Προσλήψεις στην ΕΥΠ (2019-2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
MIXALHS GLOCK
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από MIXALHS GLOCK »

REDMAN316 έγραψε:
Koreos έγραψε:Αυτό που πρέπει να προβληματίσει με τις ειδικές δυνάμεις είναι γιατί τις μοριοδοτούν?; Μήπως τελικά δεν είναι απαραίτητο κ απλά είναι προσόν σαν την ξένη γλώσσα?; Γιατί αυτό με την μοριοδότηση δεν είναι λογικό

Αυτό είναι το μεγάλο ερωτημα. Όπως η ξένη γλώσσα έτσι και το πτυχίο φύλακα και οι ειδικές συβαμεις μοριοδοτουνται. Αν όλα αυτά θεωρούνται προαπαιτούμενα δεν θα έπρεπε να μοριοδοτουνται γιατί θα τα έχουν όλοι όσοι πάρουν μερος. Αυτά που πρέπει να μοριοδοτουνται είναι τα προσόντα ως εξρρεα μόρια όπως ο βαθμός του απολυτηρίου ή πτυχίου, οι εξτρε ξένες γλώσσες η προυπηρπροϋ η κτλπ όπως συμβαίνει συνήθως στις προκηρύξεις. Το να μοριοδοτουνται τα προαπαιτούμενα που είναι γεγονός ότι εφόσον προαπαιτούμενα τα έχουν όλοι δεν έχει λογοκη. Τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ να το καταλαβω...

Όλα αυτά που προανέφερες μοριοδοτούνται!! Πρέπει στον πίνακα να υπάρχει ένα σύνολο μορίων, όσοι έχουν ειδικές δυνάμεις θα κοντραριστούν στο απολυτήριο λυκείου αν εχω καταλάβει καλά, και φυσικά όσοι έχουν ιεκ θα πάρουν 150 μόρια παραπάνω!
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από REDMAN316 »

Έχει μία λογική Μιχάλη ότι πρέπει να υπάρχει ένα σύνολο μορίων όπως λες αλλά δεν είναι και ξεκάθαρο. Θα έπρεπε να υπάρχουν κύρια και επικουρικά προσόντα έστω κάπως να αναφερόταν κάπως η διαδικασία. Νομίζω πρέπει να καλέσουμε στη υπηρεσία να πάρουμε πληροφορίες σχετικά.
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από wolver »

Τελικα ρε παιδες οποιος δεν εχει πτυχιο αγγλικων μπορει να κανει τα χαρτια του για νυχτοφυλακας;
λακης 92

Δημοσίευση από λακης 92 »

Παιδια γνωριζει κανεις αυτο που ρωτησε το παιδι πιο πριν... Αν προκειται μονο για βραδυνη υπηρεσια (νυχτοφυλακες);
Άβαταρ μέλους
MIXALHS GLOCK
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

REDMAN316 έγραψε: Έχει μία λογική Μιχάλη ότι πρέπει να υπάρχει ένα σύνολο μορίων όπως λες αλλά δεν είναι και ξεκάθαρο. Θα έπρεπε να υπάρχουν κύρια και επικουρικά προσόντα έστω κάπως να αναφερόταν κάπως η διαδικασία. Νομίζω πρέπει να καλέσουμε στη υπηρεσία να πάρουμε πληροφορίες σχετικά.
Φίλε REDMAN μάλλον επειδή ο διαγωνισμός βγήκε καθαρά μέσα από το υπουργείο είναι όλα μαζί (απολυτήριο, πτυχίο ΙΕΚ) σε μια κατηγορία.. Εγώ πιστεύω και πρέπει να το διευκρινίσουμε αυτό, ότι καταθέτεις απολυτήριο λυκείου και το μόνο επιπρόσθετο θα είναι το πτυχίο του ΙΕΚ με τη λογική ότι στρατός και αγγλικά είναι απαραίτητα για την δήλωση συμμετοχής.
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από REDMAN316 »

MIXALHS GLOCK έγραψε:
REDMAN316 έγραψε: Έχει μία λογική Μιχάλη ότι πρέπει να υπάρχει ένα σύνολο μορίων όπως λες αλλά δεν είναι και ξεκάθαρο. Θα έπρεπε να υπάρχουν κύρια και επικουρικά προσόντα έστω κάπως να αναφερόταν κάπως η διαδικασία. Νομίζω πρέπει να καλέσουμε στη υπηρεσία να πάρουμε πληροφορίες σχετικά.
Φίλε REDMAN μάλλον επειδή ο διαγωνισμός βγήκε καθαρά μέσα από το υπουργείο είναι όλα μαζί (απολυτήριο, πτυχίο ΙΕΚ) σε μια κατηγορία.. Εγώ πιστεύω και πρέπει να το διευκρινίσουμε αυτό, ότι καταθέτεις απολυτήριο λυκείου και το μόνο επιπρόσθετο θα είναι το πτυχίο του ΙΕΚ με τη λογική ότι στρατός και αγγλικά είναι απαραίτητα για την δήλωση συμμετοχής.

Πρέπει να το διευκριβησουμε σίγουρα Μιχάλη. Εγώ πάλι επειδή γράφει ΔΕ ΦΎΛΑΚΕΣ υποθέτω ότι και το ΙΕΚ είναι απαραίτητο. Αν κάνεις μια αναζήτηση για προκηρυκξεις ΔΕ φυλακων είτε πρόκειται για νοσοκομείο, μουσείο ή άλλο οργανισμό ζητάει πτυχίο ιεκ, σε κάθε άλλη περίπτωση οι θέσεις είναι ΥΕ φυλακες.

eleos

Δημοσίευση από eleos »

Το Δ είναι ο εισαγωγικός βαθμός στο Δημόσιο.

Δεν είναι απαραίτητο το ΙΕΚ.

Φυσικά και οπλοφορούν.

Προσοχή,δεν θα τοποθετηθούν όλοι στην κεντρική υπηρεσία αλλά σε περιφερειακές μονάδες (βάλτε φαντασία για που μπορεί να βρίσκονται αυτές... ) όπου η παραμονή είναι υποχρεωτική για 10 έτη.

ερώτηση

Δημοσίευση από ερώτηση »

Για τις διατάξεις που αφορούν επιστημονικό προσωπικό γνωρίζετε αν τα αριθμημένα είναι προαπαιτούμενα ή απλώς μοριοδοτούνται; Για παράδειγμα για τους επιτελείς πληροφοριών χρειάζεται πτυχίο ΚΑΙ μεταπτυχιακό ΚΑΙ άριστη γνώση αγγλικής ΚΑΙ χρήση Η/Υ; Λογικά θα απαιτούνται αλλά δε φαίνεται ξεκάθαρα στην προκήρυξη.
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από glock »

ΣωστοΣ ο Έλεος...
Άβαταρ μέλους
MIXALHS GLOCK
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

REDMAN316 έγραψε:
MIXALHS GLOCK έγραψε:

Πρέπει να το διευκριβησουμε σίγουρα Μιχάλη. Εγώ πάλι επειδή γράφει ΔΕ ΦΎΛΑΚΕΣ υποθέτω ότι και το ΙΕΚ είναι απαραίτητο. Αν κάνεις μια αναζήτηση για προκηρυκξεις ΔΕ φυλακων είτε πρόκειται για νοσοκομείο, μουσείο ή άλλο οργανισμό ζητάει πτυχίο ιεκ, σε κάθε άλλη περίπτωση οι θέσεις είναι ΥΕ φυλακες.

REDMAN θεωρώ ότι το ΙΕΚ θα ήταν απαραίτητο μονο αν υπήρχε πίνακας με ΚΥΡΙΟ ΠΡΟΣΟΝ-Α ΕΠΙΚ.. Από την στιγμή που τα έχουν βάλει όλα μαζί σε μια κατηγορία ο καθένας καταθέτει ότι έχει.
Φάνης

Δημοσίευση από Φάνης »

glock έγραψε:Εσένα φανη σε νοιάζει αν οπλοφωρουν;

έτσι ρωτάω

είναι στην ίδια κατηγορία με τους εξωτερικούς φρουρούς στις φυλακές;

Φάνης

Δημοσίευση από Φάνης »

eleos έγραψε:Το Δ είναι ο εισαγωγικός βαθμός στο Δημόσιο.

Δεν είναι απαραίτητο το ΙΕΚ.

Φυσικά και οπλοφορούν.

Προσοχή,δεν θα τοποθετηθούν όλοι στην κεντρική υπηρεσία αλλά σε περιφερειακές μονάδες (βάλτε φαντασία για που μπορεί να βρίσκονται αυτές... ) όπου η παραμονή είναι υποχρεωτική για 10 έτη.

το Δ σημαίνει δευτεροβαθμια?

εγώ που δεν έχω φαντασία μπορείτε να μου εξηγήσετε ή είναι απόρρητα;

Για ποιο λόγο έχει υποχρεωτική παραμονή και μάλιστα τόσα χρόνια;

Κωστας

Δημοσίευση από Κωστας »

Ξέρει κάποιος να ενημερώσει για το μισθό των φυλακων - νυχτοφυλακων;
Σπύρος1μαλ

Δημοσίευση από Σπύρος1μαλ »

Κώστα έλεος φίλε πραγματικά έλεος... δες το μισθολόγιο στο ιντερνετ γράφει για τους δε για τους τε για πε και για ΥΕ απλά πράγματα άσχετο ΔΥΚ μπορείς να μου πεις έως ποτε κάνουμε τα χαρτιά γιατί διάβασα από 19/2 αλά δεν γράφει έως ποτε...
Κωστας

Δημοσίευση από Κωστας »

Φίλε αν δεν ξέρεις καλύτερα μην απαντάς. Το μισθολόγιο στο Ίντερνετ αναφέρει γενικά το βασικό μισθό για τις κατηγορίες ΠΕ ΤΕ ΔΕ. Αυτά είναι γνωστά. Στη συγκεκριμένη θέση όμως λογικά έχει άλλο ημερομίσθιο, λόγω νυχτερινού κ επίσης ίσως έχει κάποιο επίδομα επικινδυνότητας ή ευθύνης. Εδώ μέσα είναι φόρουμ για να συζητούνται απορίες όχι για να το παίζουμε έξυπνοι.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 14 επισκέπτες