Προσλήψεις στην ΕΥΠ (2019-2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Κώστας

Δημοσίευση από Κώστας »

Παιδιά η ταπεινή μου άποψη είναι ότι όλα είναι ανοιχτά. Δεν μπορεί να ξέρει κανένας τι θα συμβεί. Εάν τους κάνει η προκήρυξη από πολλές απόψεις θα την βγάλουν αλλιώς θα ετοιμασουν άλλη με δικά τους κριτήρια. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι να λέει ο καθένας με κακόβουλο τρόπο το τι θα γίνει. Περιμένουμε εξελίξεις τόσο απλά.
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 6
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Φιλε kapa κοψανε κοσμο με την αιτιολογια οτι δεν πληρωσαν το παραβολο, ενω υπαρχει η αποδειξη οτι εχουν πληρωσει. Πως το εξηγεις αυτο; Και τσιςαν ενστασεις δε τους απαντησαν καν. Οτι υπαρχει βυσμα σε τετοιες προκυρηξεις ειναι δεδομενο. Εγω προσωπικα δε συμμετειχα στη προκυρηξη διοτι δε με ενδιαφερει αλλα ξερω τι παιζει! Και στη τελευταια προκυρηξη της ευπ τσακωνοντουσταν τα βυσματα του Παυλοπουλου και του Πολυδωρα επι Νεας Δημοκρατιας! Αυτα που λεω δεν ειναι κακια, ειναι η πραγματικοτητα!
βαλαντης

Δημοσίευση από βαλαντης »

και που το έμαθες ότι τσακωνοντουσαν?
Kapa

Δημοσίευση από Kapa »

Δε θα κάνω το συνήγορο όσων από κλείστηκαν.. Προσωπικά κατέθεσα όλα τα έγγραφα ορθώς και χωρίς κανένα πρόβλημα προκριθηκα στην επόμενη φάση, το τι λένε οι λοιποί για παράβολα κτλ δε με αφορά, ούτε είμαι μάντης...
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 6
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

"Τσακονωντουσταν"οι δυο υπουργοι ποιος θα βολεψει περισσοτερους... ε το ξερω τι να σου οω ποιος μου το ειπε; Δεν ειναι. κρυφο κιολας αμα διαβασετε δημοσιευματα απο τοτε θα το δειτε!
βαλαντης

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:"Τσακονωντουσταν"οι δυο υπουργοι ποιος θα βολεψει περισσοτερους... ε το ξερω τι να σου οω ποιος μου το ειπε; Δεν ειναι. κρυφο κιολας αμα διαβασετε δημοσιευματα απο τοτε θα το δειτε!

και τελικά τι έγινε;

στην ευπ πως και ζητάνε παράβολο και σε άλλους διαγωνισμούς όχι;

Δεν έχω δει κάποιο άρθρο

Πολίτης

Δημοσίευση από Πολίτης »

Κύριε kapa,lamda.. Τα περί ντροπής κτλ, επιστρέφονται στο ακέραιο. Εν δευτέροις, αδυνατείτε να κατανοήσετε βασικές γνώσεις διοικητικού δικαίου περί συγκρότησης και λειτουργίας συλλογικών διοικητικών οργάνων. Τρίτον, πράγματι η ΕΥΠ έχει ανάγκη από σκεπτόμενους πολίτες και οι περισσότερες κρίσεις /γνώμες δίδονται από σκεπτόμενους πολίτες {βλέπε απόρριψη λόγω μη πληρωμής παραβόλου(sic)}.Υ. Γ. Είτε κληθείτε στην ΕΥΠ είτε οπουδήποτε αλλού, οφείλετε να φρεσκάρετε στοιχειώδεις γνώσεις γραμματικής δημοτικού..

Kapa

Δημοσίευση από Kapa »

Δε θαα μου πείτε εσείς κύριε πολίτη για τις γνώσεις γραμματικής μου μιας κι είναι πασιφανές πως το auto correct του κινητού μου ευθύνεται για τα λάθη ορθογραφίας του προηγούμενου σχολίου μου. Όπως και να χει τα σχόλια σας είναι ενδεικτικά του δικού σας επιπέδου και καλά θα κάνετε να πάψετε να σχολιάζετε με τόση προκλητικό τη τα. Τελικά δε μας είπατε όμως, εσείς γιατί κοπηκατε; ΕικόναΕικόναΕικόνα

Cherry blossom

Δημοσίευση από Cherry blossom »

Παιδιά μόλις έλαβα μήνυμα πως η ένσταση μου γίνεται δεκτή. Έλαβε κάτι αντίστοιχο κάποιος-α από εσας; Αν ναι, πως προχωράμε?
marpap

Δημοσίευση από marpap »

κ εγω ελαβα μηνυμα οτι η ένταση έγινε δεκτή, επιτέλους λάβαμε απάντηση
βαλαντης

πότε έγινε το σκάνδαλο με τα βύσματα; δεν βρίσκω τίποτα
Δημήτρης

Δημοσίευση από Δημήτρης »

Παιδιά οι πίνακες συμμετεχόντων για τους κλάδους ΠΕ που ακριβώς έχουν αναρτηθεί; δε θα έπρεπε να λάβουμε μήνυμα ότι προκριθηκαμε στην επόμενη φάση;
Άβαταρ μέλους
Vessty
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Vessty »

Παιδιά θα μοιραστώ τις ανησυχίες μου μαζί σας. Βλέποντας την "ύλη" που ζητάνε αλλά και την προτεινόμενη βιβλιογραφία με λούζει κρύος ιδρώτας.Θα μιλήσω για εμένα προσωπικά λοιπόν, εγώ τελείωσα με βαθμό >7.50 και τη σχολή και το μεταπτυχιακό που ακολούθησε, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να πω ότι γνωρίζω όλα αυτά που ζητάνε. Προφανώς έχω μία γενική ιδέα τι είναι αλλά οι γνώσεις που ζητάνε σε κάποιες κατηγορίες είναι ύλη 4-5 ετών την οποία πρέπει να ξέρεις καλά ;

Ακόμα και καλά να την ξέρεις οι ερωτήσεις που μπορεί να τεθούν είναι τόσο χαοτικές...

Δεν ξέρω εμένα η γραπτή εξέταση στο αντικείμενο της θέσης καθώς και σε θέματα επικαιρότητας με προβληματίζουν πάρα πολύ καθώς είναι αρκετά ΑΟΡΙΣΤΑ...

Ήδη έχω ξεκινήσει να κοιτάω κάποιες ενδεικτικές ενότητες που έχω να τις δω από το προπτυχιακό...

Επίσης γνωρίζουμε πότε θα ενημερωθούμε για τις εξετάσεις;

Η μετακίνηση για Αθήνα για εμάς που δουλεύουμε εκτός είναι αρκετά δύσκολη με την έννοια ότι θέλει κάποιο σχετικό προγραμματισμένο.

Για εμένα προσωπικά θα ήθελα να το γνωρίζω 20 μέρες νωρίτερα τουλάχιστον για να μπορέσω να πάρω τις απαραίτητες άδειες που μέσα στο καλοκαίρι ξέρετε πόσο δύσκολο είναι...

Αυτά από εμένα.

Καλή μας επιτυχία ΕικόναΕικόνα

Kapa

Δημοσίευση από Kapa »

Επ Πολίτη; που χάθηκες;
incognito

Δημοσίευση από incognito »

Από την ιστοσελίδα της ΕΥΠ απάντηση στην ερώτηση νο.12: Πως μπορω να εργαστω στην Ε. Υ. Π;

Η Ε. Υ. Π.εξαιρείται από τη διαδικασία πρόσληψης μέσω ΑΣΕΠ (Ν.2190/94, άρθρο 14, παρ.2ε).
Η διαδικασία πρόσληψης προσωπικού στην Ε. Υ. Π. Μέχρι την έκδοση του νέου Π. Δ. Γίνεται σύμφωνα με το άρθρο 39 του Π. Δ.360/92, ως εξής:
Προκηρύσσονται οι κενές θέσεις του πολιτικού προσωπικού, κατά κλάδο και ειδικότητα και τα απαιτούμενα για το διορισμό προσόντα. Ο τρόπος γνωστοποίησης της προκήρυξης καθορίζεται με απόφαση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.
Η επιλογή γίνεται από τριμελή επιτροπή. Η συγκρότηση και η σύνθεση αυτής ορίζεται με απόφαση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες