Πρόσληψη για Εποχικούς Πυροσβέστες (2019)
Ναι αδερφέ το ρώτησα παραθέτω το πως το διατυπώνει η προκήρυξη. Μικροβιολόγου, με επισυναπτόμενες εξετάσεις: γα. γενική αίματος, γβ. γενική ούρων, γγ. σάκχαρο ορού, γδ.Κρεατινίνη, γε. Τρανσαμινάσες, γστ. Αιμοσφαιρίνη, γζ. Εργαστηριακές εξετάσεις ούρων για ανίχνευση
απαγορευμένων από τον νόμο ουσιών ήτοι οπιούχων, καναβιννοειδών και κοκαΐνης, με γνωμάτευση/εις ιατρού/ων
για το σύνολο αυτών.
απαγορευμένων από τον νόμο ουσιών ήτοι οπιούχων, καναβιννοειδών και κοκαΐνης, με γνωμάτευση/εις ιατρού/ων
για το σύνολο αυτών.
george777 έγραψε:Κάτι άλλο που εγώ έχω απορία...
στο μικροβιολογικό στο Ζ (στη γνωμάτευση στο δελτίο) αναφέρει ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΥΡΩΝ για την ανίχνευση απαγ... Απο το νόμο ουσιών ήτοι μπλα μπλα...
πάω στο μικροβιολογικό και μου λένε εμείς αυτή την εξέταση σαν νοσοκομείο δεν την ΕΧΟΥΜΕ.
και μου λένε αρκεί η εξέταση απο την ψυχιατρική που πέρασες...
Έχεις κάποιος παρόμοια εμπειρία παιδιά;
Ένα νοσοκομείο έχει αυτή την εξέταση και κοστίζει γύρω στα 45 ευρώ. Είναι το Γ. Γεννηματάς.
george777 έγραψε:Κάτι άλλο που εγώ έχω απορία...
στο μικροβιολογικό στο Ζ (στη γνωμάτευση στο δελτίο) αναφέρει ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΥΡΩΝ για την ανίχνευση απαγ... Απο το νόμο ουσιών ήτοι μπλα μπλα...
πάω στο μικροβιολογικό και μου λένε εμείς αυτή την εξέταση σαν νοσοκομείο δεν την ΕΧΟΥΜΕ.
και μου λένε αρκεί η εξέταση απο την ψυχιατρική που πέρασες...
Έχεις κάποιος παρόμοια εμπειρία παιδιά;
ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟΥ...
Πρεπει να ξανα δωσεις ουρα (λογικα) σε ιδιωτη μικροβιολογο που να κανει την συγκεκριμενη εξεταση... Με το αναλογο χρηματικο ισως και χρονικο κοστος (γιατι αυτα δεν βγαινουν σε μια μερα).
ΚΥΝΗΓΟΣ έγραψε:ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟΥ... Πρεπει να ξανα δωσεις ουρα (λογικα) σε ιδιωτη μικροβιολογο που να κανει την συγκεκριμενη εξεταση... Με το αναλογο χρηματικο ισως και χρονικο κοστος (γιατι αυτα δεν βγαινουν σε μια μερα).
Πώς όμως θα προσθέσω εξετάσεις από ιδιώτη αφού στο δελτίο υπέγραψε το νοσοκομείο χωρίς την Ζ εξέταση για απαγορευμένες ουσίες ;
Δεν εχει καμια σχεση το ενα με το αλλο. Εκει κατω απ τη σφραγιδα του μικροβιολογου απ το νοσοκομειο θα βαλει και ο ιδιωτης + τις εξετασεις που θα χεις σε εξτρα χαρτι απ τον ιδιωτη.
νταξει μπορει να μην τρεχει και τιποτα ψιλους στα αχυρα ψαχνουμε απλα λεμε να κλεισουμε ολες τις τρυπες εαν πεσουμε σε ιδιοτροπους.
νταξει μπορει να μην τρεχει και τιποτα ψιλους στα αχυρα ψαχνουμε απλα λεμε να κλεισουμε ολες τις τρυπες εαν πεσουμε σε ιδιοτροπους.
ΚΥΝΗΓΟΣ έγραψε:Δεν εχει καμια σχεση το ενα με το αλλο. Εκει κατω απ τη σφραγιδα του μικροβιολογου απ το νοσοκομειο θα βαλει και ο ιδιωτης + τις εξετασεις που θα χεις σε εξτρα χαρτι απ τον ιδιωτη.
Εντάξει φίλε μου φυσικά κ έχουν λογική αυτά που λες ευχαριστώ για την απάντηση.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 41
Veteranos έγραψε:Ναι αδερφέ το ρώτησα παραθέτω το πως το διατυπώνει η προκήρυξη. Μικροβιολόγου, με επισυναπτόμενες εξετάσεις: γα. γενική αίματος, γβ. γενική ούρων, γγ. σάκχαρο ορού, γδ.Κρεατινίνη, γε. Τρανσαμινάσες, γστ. Αιμοσφαιρίνη, γζ. Εργαστηριακές εξετάσεις ούρων για ανίχνευση
για το σύνολο αυτών.
Ωραία, δλδ δίνω της εξετάσεις σε παθολόγο, γράφει μια γνωμάτευση για της εξετάσεις, βάζει μια υπογραφή δίπλα από τον μικροβιολόγο στο δελτίο υγειονομικής εξέτασης και ξεμπερδεύουμε δλδ ;
Ο παθολόγος γράφει στην καρτέλα ότι είσαι κλινικά υγιής εκεί που είναι το κουτάκι του και σου γράφει ξεχωριστά και μια γνωμάτευση ότι οι εξετάσεις σου είναι φυσιολογικές και τέλος. Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο μικροβιολογικες έκανα σε κέντρο υγεία όπου μου υπέγραψε κανονικά και σφράγισε το δελτίο. Τοξικολογικες έκανα σε νοσοκομείο αλλά δεν μου σφράγισε κάποιος γιατρός το δελτίο χρειάζεται και αυτό;
- commando15
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 9
fire έγραψε:Εγω μικροβιολογο και οφθαλμιατρο τα περασα ιδιοτικα ολα τα υπολοιπα ειναι απο νοσοκομειο δημοσιο. Λετα να υπαρχει προβλημα που ειναι και δημοσια και ιδιωτικα;
ο οφθαλμιατρος τι παραπανω θελει; Ειμαι ο δηγος και μου εγραψε και το φυλαδιο της εξετασεις οτι τα ματια μου ειναι κομπλε. Τι αλλο θελει;
Ο Δ, Μ. Σ δε μετραει αν εισαι παχυσαρκος ειναι μια ανοητη μοναδα μετρισης που πρεπει να εισαι η κανενα φουστακι η καμια γκομενα στη πασαρελα να την περασεις. Εγω δλδ που ειμαι 1,85 και 100 κιλα και 15 χρονια στα γυμναστηρια θεωρουμε παχυσαρκος για το Δ. Μ. Σ; Τι πρεπει να ειμαι 75 κιλα; Τοσα ειναι η γυναικες πλεον.
Σαφώς οχι. Πιο συγκεκριμένα τους ρώτησα επειδή δεν βρίσκω ολους αυτους τους γιατρους στο δημόσιο πειράζει τα αλλα μισα να είνα απο ιδιωτικό τομέα. Οι οποίοι με τη σειρά τους, μου απάντησαν οτι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Veteranos έγραψε:Ο παθολόγος γράφει στην καρτέλα ότι είσαι κλινικά υγιής εκεί που είναι το κουτάκι του και σου γράφει ξεχωριστά και μια γνωμάτευση ότι οι εξετάσεις σου είναι φυσιολογικές και τέλος. Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο μικροβιολογικες έκανα σε κέντρο υγεία όπου μου υπέγραψε κανονικά και σφράγισε το δελτίο. Τοξικολογικες έκανα σε νοσοκομείο αλλά δεν μου σφράγισε κάποιος γιατρός το δελτίο χρειάζεται και αυτό;
Αν πάω σε ξεχωριστό παθολόγο, γιατί ήδη έχει βάλει υπογραφή ο παθολόγος του νοσοκομείου;
Κάλημερα, επιτέλους ολοκλήρωσα τη καρτέλα των γιατρών. 50? έδωσα για την εξεταση ούρων για απαγορευμένες ουσίες σε ιδιωτικό μικροβιολογικο. Είναι 3 διαφορετικές εξετάσεις. Κοκαΐνη, κάνναβη, όποιουχα. Αν δεν έδιναν παράταση λόγω απεργίας δεν θα την προλαβαίνα.
Το είπατε αρκετοί αλλά θα το πω κι εγώ, ελπίζω να αξίζει όλη αυτή η ταλαιπωρία ειδικά για όσους έχουμε σταθερή δουλειά 12 μήνες το χρόνο.
Το είπατε αρκετοί αλλά θα το πω κι εγώ, ελπίζω να αξίζει όλη αυτή η ταλαιπωρία ειδικά για όσους έχουμε σταθερή δουλειά 12 μήνες το χρόνο.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Thchar έγραψε:Κάλημερα, επιτέλους ολοκλήρωσα τη καρτέλα των γιατρών. 50? έδωσα για την εξεταση ούρων για απαγορευμένες ουσίες σε ιδιωτικό μικροβιολογικο. Είναι 3 διαφορετικές εξετάσεις. Κοκαΐνη, κάνναβη, όποιουχα. Αν δεν έδιναν παράταση λόγω απεργίας δεν θα την προλαβαίνα.
Πήρες γνωματευση ξεχωριστή από κάποιο γιατρό για της Μικροβιολογίκες εξετάσεις;
Το ρώτησα και στους 2 μικροβιολόγους. Μου απάντησαν πως δεν δίνουν ξεχωριστή γνωματευση και ότι το μόνο που χρειάζομαι είναι να επισυνάψω τα αποτελέσματα.
Απ όσο θυμάμαι και στην καρτέλα υγειονομικού ελέγχου για τις Πανελλαδικές εξετάσεις ακριβώς το ίδιο γινόταν. Ο μικροβιολόγος εδινε μόνο αποτελέσματα. Ο καρδιολόγος το καρδιογράφημα. Ο ΩΡΛ το ακοογρααμα κ. ο. κ.
Απ όσο θυμάμαι και στην καρτέλα υγειονομικού ελέγχου για τις Πανελλαδικές εξετάσεις ακριβώς το ίδιο γινόταν. Ο μικροβιολόγος εδινε μόνο αποτελέσματα. Ο καρδιολόγος το καρδιογράφημα. Ο ΩΡΛ το ακοογρααμα κ. ο. κ.
Thchar έγραψε:Κάλημερα, επιτέλους ολοκλήρωσα τη καρτέλα των γιατρών.50? έδωσα για την εξεταση ούρων για απαγορευμένες ουσίες σε ιδιωτικό μικροβιολογικο. Είναι 3 διαφορετικές εξετάσεις. Κοκαΐνη, κάνναβη, όποιουχα. Αν δεν έδιναν παράταση λόγω απεργίας δεν θα την προλαβαίνα.
Πόσες ημέρες κάνει να βγούνε τα αποτελέσματα για απαγορευμένες ουσίες; Το λέω γιατί στο νοσοκομείο δεν είχαν αυτή την εξέταση αν ειναι να πάω απο τρίτη να το βγάλω κ αυτό...
Σε εμένα η εξεταση έγινε πρωί και τα αποτελέσματα βγήκαν το απόγευμα της επόμενης. Καλού κακού κάντο μια ερώτηση πρώτου πας.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες