δεν εχει βγει η προκηρυξη. Οποτε δεν εχουν ξεκινησει και οι αιτησεις!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες