Πρόσληψη για Εποχικούς Πυροσβέστες (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 123

Δημοσίευση από george777 »

Σημαντική ερώτηση...

την προηγούμενη παρασκευή που έλεγε να πάμε έγραφε 9 το πρωι πλέον την πέμπτη 20/6 δεν γράφει ώρα ξέρει κανείς αν ισχύει 9 το πρωί πάλι ή οποιαδήποτε ώρα μέχρι της 3 που κλείνουν τα γραφεία;

Thchar
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Thchar »

Καλημέρα Γιώργο, είχα κι εγώ την ίδια απορία και το ρώτησα όταν με πήραν τηλέφωνο. Ισχύει η ίδια ώρα.09:00 το πρωί .

Άβαταρ μέλους
commando15
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από commando15 »

ΠΡΟΣΟΧΗ! Επαναλαμβάνω για τελευταια φορα, οποιος εχει πάει για εξετάσεις (μερικές η όλες) Σε δημοσιο νοσοκομείο εκτος απο τις σφραγιδες των γιατρών θέλει και τη στρογγυλή σφραγιδα του νοσοκομείου, την οποία την παίρνεται πάνω στο λογιστήριο του εκάθωστε δημόσιου νοσοκομείου. ΑΥΤΗ Η ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ!
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 123

Δημοσίευση από george777 »

Thchar έγραψε:Καλημέρα Γιώργο, είχα κι εγώ την ίδια απορία και το ρώτησα όταν με πήραν τηλέφωνο.Ισχύει η ίδια ώρα.09:00 το πρωί.

euxaristw file mou

RedCommando
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από RedCommando »

commando15 έγραψε:ΠΡΟΣΟΧΗ! Επαναλαμβάνω για τελευταια φορα, οποιος εχει πάει για εξετάσεις (μερικές η όλες) Σε δημοσιο νοσοκομείο εκτος απο τις σφραγιδες των γιατρών θέλει και τη στρογγυλή σφραγιδα του νοσοκομείου, την οποία την παίρνεται πάνω στο λογιστήριο του εκάθωστε δημόσιου νοσοκομείου. ΑΥΤΗ Η ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ!

είναι απαραίτητη για αυτούς που συμπληρώνουν το δ. υ. ε απο ΠΑΝΕΛΛΉΝΙΕΣ που πρέπει να φέρουν γνωματεύσεις μόνο από δημόσιους φορείς.

RedCommando
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

commando15 έγραψε:ΠΡΟΣΟΧΗ! Επαναλαμβάνω για τελευταια φορα, οποιος εχει πάει για εξετάσεις (μερικές η όλες) Σε δημοσιο νοσοκομείο εκτος απο τις σφραγιδες των γιατρών θέλει και τη στρογγυλή σφραγιδα του νοσοκομείου, την οποία την παίρνεται πάνω στο λογιστήριο του εκάθωστε δημόσιου νοσοκομείου. ΑΥΤΗ Η ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ!

Επίσης ποιος ακριβώς στο διευκρίνησε αυτό ;

fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

RedCommando έγραψε:

Επίσης ποιος ακριβώς στο διευκρίνησε αυτό ;

Είναι δημόσιο έγγραφο... Η στρογγυλή σφραγίδα του νοσοκομείου είναι η επικύρωση του εγγράφου για κάθε νόμιμη χρήση.

Thchar
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Thchar »

Commando15 δεν μπορεί να ισχύει αυτό διότι οι ιδιώτες δεν έχουν καμία στρογγυλή σφραγίδα περί γνήσιου υπογραφής κτλπ. Οπότε πως μπορείς να υποχρεώνεις να υπάρχει στρογγυλή σφραγίδα στα δημόσια νοσοκομεία ενώ στους ιδιώτες το αφήνουν Έτσι φλου με μια απλή σφραγίδα. Με έβαλες σε σκέψεις και το ξανά ρώτησα και μου είπαν ότι χρειάζονται μόνο οι σφραγίδες των γιατρών και οι απαραίτητες επισυναπτόμενες εξετάσεις.

Αν σου το είπαν στο νοσοκομείο να ξέρεις πως σε μπέρδεψαν για υποψήφιο μέσω Πανελληνίων αν Τώρα σου το είπε ο αρμοδιος της αναρρωτικής επιτροπης στην ΔΙΠΥ που κατεθεσες αίτηση και θα ελεγξει το Δ. υ. ε. τότε μπέρδεμα το πράγμα. Να σας τονίσω πως μόνο εκείνοι γνωρίζουν.

RedCommando
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Thchar έγραψε:Commando15 δεν μπορεί να ισχύει αυτό διότι οι ιδιώτες δεν έχουν καμία στρογγυλή σφραγίδα περί γνήσιου υπογραφής κτλπ. Οπότε πως μπορείς να υποχρεώνεις να υπάρχει στρογγυλή σφραγίδα στα δημόσια νοσοκομεία ενώ στους ιδιώτες το αφήνουν Έτσι φλου με μια απλή σφραγίδα. Με έβαλες σε σκέψεις και το ξανά ρώτησα και μου είπαν ότι χρειάζονται μόνο οι σφραγίδες των γιατρών και οι απαραίτητες επισυναπτόμενες εξετάσεις.

Αν σου το είπαν στο νοσοκομείο να ξέρεις πως σε μπέρδεψαν για υποψήφιο μέσω Πανελληνίων αν Τώρα σου το είπε ο αρμοδιος της αναρρωτικής επιτροπης στην ΔΙΠΥ που κατεθεσες αίτηση και θα ελεγξει το Δ. υ. ε. τότε μπέρδεμα το πράγμα. Να σας τονίσω πως μόνο εκείνοι γνωρίζουν.

Ακριβώς αυτό μου είπαν και σε εμένα...

Προφανώς και θα μπέρδεψαν το παλικάρι με υπόψιφιο μέσο πανελλαδικών, διότι εκείνη την ημέρα που μάζευα και εγώ υπογραφές στο νοσοκομείο με ρωτούσαν αν είναι για πανελλήνιες ή για τους συμβασιούχους πυροσβέστες και μου έδιναν της αντίστοιχες οδηγίες.

Άβαταρ μέλους
commando15
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από commando15 »

Thchar έγραψε:Commando15 δεν μπορεί να ισχύει αυτό διότι οι ιδιώτες δεν έχουν καμία στρογγυλή σφραγίδα περί γνήσιου υπογραφής κτλπ. Οπότε πως μπορείς να υποχρεώνεις να υπάρχει στρογγυλή σφραγίδα στα δημόσια νοσοκομεία ενώ στους ιδιώτες το αφήνουν Έτσι φλου με μια απλή σφραγίδα. Με έβαλες σε σκέψεις και το ξανά ρώτησα και μου είπαν ότι χρειάζονται μόνο οι σφραγίδες των γιατρών και οι απαραίτητες επισυναπτόμενες εξετάσεις.

Αν σου το είπαν στο νοσοκομείο να ξέρεις πως σε μπέρδεψαν για υποψήφιο μέσω Πανελληνίων αν Τώρα σου το είπε ο αρμοδιος της αναρρωτικής επιτροπης στην ΔΙΠΥ που κατεθεσες αίτηση και θα ελεγξει το Δ. Υ. Ε. Τότε μπέρδεμα το πράγμα. Να σας τονίσω πως μόνο εκείνοι γνωρίζουν.

Το γνωρίζω απο τη ΔΙΠΥ. Χαρακτηριστικάν μας είπαν οποιος επισκεφθεί δημόσιο νοσοκομείο χρειάζεται η στρογγυλη σφραγίδα του νοσοκομείου με τις σφραφίδες των γιατρών σε καθε εξέταση Ενώ οποιος επισκεφθει ιδιωτικό εξ ολοκλήρου το μονο που χρειάζεται ειναι οι σφραγίδες των γιατρών Σε κάθε εξέταση και τα λεφτά μας!

RedCommando
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

commando15 έγραψε:Το γνωρίζω απο τη ΔΙΠΥ. Χαρακτηριστικάν μας είπαν οποιος επισκεφθεί δημόσιο νοσοκομείο χρειάζεται η στρογγυλη σφραγίδα του νοσοκομείου με τις σφραφίδες των γιατρών σε καθε εξέταση Ενώ οποιος επισκεφθει ιδιωτικό εξ ολοκλήρου το μονο που χρειάζεται ειναι οι σφραγίδες των γιατρών Σε κάθε εξέταση και τα λεφτά μας!

Σε εμένα είπαν αλλά από την ΔΙΠΥ, όποτε δεν ξέρεις και τι να κάνεις, εγώ θα ακολουθήσω αυτά που μου είπαν, αν υπάρξει θέμα τι να πω...

Λοιπόν Λοιπόν. Αποφανθεί, ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ σφραγίδα σε περίπτωση που πάνω στη σφραγίδα του ιατρού, ανάγραφεται και το οτι ανικοι στο εκαστοτε κρατικού Νοσοκομείο. ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΦΡΑΓΊΔΕΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΆΛΛΑΞΑΝ ΤΟ 2018 ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ, για να αποφευχθεί η παραπομπή γνωματεύσεων και συνταγών στο Πρωτόκολλο για σφράγιδα! Οπότε δεν έχουμε κανένα πρόβλημα!

RedCommando
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Είναι επιβεβαιωμένο 100% βάση νομοθεσίας παιδιά, οπότε μην αγχώνεστε, όλοι είμαστε καλυμμένοι !

http://algologia.org/index.php?option=com_content&view=article&id=72

Σπύρος1μαλ

Δημοσίευση από Σπύρος1μαλ »

Κανείς από κυκλαδες;
RedCommando
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Όλα κομπλέ σήμερα... σας ενημέρωσαν για τα αθλήματα παιδιά ; εμάς μας είπαν για Δευτέρα 7:30 το πιθανότερο, μπορεί και να αλλάξει.
Thchar
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Thchar »

Δευτέρα 7:00 να είμαστε στο στάδιο.07:30 ξεκινάμε!
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες